Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ας δούμε αυτόν τον άνθρωπο για μια στιγμή.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που χορεύουν
Adonis Ellinas
Πρόκειται για έναν 74 χρονο που επιστρέφει στο σπίτι από τη δουλειά στις 2:00 πμ, ενώ οι περισσότεροι άνδρες της ηλικίας τους είναι συνταξιούχοι και ζουν στα εξοχικά τους. Επιστρέφει μετά από μια κουραστική μέρα που πιθανότατα ξεκίνησε πριν ο ήλιος ανατείλει και γυρίζει σπίτι εξαντλημένος με τη γραβάτα ανοιχτή και το καπέλο στο χέρι νιώθοντας ότι μια ολοκληρωμένη μέρα επιτέλους τελείωσε.

Αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος είναι στην ηλικία των πατεράδων, παππούδων και προπάππους πολλών ανθρώπων. Αυτός ο άντρας μόλις γύρισε σπίτι από τη δουλειά, για σένα και για μένα.


Ο Πρόεδρος Τραμπ άφησε το τεράστιο χρυσαφί εσωτερικό του όπου θα μπορούσε να συνταξιοδοτηθεί ευτυχισμένος και να παίξει γκολφ όλη μέρα. Ωστόσο αυτός ο άνθρωπος έβαλε τον πλούτο του στην άκρη και πήγε να δουλέψει δωρεάν, για for 1 το χρόνο, για σένα, για μένα, για εμάς, και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ενώ άλλοι πρόεδροι έγιναν πλούσιοι κατά τη διάρκεια και μετά την προεδρία τους, αυτός ο άνθρωπος έχασε πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια από τον πλούτο του κατά τη διάρκεια αυτών των σύντομων 4 ετών της ζωής του.

Άφησε στην άκρη την εκπληκτική συνταξιοδότηση και τον τρόπο ζωής του μόνο και μόνο για να του πέφτουν ενέδρα κάθε μέρα τα Μέσα Ενημέρωσης και η Ριζοσπαστική Αριστερά που σκουπίζει αυτόν τον άνθρωπο που εργάζεται για αυτούς μέχρι τις 1:00 π.μ
Δεν κάνει ό, τι κάνει για τα λεφτά ή για την εξουσία, όπως το είχε ήδη. Κάνει ό, τι κάνει ώστε ο Αμερικανικός λαός να είναι ασφαλής στα σπίτια του, να γίνουν καλύτερα τα σχολεία του, να μπορέσει να βρει καλές δουλειές ή να ξεκινήσει νέες επιχειρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, να μπορέσει να κρατήσει μια λίγα ακόμα δολάρια στις τσέπες τους στο τέλος του μήνα, ενώ άλλοι πρόεδροι πριν από αυτόν φρόντισαν να συνεχίσουν να ψάχνουν στις ίδιες τσέπες και να τις αδειάζουν για φόρους.

Δείτε αυτή τη φωτογραφία ξανά, αυτός ο άντρας είναι σε ηλικία πολλών πατεράδων, παππούδων ή ίσως και Εσένα! Πού είναι ο σεβασμός που πρέπει να δείξουμε; Πού είναι η Τιμή; Πού είναι η Εκτίμηση; Μπορεί κάποιος να είναι τόσο τυφλός ώστε να μην βλέπει το καλό που κάνει αυτός ο άνθρωπος για σένα και την οικογένειά σου;

Δεν μπορείτε να δείτε όλο το έργο του εκ μέρους των μειονοτικών ομάδων και των αγέννητων στην Αμερική; Κι όμως συνεχίζεις να τον λες ρατσιστή!

Μπορείς να είσαι αυτή η μονόπλευρη για να μην δεις πόσο έχει αναπτυχθεί αυτή η χώρα τα τελευταία 4 χρόνια;

Πρόεδρος Donald J. Τραμπ, θέλω να σε ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά. Λυπάμαι τόσο πολύ για το τυφλό μίσος που έχεις γίνει να αντέξεις. Δεν είσαι τέλειος. Κανείς σίγουρα δεν είναι! Έχεις κάνει πολλά λάθη στη ζωή σου. Ποιος δεν το έκανε; Είσαι ένας καλός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Το ξέρω αυτό ενστικτωδώς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και σκέφτομαι συχνά είναι τι είδους άνθρωποι μπορούν να είναι τόσο μισητοί στην καρδιά τους ώστε να σπέρνουν τέτοια περιφρόνηση και άθλια, όχι μόνο σε σένα αλλά και στην οικογένειά σου; Ή οι άνθρωποι που σε κοροϊδεύουν συνεχώς και σε κάνουν κωλολαράκι αστείων επειδή δεν είσαι επαγγελματίας πολιτικός, και ότι δεν είσαι προσβεβλημένος στην ομιλία και τολμηρός ψεύτης. Ή οι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να επιτεθούν στη γυναίκα και τον νεαρό γιο σας. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι πιστεύουν και είναι τόσο σίγουροι ότι δεν έχουν χειραγωγηθεί από τον Τύπο ή τα ΜΜΕ. Πραγματικά πιστεύουν ότι το μίσος τους είναι πραγματικά δικό τους. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε να εξηγήσει γιατί, πολλοί από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους δεν μπορούν να εκφράσουν τους λόγους για τους οποίους.

Τι συνέβη στη μεγάλη χώρα μας; Γιατί δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και οδηγείται από μια τόσο βαθιά ριζωμένη δύναμη Κακού που δεν επιθυμεί τίποτα καλύτερο από το να ρίξει τη Μεγάλη Δημοκρατία μας. ′′ The Shining City on a Hill." Ο Αμερικανικός λαός είναι ένας σπουδαίος λαός, αλλά είναι σε άσχημη θέση αυτή τη στιγμή, τόσο στην καρδιά όσο και στις ψυχές τους. Ας μας βοηθήσει ο Θεός! Είθε ο Κύριος να θεραπεύσει τις καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων αυτής της μεγάλης χώρας! Ο Τραμπ δεν είναι το πρόβλημα. 
#TRUMP2020#saveOURCOUNTRY #FallCabal #DonaldTrump #TheStorm #TheStormIsUponUs #SaveTheChildren #LQVE



https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters