Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

Στην αρχή αναρωτήθηκα:

Γιατί τώρα;
Όταν κοίταξα όμως τριγύρω μου αμέσως έπιασα το νόημα.
Τα πάντα καταρρέουν.
Κράτη, αρχηγοί Κρατών, ηγέτες και ηγετίσκοι, καθεστώτα, παγιωμένες καταστάσεις και πολιτικές, φάκελλοι ανοίγουν, προσωπικότητες εξαφανίζονται, στόματα ανοίγουν και υπάρχει ένα διάχυτο κλίμα χιονοστιβάδας γεγονότων και αποκαλύψεων που θα αλλάξουν ριζικά το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.
Στο κλίμα αυτό, πρώτα εναρμονίζονται οι Κυβερνήσεις που πέφτουν η μία μετά την άλλη.

Απλή φυσική. Αλυσιδωτές αντιδράσεις, βαρύτητα και ντόμινο.
Όσοι έχουν πρόσβαση στην "πληροφορία" σπεύδουν να απομακρυνθούν από τον κρατήρα της έκρηξης, να κρυφτούν, να λάβουν τα μέτρα τους.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση, παραμένουν απαθείς όπως ήταν πάντα. Μεταξύ ηλιθίου και νεκρού.

Υπάρχει και μία κατηγορία που εμπίπτουν και οι δικοί μας. Ναι μεν έχουν την πληροφορία, αλλά οι άνθρωποι είναι βρικόλακες. Πάντα ελπίζουν στο "ατύχημα", αφού η γκαντεμιά και το ατύχημα, είναι η ειδικότητά τους. Παραμένουν γατζωμένοι πάνω στο τραίνο που πέφτει από τη γέφυρα, ελπίζοντας ότι μαγικά η μαμά τους ή κάποιος άλλος ηλίθιος θα τους προσφέρει ένα αλεξίπτωτο.

Τα στόματα ανοίγουν διάπλατα τώρα.
Είναι σαφώς ανόητο να συμβαίνουν βιβλικές αλλαγές γύρω σου κι εσύ να ζεις με ένοχα μυστικά που σε βαραίνουν. Όταν πέφτεις κοιτάς να ξαλαφρώσεις. Με "φορτία" πας κάτω πιο γρήγορα.

Και γιατί δεν μιλούσατε τόσον καιρό;
Διότι όπως λέει ο Εθνικός μας ποιητής, "όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά" Μια σκλαβιά που άκουγε σε βαρύγδουπα ονόματα όπως Νέα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΣΟΚ (τώρα ελίτσες και άλλα επιδόρπια), άκουγε στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ (που σύριζα να τους κοπούν χέρια και πόδια κι αυτούς τους αλήτες), άκουγε σε θεσμούς και Μνημόνια, οικογένειες Εκδοτών (εκδίδουν τα πάντα αυτοί) και ολίγων Τραπεζιτών, που θα κληθούν σύντομα να αποδώσουν τα κλεμμένα πίσω.
Η βρωμιά και η δυσωδία θα μας κάνει να φορέσουμε όλοι τις μάσκες τώρα. Γι΄αυτό μας τις επέβαλλαν. Διότι ήξεραν!

Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑ, η πρώτη μεγάλη μάστιγα σε όλους τους χώρους ταμπού, θα ξεσκεπαστεί παράλληλα τώρα με τα οικονομικά εγκλήματα, τα φυσικά εγκλήματα, το ξεσκέπασμα στο βαθύ "ελληνικό Κράτος" των αρχόντων, που αριθμούν σε δέκα τρεις οικογένειες και τα παρακλάδια τους.

Το καλό μέχρι τώρα που προστατεύονταν αυτοί όλοι ήταν ότι μόλις έσκαγε κάτι στην Ελλάδα, πήγαιναν και τρύπωναν στην ανωνυμία του Εξωτερικού. Γαλλία (θυμάστε τον Εθνάρχη), Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία κι αν ήταν και φορτωμένοι φράγκα, έπιαναν overseas Γκαλαπάγκος, Καραϊβική, Μπαχάμες, η μικρή χώρα με τις περισσότερες Ελληνικές μαρίνες στον Κόσμο.(Μαρίνες = δέστρες και θέσεις πλοίων και πολυτελών σκαφών).
Πονηρή και άκρως επικίνδυνη εποχή.
Βγαίνουν σχήματα και "σωτήρες" με τη σέσουλα. Με ρωτούν. "Τι λες για το τάδε, για τον τάδε;".

Απαντώ.
Δες την ιστορία πίσω του. Που ήταν τόσα χρόνια που βόγκηξε ο Έλληνας και η Χώρα μπήκε στον τάφο. Μια απλή ματιά στο παρελθόν τους είναι το παν.
Σχήματα, πρόσωπα, καραγκιόζηδες, ποιμενάρχες, δικηγορίσκοι κραδαίνοντας μηνύσεις και πλήθος πρόβατα να ακολουθούν βελάζοντας, (γελοίοι και λαοπλάνοι τύποι Ρομπέν των πτωχών), φυγάδες χαρακτηρισμένοι εγκληματίες criminals (τύπου Βαγγέλα) κι ένα σωρό χούφταλα στρατιωτικοί που όταν όταν φορούσαν τα γαλόνια και ήταν στις δόξες και τις τιμές, ήταν με τη μεσούλα λυγισμένη, τώρα ένα βήμα πριν τον τάφο, θυμήθηκαν να φορέσουν όπλα και μπαλάσκες και να γίνουν αντάρτες.

Στην αρχή απειλούσαν παιδιά, λέει ο Κακλαμανάκης. Μικρά και μεγάλα παιδιά, η απόσταση δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα παιδείας. Κι από παιδεία μηδέν.
Και τώρα τι γίνεται;

Όταν ο Πούτιν έδωσε τη μπάλα ποδοσφαίρου στον Τραμπ, η σημειολογία ήταν ξεκάθαρη: «Παίξε μπάλα και εγώ σε ακολουθώ». Η ανθρωπότητα ολόκληρη θα σε ακολουθήσει.
Βλέποντας αυτή την εξέλιξη η ΚΑΜΠΑΛ, η ΝΕΑ ΤΑΞΗ και οι Δημοκρατικοί (κατ΄ευφημισμόν), αποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί να επανακάμψουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο που έχασαν με την θητεία του Τραμπ στο κεφάλι των ΗΠΑ και των Παγκόσμιων εξελίξεων (αναίμακτες, χωρίς κανέναν πόλεμο).

Πλήρωσαν, έκλεψαν, εκβίασαν, νόθευσαν (ότι έκαναν πάντα δηλαδή) κι έβγαλαν τον ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΖΟ και ένα τριτοκοσμικό μόρφωμα Καμάλα (από το ΚΑΜΠΑΛΑ) να κυβερνήσουν τον Κόσμο.

Ο Τραμπ παίζει κι αυτός το τελευταίο και πλέον επιβεβλημένο του χαρτί. Στρατιωτικός Νόμος λέγεται. Η τελευταία πράξη της μυστικής επιχείρησης «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ – ΤΗΕ STORM» που θα βάλει τέλος στα σχέδια της ΝΤΠ.
Τώρα πέφτουν τα πάντα.
Στις 20/01/2021 δεν θα γίνει καμία ορκωμοσία.

ΑΥΤΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
Των διεθνών καθαρμάτων, των Ευρωπαϊκών καθαρμάτων (η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύθηκε ήδη) και των εντοπίων καθαρμάτων που δεν θα έχουν πλέον που να πάνε και να κρυφτούν.

Ο λαός και οι πολίτες καλούνται να προτάξουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σε όλον αυτό τον κυκεώνα εξελίξεων. Να είναι ενημερωμένοι για το Παγκόσμιο ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ με πρώτο στόχο την Ελλάδα και τις εσωτερικές εξελίξεις στην επαναφορά της Χώρας στην Δικαιοσύνη και τη Νομιμότητα, στην Ελευθερία και την Αλήθεια που όλα ως έννοιες και οντότητες έχουν καταπατηθεί βάναυσα.

Αυτό δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη διαδικασία. Θα πρέπει να επιλέξουν, να προτείνουν , να συμμετέχουν, να σηκώσουν μανίκια να πετάξουμε τα σκουπίδια από τη Χώρα, από τα σπίτια από την ψυχή και το μυαλό μας.
Εξαγνισμός λέγεται και κάθαρση.

Τα ζητούμενα είναι τρία:
1. Πατριωτική Κυβέρνηση.
2. Ελληνικό Νόμισμα. (Νόμισμα = Αφεντικό, δανεικά= δούλος)
3. Εθνική Κυριαρχία. (Σκύψιμο και Υποταγή ΤΕΛΟΣ)
Με αυτά για ΑΡΧΗ θα πορευτούμε να συναντήσουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΙΣΤΟΡΙΑ μας αδέρφια.
Η ώρα έφτασε.
Δημήτριος Μαντές
17/01/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters