Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

🌺🌺🌺 PRINCESS DIANA 🌺🌺🌺 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ (που εξελίσσετε) ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενοChryso Elenodorou
Πρόκειται για μια πολύ καλή και αγαπητή πριγκίπισσα και δύο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι παρ' όλο που ανήκαν στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας/Elit, εντούτοις αποφάσισαν να κτυπήσουν τη σκοτεινή Cabal.
 Κατέστρωσαν μαζί ένα Σχέδιο που έπληξε κυριολεκτικά πολύ άσχημα την Cabal και συνεχίζει μέχρι σήμερα να την καταστρέφει μέχρι την πλήρη διάλυση της, μαζί και τον "matrix/ψεύτικο" κόσμο μας.
Η πριγκίπισσα Diana, σύμφωνα με δικά της λόγια, αναγκάστηκε να παντρευτεί στα 19 της χρόνια έναν άντρα, που τη χρησιμοποίησε με σκοπό να τεκνοποιήσει για λογαριασμό της "Ερπετοειδούς Βασιλικής Οικογένειας", και στη συνέχεια να την πετάξει στην άκρη.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομαΑνακάλυψε γρήγορα τα τρομερά εγκλήματα της βασίλισσας Elizabeth και του Στέμματος γενικά. Συνειδητοποίησε ότι η βασίλισσα Elizabeth διοικούσε πολλές από τις "Μυστικές Κοινωνίες", και πως άτομα της βασιλικής οικογένειας έτρωγαν, βίαζαν, διακινούσαν παιδιά, και τα θυσίαζαν κατά τη διάρκεια σατανικων τελετών στον Lucifer/Σατανά.
Βρέθηκε έτσι σε πολύ άσχημη θέση, αδύναμη να τα βγάλει πέρα και χωρίς να έχει μεγάλο έλεγχο στη ζωή των παιδιών της. Της είπαν ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από "αναπαραγωγός". Η σχέση της με τη βασίλισσα ήταν άθλια. Είχε συγκεκριμένα πει δημόσια ότι η βασίλισσα Elizabeth ήταν "σατανική" και πως η ίδια την αποκαλούσε "ερπετό", γεγονός που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη κατάσταση, τόσο που άρχισε να ανησυχεί για την ζωή της και παράλληλα να θέλει να εκδικηθεί για ό,τι τα άτομα του Στέμματος έκαναν στην ίδια και στα παιδιά της.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Γνώριζε τον John F. Kennedy Junior, και τον Donald Trump, ήξερε πως ήτανε έντιμοι άνθρωποι και πως ήτανε οι μόνοι που θα μπορούσε ποτέ να εμπιστευτεί, στο να την βοηθήσουν να ξεφύγει από το παλάτι.
Αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι, οι Donald Trump και JFK Jr. ήταν ήδη σημαντικά μέρη ενός άκρως Μυστικού και Μεγάλου Σχεδίου, που είχε τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τη δολοφονία του τέως Προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy - με απώτερο σκοπό την απελευθέρωση του πλανήτη από τη Cabal. Συμφωνούσαν στο ότι για να σωθεί η ανθρωπότητα έπρεπε τόσο το Στέμμα/Η.Β όσο και το τραπεζικό σύστημα της Χαζαρικής Μαφίας/Cabal να καταστραφούν ολοσχερώς, και πως το ιδανικότερο ήταν αυτό να γίνει εκ των έσσω.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "THE GREATEST PLAN IN THE WORLD"

Έτσι, όταν η πριγκίπισσα Diana ζήτησε βοήθεια δεν δίστασαν καθόλου, εκτιμώντας πως αυτή ήταν το καταλληλότερο πρόσωπο για την εξουδετέρωση του Στέμματος. Το καλοκαίρι του 1995, οργανώθηκε μυστική συνάντηση μεταξύ της πριγκίπισσας Diana και του JFK Jr. στη Νέα Υορκη, κατά την οποία συμφώνησαν στην ανάγκη σχεδιασμού του "ψεύτικου θανάτου" της και στο ρόλο της στο Μεγάλο Σχέδιο.
Αφού οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της, η Diana έστειλε μια "χειρόγραφη" επιστολή στον Donald Trump, δίνοντας το μήνυμα "Προχωράμε"! Το σχέδιο και ο τρόπος κάλυψης άρχισαν να ξεδιπλώνονται αμέσως μετά.
Αντιλαμβανόμενοι πως, καθότι οι ζωές τους βρισκόντουσαν σε σοβαρό κίνδυνο, το να "παρέμεναν ζωντανοί" στοχεύοντας να συμβάλουν στην επιτυχία του Μεγάλου Σχεδίου ήταν ουτοπικό, η Diana και ο JFK Jr. κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η μόνη λύση ήταν να σκηνοθετήσουν το θάνατο τους.

Ο Dodi Al-Fayed μπήκε στη ζωή της πριγκίπισσας Diana για το σύντομο χρονικό διάστημα των τριών μόλις εβδομάδων πριν τον "θάνατο" της σαν "κάλυψη". Ο Doti ήταν επίσης ο συνδετικός κρίκος με την "καλή πλευρά" του Βασιλείου των Saud της Σαουδικής Αραβίας - καθότι ο παππούς του ήταν ο γιατρός του Βασιλιά Salman.
Οι JFK Jr. και Donald Trump γνώριζαν ότι υπήρχαν "δύο πλευρές" στο Βασίλειο των Saud και πως η "καλή πλευρά" (πρίγκηπας Salman) ήθελε να απελευθερωθεί από την "κακή πλευρά" (πρίγκηπας Al-Waleed). Ήξεραν επίσης, πως η κακή πλευρά του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας είχε χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής αναταραχής και ήταν παράλληλα ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Στέμματος και κατά συνέπεια της Cabal.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, μιμίδιο, κείμενο που λέει "WHAT HAPPENED TO DIANA ? WHO DID SHE ENTRUST TO HELP HER FLEE ?... Q POST 100 WHY IS THIS RELEVANT? WHY NOW ? WWW.QMAP.PUB"

Οι Donald Trump και JFK Jr. συμφώνησαν μέσω του Dodi, ότι εάν η "καλή πλευρά" του Βασιλείου των Saud προστάτευε και διατηρούσε την Diana ασφαλή, θα τους απάλλασαν από την "κακή πλευρά" που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού (Al-Waleed). Με βάση αυτή τους τη συμφωνία, θα πετύχαιναν αφ' ενός την εξάλειψη της "κακής πλευράς" προς όφελος της "καλής πλευράς" του Βασιλείου των Saud (Salman), και αφ' ετέρου τον τερματισμό της χρηματοδότησης και την αποδυνάμωση του Στέμματος/Cabal.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Η Diana "πέθανε" σχεδόν ένα χρόνο από το διαζύγιο της, και ακριβώς δύο χρόνια από τη συνάντηση της με τον JFK Jr., όπως προγραμματίστηκε. Ο δε JFK Jr. "πέθανε" ακριβώς δύο χρόνια μετά την Diana.
Ελεύθερη πλέον και ασφαλής η Diana, μπόρεσε να βοηθήσει στην κατάργηση του Στέμματος, εκμεταλλευόμενη τις πολύτιμες πληροφορίες που κατείχε σχετικά με τις βασιλικές διασυνδέσεις, οι οποίες αξιοποιήθηκαν από τα εμπλεκόμενα μέρη έτσι ώστε να πετύχουν κοινούς στόχους.
Τα πιο πάνω βοηθούν στο να αντιληφθεί κανείς τώρα πια, τον λόγο που τα πρώτα "Q Drops" των Q-ANON τόνιζαν τη σοβαρότητα του θέματος της Σαουδικής Αραβίας και της αποκοπής της χρηματοδότησης του πρίγκηπα Al-Waleed προς το Στέμμα/Cabal. Ουσιαστικά, χωρίς τον τερματισμό της οικονομικής υποστήριξης από το πολύ αρχικό στάδιο του Μεγάλου Σχεδίου, δεν θα μπορούσε να εξουδετερωθεί το Στέμμα, γεγονός που οδήγησε στην αποδυνάμωση της Cabal και σε παγκόσμια μείωση της διαφθοράς.
Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι στις μέρες μας πιστεύουν κυρίως το τι παρουσιάζουν τα πληρωμένα, πλήρως ελεγχόμενα κσι συστημικά ΜΜΕ...!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "Ondine de Rothschild Matching birthmarks & freckles? Princess Diana"

Η πριγκίπισσα Diana και ο John F. Kennedy Jr., σημαντικά μέλη των Q-Anon, βοήθησαν ενεργά στη προεκλογική εκστρατεία του Donald Trump, παρακολούθησαν όλες τις δίκες που διεξήχθησαν μέχρι στιγμής στο Guantanamo και παραμένουν για λίγο ακόμα υπό κάλυψη, μέχρι βασικά την ολοκλήρωση του Σχεδίου.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, κείμενο

Αναμένεται πως θα εμφανιστούν στις 04 Ιουλίου, 2020, για να γιορτάσουν μαζί με τον Αμερικανό λαό και αριθμό συγγενών και φίλων, που επίσης θα "επανέλθουν" από τον κόσμο των "νεκρών"...! 💥💥😜🤠💥💥
Στις 04 Ιουλίου, μέρα Εθνικής Επετείου, αναμένεται να εξαγγελθεί και η εφαρμογή του Νόμου GESARA, σε παγκόσμια κλίμακα! 🌺🌺🌺
Σε διάστημα 120 ημερών από την επίσημη ανακοίνωση του Νόμου GESARA, η χώρα θα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές. Θα γίνουν άλλες απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, καθώς και επαναφορά του Συντάγματος.
Δείτε επίσης τα πιο κάτω βίντεο:
▪︎ "JFK Jr & ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΑ Diana connection" 
--------================---------
Μεταφραση με GOOGLE TRANSLATE από εδώ

Ο JFK Τζούνιορ Σκηνοθέτησε τον Θάνατό Του Με τη Βοήθεια Του 'Master Chess Player' Donald Trump Και Σχεδιάζει την Επιστροφή Του Προφανώς

Ακολουθεί ένας αυξανόμενος αριθμός πολιτών των ΗΠΑ που πιστεύουν ότι ο JFK Jr. πλαστογράφησε τον ίδιο του το θάνατο ως μέρος ενός πολιτικού «master σκάκι» που παίζει με τον Donald Trump.
Μείνετε μαζί μας εδώ καθώς η θεωρία γίνεται πιο περίεργη και πιο περίεργη όσο πιο βαθιά πέφτετε από την τρύπα κουνελιών Alt-right.

Τετραπλή τραγωδία

Ο JFK Jr. χάθηκε σε ένα τραγικό ατύχημα στις 16 Ιουλίου 1999, μαζί με τη σύζυγο Carolyn Basset και την αδερφή της Lauren , μετά από το μονοκινητήριο αεροσκάφος που πιλότος έπεσε στον Ατλαντικό Ωκεανό κοντά στο Martha's Vineyard της Μασαχουσέτης. Τα πτώματά τους ανακτήθηκαν από δύτες του ναυτικού στις 21 Ιουλίου, περίπου οκτώ μίλια από την ακτή, και τα αποτεφρωμένα ερείπια τους θάφτηκαν στη θάλασσα την επόμενη μέρα.
Επιπρόσθετα στην τραγωδία, ο ξάδελφος και ο καλύτερος φίλος της JFK Jr., Anthony Radziwell, πέθανε από σάρκωμα , μια σπάνια μορφή καρκίνου, λίγες εβδομάδες αργότερα.
Όχι τόσο γρήγορα! Προφανώς, όλοι πλαστογράφησαν τους θανάτους τους και είναι πολύ ζωντανοί και κλοτσιές. Στην πραγματικότητα, ο Τζον-Τζον και ο Άντονι μοιράζονται το ίδιο μυστικό πρόσωπο, με αυτό του υπερ-ανεμιστήρα Trump που εδρεύει στο Πίτσμπουργκ, Vincent Fusca , ισχυρίζονται πολλοί και περήφανοι Deplorables.
Σύμφωνα με τους πιστούς, στην πραγματικότητα υπάρχουν ΔΥΟ διαφορετικοί Vicent Fuscas, οι οποίοι, χωριστά, εμφανίζονται συχνά σε συλλαλητήρια του Trump, που στέκονται πίσω από τα 45 και κάνουν κρυφά σήματα "Q".

Βλέποντας (σχεδόν) διπλάσιο

Στο ανεκπαίδευτο μάτι, και οι δύο Vincents μοιάζουν με το ίδιο άτομο, αλλά αρκετοί "πολεμιστές αλήθειας" του YouTube έχουν περάσει ώρες ρίχνοντας πλάνα από έναν πρώην επαγγελματία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών ισπανόφωνων, κάνοντας μια επίπονη ανάλυση ταιριάσματος προσώπου στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι θεωρία.
Η κύρια διαφορά, προφανώς, είναι το ύψος, με τον JFK Jr. Vincent να στέκεται ψηλότερο από τον Anthony Vincent.
Ο Φούσκα εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ένα ράλι του Τραμπ στο Youngstown του Οχάιο, στις 24 Ιουλίου 2017 και δεν ήταν μόνος. Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι τον πλαισίωναν μια χειρουργικά τροποποιημένη Carolyn, η οποία στάθηκε δίπλα στον άντρα της, ζητωκραυγάζοντας, χειροκροτούσα και ρίχνοντας σημάδια Q σαν Alt-Right OG




Πίστωση: Youtube

Ο μυστηριώδης JFK Jr. Fusca περίμενε σχεδόν ένα χρόνο πριν κάνει την επόμενη εμφάνισή του (καλά, μετά από 21 χρόνια από το προσκήνιο, έχει επενδύσει σαφώς στο μακρύ παιχνίδι και δεν βιάζεται να «κόκκινο χάπι» το ευρύ κοινό… .. αργή αργή πιασάρικος πίθηκος και όλα αυτά….) Η δεύτερη εισβολή του στη δημόσια αρένα έγινε σε ένα άλλο ράλι του Τραμπ, αυτή τη φορά στο Moon Township της Πενσυλβανίας, στις 10 Μαρτίου 2018.
Αυτή τη φορά η Fusca συνοδεύτηκε από την Carolyn AND Lauren, που στάθηκε χωριστά από αυτόν στο πλήθος, αλλά εξακολουθούσε να βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο πίσω από τον Trump.




Πίστωση: Youtube

Μπείτε στο Cordicon , δημιουργό του YouTube της σειράς "Who is R;" JFK Jr. " ο οποίος σημειώνει ότι την πρώτη μέρα ο Fusca «αναλύθηκε» στο ράλι του Youngstown, ο «Q» δημοσίευσε ένα από τα περίφημα διφορούμενα «ψίχουλα», το οποίο παραφράζει ως «Πόσες φορές χρειάζεται να συμβεί πριν γίνει μαθηματικά» αδύνατο? Περιμένετε μέχρι να μάθετε σε ποιον μιλάτε. "
Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, άτομα στέκονται

Η θεωρία του Rich Seth

«Μέχρι τον Ιούλιο, οι άνθρωποι άρχισαν να ρωτούν,« ποιος είναι αυτός ο κλόουν; » Και πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν με τον Seth Rich. »Λέει ο Κορντίν. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Seth Rich ήταν δημοκρατικός υπάλληλος που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Ιουλίου 2016, μετά από μια διένεξη με δύο άνδρες στο δρόμο καθώς περπατούσε σπίτι από ένα μπαρ της Ουάσιγκτον.
Οι αρχές συνέδεσαν αμέσως τον θάνατο του Rich με μια σειρά από ένοπλες ληστείες που είχαν συμβεί στη γειτονιά λίγο πριν από τα γυρίσματα του - συνολικά επτά σε μια περίοδο έξι εβδομάδων - αλλά το γεγονός ότι ο 27χρονος βρέθηκε με το πορτοφόλι του και άλλα πολύτιμα αντικείμενα σε αυτόν οδήγησαν γρήγορα σε εικασίες ότι η ληστεία δεν ήταν το κίνητρο της επίθεσης.
Μόλις τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία, δημοσιεύτηκε μια δημοσίευση σε έναν τυχαίο νέο ιστότοπο με τίτλο "WhatDoesItMean.com" (από τότε εξαφανίστηκε ξανά στον αιθέρα), ισχυριζόμενος ότι ο Ρίτς πυροβολήθηκε στην πραγματικότητα από δολοφόνους που εργάζονταν για τη Χίλαρι Κλίντον , καθώς φέρεται να έριξε το καπάκι για ένα σκάνδαλο διαφθοράς που αφορά την οικογένειά της.
Σύμφωνα με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς , την ίδια ημέρα που ξεκίνησε η ιστοσελίδα, η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, SVR κυκλοφόρησε ένα ενημερωτικό δελτίο που περιέχει τους ίδιους ίδιους ισχυρισμούς. Σοβιετικοί κρατικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, «Sputnik» και «RT» αμέσως κατέλαβαν την ιστορία και την διαδόθηκαν περαιτέρω σε όλη τη χώρα.
Στις ΗΠΑ, το "Fox News" πήδηξε γρήγορα στο συγκρότημα, δημοσιεύοντας μια διαδικτυακή αναφορά που ισχυριζόταν ότι ο Rich είχε μεταβιβάσει εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Wikileaks, έναν ισχυρισμό που παραιτήθηκε μια εβδομάδα αργότερα, αφού διαπίστωσε ότι έλειπε των προτύπων αναφοράς, ωστόσο, συζητήθηκαν οι ειδικοί και οι κορυφαίοι συντηρητικοί. η ιστορία για μήνες μετά και γρήγορα έγινε «γεγονός» για πολλούς στο Alt-right.

Κανείς δεν πεθαίνει ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Πιθανώς, δεδομένου του συλλογισμού ότι ο Fusca πιθανόν να είναι Πλούσιος, παραποίησε επίσης τον θάνατό του, καθώς φαίνεται ότι κανείς στην πραγματικότητα δεν πεθαίνει ποτέ σε αυτήν την εποχή και την εποχή.
Ο Rich θα κληθεί σύντομα υπέρ ενός άλλου υποψηφίου για την ταυτότητα της Fusca, ωστόσο, καθώς οι λόγοι για την επανεμφάνιση της JFK Jr. από τους νεκρούς είχαν ήδη τεθεί, ξεκινώντας με μια δημοσίευση Q " στις 8 Απριλίου 2018:
Για άλλη μια φορά, για όσους δεν γνωρίζουν, το "Q" είναι μια ανώνυμη φιγούρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, δημοσιεύοντας κρυπτικά μηνύματα στο 4Chan, τον Νοέμβριο του 2017. Το Q φέρεται να είναι το ψευδώνυμο ενός υψηλού αξιωματούχου κυβερνητικού αξιωματούχου των ΗΠΑ που ισχυρίζεται ότι έχει εμπιστευτική γνώση μιας συνωμοσίας «βαθιάς κατάστασης» για την κατάρρευση του Ντόναλντ Τραμπ, ενορχηστρωμένου από πολλούς εχθρούς του, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα , η Χίλαρι Κλίντον , ο Τζορτζ Σόρος και ο Τζον Ποντέστα, μεταξύ άλλων.
Οι δημοσιεύσεις του Q προκάλεσαν το κίνημα του QAnon , οι υποστηρικτές του οποίου πιστεύουν ότι οι εχθροί του Trump τρέχουν ένα ισχυρό και παγκόσμιο παγκόσμιο παιδόφιλο δαχτυλίδι και ότι όταν το Q αποκαλύψει τελικά την πραγματική του ταυτότητα, το "The Storm" θα συμβεί, με αποκορύφωμα τον Trump να συλλάβει όλους τους κακούς και αποστολή τους στον κόλπο του Γκουαντάναμο.

Αινίγματα, κουδουνίστρες και "R" 

Οι δημοσιεύσεις Q τείνουν να είναι αινίγματα που προκαλούν πονοκέφαλο και αμφιλεγόμενες ράμπες γεμάτες «λέξεις-κλειδιά» και πλούσιο σε συμβολισμό που οι οπαδοί περνούν ώρες αποκρυπτογράφηση.
Το μυστήριο βαθαίνει στις 23 Ιουνίου 2018 όταν εμφανίστηκε μια δημοσίευση από ένα μυστηριώδες "R". Η θέση αναφέρθηκε ότι προέρχεται από τον JFK Jr. και ισχυρίστηκε ότι πραγματοποίησε τον δικό του θάνατο σε συμμαχία με ένα άτομο σε αυτόν τον κόσμο που θεωρούσε «έντιμο» αρκετά για να εμπιστευτεί.
Ντόναλντ Τ Τραμπ.
Ήταν ένα σαφές μήνυμα προς το κίνημα QAnon ότι ο JFK Jr. ήταν ζωντανός και κλοτσιές, και σχεδίαζε την επιστροφή του στο προσκήνιο, μαζί με την πτώση εκείνων που ενορχήστρωσαν τον θάνατο του πατέρα του, με τη βοήθεια του παλιού φίλου του, Τραμπ.
Στη συνέχεια, στις 4 Ιουλίου, λίγο πριν το Q εξαφανιστεί για «20 μέρες σκοτάδι», υπήρχε μια άλλη «πτώση» πληροφοριών.
Ο Ιησούς γαμημένος Χριστός, δεν μπορούν απλά να μιλήσουν στα απλά αγγλικά για μία φορά; !!!!
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κίνημα Qanon πήγε σε υπερβολική κίνηση, αναλύοντας και θεωρώντας τι θα μπορούσε να σημαίνει το τυχαίο μήνυμα. Τελικά, στηρίχτηκαν στο συμπέρασμα ότι η τελευταία γραμμή ήταν σε σχέση με μια συνέντευξη που έκανε ο JFK Jr. με την Katie Couric λίγο πριν από το θάνατό του, όπου παίζει ένα κλιπ από την εκπομπή «Look Here» κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος Kennedy μιλά για την επιθυμία του για τον γιο του να πάει σε καριέρα στην πολιτική.
Δεν ξέρω για σένα, αλλά είμαι κουρασμένος.
«Οι άνθρωποι θεωρήθηκαν μετά από αυτό ότι ίσως ο JFK νεώτερος πλαστογράφησε τον θάνατό του και ήταν σε κάποια μορφή προστασίας μαρτύρων και τώρα είναι μέρος της επιχείρησης στρατιωτικής νοημοσύνης του Q», ένας εσωτερικός του QAnon, ο οποίος ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος μετά από μια σειρά απειλών θανάτου, πες μας. 
"Ανεξάρτητα, αν είναι ζωντανός ή όχι, υπήρχαν πολλές αναφορές και ασυνέπειες που δεν προσθέτουν σχετικά με το αεροπλάνο του."

Δικαιοσύνη για τον Πρόεδρο Κένεντι

«Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Τζρ δεσμεύθηκε να βρει και να δικαιολογήσει τους δολοφόνους του πατέρα του και είπε ότι θα το έκανε ακόμα κι αν έπρεπε να ανατρέψει ολόκληρη την κυβέρνηση», συνεχίζει.
«Ο πατέρας του ήξερε ότι υπήρχε μια εγκληματική αστυνομία που είχε διεισδύσει στην κυβέρνηση η οποία περιλάμβανε το SEE EYE @ [αυτή είναι η CIA για όλους εσάς που δεν έχετε κόκκινα χάπια εκεί έξω].
«Ο Πρόεδρος Κένεντι είπε ότι ήθελε να χωρίσει αυτή την αντιπροσωπεία σε χίλια κομμάτια. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Bush Sr, πρώην επικεφαλής αυτής της υπηρεσίας, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δολοφονία του. Επιπλέον, υπάρχει μια θεωρία ο Τζούνιορ ονόμασε το περιοδικό του Γιώργος για να εκθέσει τον δολοφόνο του πατέρα του.
«Ο Q δεν είπε ποτέ ότι ο Jr είναι ζωντανός. Ο Q δημοσίευσε ότι δεν είναι ζωντανός. Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι ήταν στρατηγική παραπληροφόρηση επειδή ο Q είπε επίσης ότι το disinfo είναι απαραίτητο. "
Πέρυσι, υπήρχε πολλή ενθουσιασμένη συνομιλία στο Alt-right κίνημα που ο JFK Jr. θα έκανε τη μεγάλη του εμφάνιση στην κοινωνία στις 4 Ιουλίου. Μια ανώνυμη πηγή ισχυρίστηκε ότι ο συγγενής του εργάστηκε στο Mt. Ο Rushmore και ότι οι υπάλληλοι είχαν προειδοποιηθεί για ένα «τεράστιο» συμβάν που συνέβαινε, κάτι που θα «συγκλονίζει τον κόσμο» και θα προκαλεί ό, τι είχε οδηγήσει το κοινό να πιστέψει. Οι άνθρωποι πήραν γρήγορα τον ισχυρισμό και η κερδοσκοπία αυξήθηκε ότι σηματοδότησε τη δεύτερη έλευση του JFK Jr.
Ωστόσο, 4 Ιουλίου ήρθε και πήγε και δεν υπήρξε μεγάλη αφύπνιση, ούτε καν μια ματιά του Τζον-Τζον.
«Ο Q δεν είπε ποτέ ότι ο Jr θα εμφανιστεί στις 4 Ιουλίου 2019. Δεν έχω ιδέα από πού ξεκίνησε αυτή η φήμη», λέει η πηγή μας. «Ωστόσο, ο Τζούνιορ έβαλε περίεργα ένα άρθρο στο περιοδικό Τζορτζ πριν από το θάνατό του, συζητώντας πώς θα ήταν το πολιτικό τοπίο του 2020. Πρότεινε επίσης ότι ο Τζορτζ θα επανεμφανιστεί το 2020. 
«Περιέργως, υπάρχει μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης που εμφανίστηκε πρόσφατα με την ονομασία George News. Χρησιμοποιούν την ίδια ετικέτα με το περιοδικό «Not Politics As Usual». Επιπλέον, ο ειδησεογραφικός ιστότοπός τους φαίνεται να έχει άνευ προηγουμένου πρόσβαση στον Λευκό Οίκο. 
«Μια μεγάλη ερώτηση που θέτει είναι ποιος το τρέχει και έχει σχέση με το παλιό περιοδικό του Jr; Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον ότι το George News προωθεί το Q. "
Ενδιαφέρων? Σύμπτωση? Προπαγάνδα για να ταιριάζει στον διάλογο; Εσύ αποφασίζεις.
Εν τω μεταξύ, πώς συνδέεται ο Vincent Fusca; Φαίνεται να είναι μια πολωτική φιγούρα στο κίνημα, με πολλούς να πιστεύουν ότι είναι JFK Jr. άλλοι αμφισβητούν την αξίωση, και άλλοι κάθονται σταθερά στο φράχτη και αντισταθμίζουν τα στοιχήματά τους.

Θα παραμείνει ο πραγματικός Vincent Fusca;

«Υπάρχει ένας τύπος που πηγαίνει τακτικά σε εκδηλώσεις MAGA με το όνομα Vincent Fusca», λέει η πηγή. «Είναι σαφές ότι δεν είναι νεώτερος γιατί είναι πολύ μικρός για να είναι. Ωστόσο, υπήρχε ένα ράλι του Τραμπ όπου ένας διαφορετικός τύπος ντύθηκε ως Φούσκα και έμοιαζε με τον Τζούνιορ. Ποιος ήταν λοιπόν αυτός ο τύπος και γιατί υπάρχουν δύο διαφορετικοί άνθρωποι που θέτουν ως Φούσκα;
«Αν είναι ζωντανός, δεν θα παραμείνει κρυμμένος. Θα δημοσιοποιήσει και θα πει την ιστορία του την κατάλληλη στιγμή και θα υπάρξει πιο απαλή αποκάλυψή του μέχρι τότε ».

Πιάσε τους λαϊκούς ποπ κορν, αυτή η ιστορία μόλις ξεκίνησε.


Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ | Τι αποκαλύπτει ένα παλιό βιβλίο 127 ετών για τον Ντόναλντ Τραμπ, το ταξίδι στο χρόνο και τη Νίκολα Τέσλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters