Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΟΝΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ...
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ Ή ΦΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ... ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΙΔΙΟ" ΚΟΣΜΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ.

ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΛΜΑΤΑ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ...ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΥΣ "ΧΟΥΖΟΥΡΗΔΕΣ"....

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ... ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ... ΡΙΞΤΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ -ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ- ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ.... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΧΡΟΝΟΙ" ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΔΡΩΜΕΝΑ... ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters