Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Οικονομική Κρίση, Κακοποιημένα Παιδιά, Φως στο Τούνελ

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Κυριότερα σημεία.
Οικονομική Ενημέρωση
  • Το Βαθύ Κράτος δεν το βάζει κάτω. Έχουν δώσει ένα σενάριο στα ΜΜΕ και θα το τραβήξουν μέχρι τέλους προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδια τους. Από την άλλη κάνουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους. Όμως ο Τραμπ και οι Πατριώτες συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να τους εκθέτουν.
  • Από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής, ο Τραμπ και οι Πατριώτες ξεκίνησαν τη διαδικασία κρατικοποίησης της FED. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο του Σχεδίου τους. Πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες για να πέσει το Κεντρικό Σύστημα Τραπεζών. Δεν μπορείς να ρίξεις τη FED και παράλληλα να αφήσεις σε λειτουργία το ΔΝΤ (IMF), την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), την Κεντρική Τράπεζα, τους Ρότσιλντ που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας. Πρέπει λοιπόν να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες ώστε να ρίξει κανείς ολόκληρο το Σύστημα. Έτσι θεωρώ πως βρισκόμαστε στο πρώτο βήμα. Στα πλαίσια αυτού του πρώτου σταδίου ο Τραμπ και οι Πατριώτες βάζουν ανθρώπους μέσα στη FED διώχνοντας άλλους, ώστε να αποκτηθεί ο έλεγχος της τράπεζας και να μεταφερεθί η διοίκηση της στο Υπουργείο Οικονομικών. Όλα αυτά γίνονται ώστε να αποπερατωθεί η αναδιάρθρωση και να ακολουθήσει λογιστικός έλεγχος. Αυτός ο λογιστικός έλεγχος θα φωτογραφίσει και άλλες κεντρικές τράπεζες με αποτέλεσμα να μάθουμε πού πήγαιναν όλα αυτά τα ποσά, ποιοι είχαν τον έλεγχο όλης αυτής της κατάστασης. Έτσι όλα θα βγουν στο φως μόλις όλα έρθουν σε πέρας.
  • Μεσούσης αυτής της κρίσης, ο Τραμπ ενεργοποιώντας τον Νόμο Έκτακτης Ανάγκης έχει τον πλήρη έλεγχο του Πακέτου Στήριξης και θέλει κι ένα νομοσχέδιο για τις υποδομές. Επίσης, έχει τον πλήρη έλεγχο του τι κάνουν οι κατασκευαστικές εταιρίες καλώντας τις πίσω στη χώρα. Έχει τη δυνατότητα να κάνει μια νέα αρχή σε όλα και αυτό ακριβώς πράττει. Χρησιμοποιεί αυτή την οικονομική κρίση προς όφελός του. Μπορεί πλέον να πάει στο Κογκρέσο και να ζητήσει τα πάντα με σκοπό να βελτιώσει την Οικονομία.
  • Με την Οικονομία να καταρρέει, του δίνεται η ευκαιρία να κάνει διάφορα πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε. Π.χ. μπορεί να ζητήσει περικοπή φόρων, διαγραφή χρεών και άλλα πολλά. Και το Κογκρέσο θα συμφωνεί με το διακύβευμα της διάσωσης της Οικονομίας.
  • Τι άλλο βλέπουμε να συμβαίνει μεσούσης της κρίσης;. Βλέπουμε την τιμή του πετρελαίου να πέφτει κάθετα. Και πού βασίζεται το δολάριο; Στο πετρέλαιο. Η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε ένα τσουνάμι πετρελαίου στον κόσμο . Αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι η Ρωσία λέει πως δεν συζητά με τη Σαουδική Αραβία . Μήπως αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου ώστε να πέσει κάθετα η τιμή του πετρελαίου; Όταν πέφτει η τιμή του πετρελαίου τι συμβαίνει με τις αντλίες; Πέφτει και η τιμή της βενζίνης. Κι όταν πέφτει η τιμή της βενζίνης, συντελείται αυτόματα και περικοπή φόρων αφήνοντας πιο πολλά χρήματα στην τσέπη των πολιτών.
  • Μην ξεχνάμε πως μεταφερόμαστε από το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών σε ένα Νέο Σύστημα κι αυτό δεν είναι εύκολο. Η προσπάθεια επικεντρώνεται και στο να μην πληγούν οι πολίτες από αυτή τη μετακίνηση. Όπως είχε διαμορφωθεί το Σύστημα αυτό, μόνο την εικόνα βάλτου μπορεί να δώσει. Και ο Τραμπ τώρα καλείται να μανουβράρει όλο αυτό και να πάρει τον έλεγχο. Έχω την αίσθηση πως συνεργάζεται με τον Xi Jinping, με τον Putin αλλά και με άλλους στα πλαίσια αυτής της συντονισμένης προσπάθειας. Και βρισκόμαστε στην πρώτη φάση. Ο Τραμπ κρατικοποιεί την Κεντρική Τράπεζα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πούτιν στη Ρωσία.
  • Οι χώρες της Ε.Ε. ψάχνουν τρόπο να την εγκαταλείψουν.
  • Όσο προχωράμε και όταν το συμβάν που βιώνουμε παγκοσμίως θα έχει περάσει, η Οικονομία ακόμα θα είναι πληγωμένη. Η Οικονομία πρέπει να στηριχθεί. Και ο μόνος τρόπος είναι, να ξεφορτωθούμε ό,τι έκαναν όλοι αυτοί στο παρελθόν. Αν δεν υπήρχε η κρίση της Πανδημίας, αυτό το συμβάν που είναι παγκόσμιο, τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί. Το Κογκρέσο ούτε θα άκουγε καν. Θα έδινε προσοχή κανείς στις αλυσίδες ανεφοδιασμού; Κάτι που κάνει η μία χώρα μετά την άλλη; Όχι. Τώρα ο Τραμπ έχει την ευκαιρία να πετύχει τους στόχους του. Αυτό θα ευνοήσει τους Κεντρικούς Τραπεζίτες; Θα ευνοήσει τους Παγκοσμιοποιητές; Όχι. Θα βλάψει την Παγκοσμιοποίηση. Και ότι είχαν κατά νου να πράξουν πλήττοντας την Οικονομία, θα αντιστραφεί. Και όσο όλες αυτές οι πληγές θα εξαλείφονται καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Οικονομία θα ανακάμπτει όλο και περισσότερο.
  • Ο Τραμπ και οι Πατριώτες έχουν τον πλήρη έλεγχο του Συστήματος.
  • Παρακολουθείστε τι έπεται...

Πολιτική, Γεωπολιτική, Κακοποίηση παιδιών




  • Ανακαλύφθηκε στις 19 Μαρτίου,από ειδικούς πράκτορες ,στη γραμμή συνόρων μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού, ένα τεράστιο υπερσυγχρονο τούνελ γεμάτο ναρκωτικά, μέσω του οποίου γινόταν λαθραία εισάγωγη ναρκωτικών. Τι άλλο διακινούσαν άραγε λαθραία; ..Πριν από δύο χρόνια ο στρατός δαπάνησε μισό δις δολάρια για να εκπαιδεύσει στρατιώτες να μάχονται υπογείως...Πολύ ενδιαφέρον!!! Έχουμε λοιπόν από τη μία την ανακάλυψη υπερσύγχρονων τούνελ και από την άλλη στρατιώτες να εκπαιδεύονται σε συνθήκες μάχης στο απόλυτο σκοτάδι, με έλλειψη αέρα ενώ θα πρέπει να μένουν αθέατοι από τον εχθρό. Γιατί άραγε εκπαιδεύτηκαν για τέτοιες συνθήκες; Ας πάμε τώρα σε αυτό που έχει πει ο Τραμπ. Πως “οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ επώδυνες. Θα αρχίσουμε να βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ και σημαντικά πράγματα να συμβαίνουν ξαφνικά, αλλά αυτές οι δύο εβδομάδες θα είναι πραγματικά επώδυνες. Οι αντοχές μας θα δοκιμαστούν. Πρέπει να μείνουμ ενωμένοι”. Και επισημαίνοντας αυτό δεν κάνω καμία πρόβλεψη πως όλα θα συμβούν μέσα σε αυτές τις 2 εβδομάδες. Για κάποιο λόγο πιστεύω πως κάτι άλλο συμβαίνει...
  • Ακούμε για διάφορους μεγάλους σεισμούς όπως του Αϊντάχο. Γιατί άραγε συμβαίνουν όλοι μαζί αυτή την περίοδο; Είναι όντως πολύ παράξενο.
  • Θα ήθελα να μιλήσω σχετικά με αυτόν τον μήνα. Ας πάμε σε κάποιες δηλώσεις του Τραμπ ο οποίος είναι προφανές πως έχει αποφασίσει να κάνει μερικά πράγματα κατά τη διάρκεια του Απριλίου.
-O Απρίλιος 2020 είναι:
1)Εθνικός μήνας επίγνωσης και πρόληψης σεξουαλικών επιθέσεων
2) Εθνικός μήνας πρόληψης παιδικής κακοποίησης
3) Μήνας ελέγχου του καρκίνου
4)Εθνικός μήνας δωρεάς ζωής
5) Μήνας της δεύτερης ευκαιρίας
Κρατείστε τα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Αν λοιπόν αυτός ο μήνας είναι μήνας πρόληψης σεξουαλικών επιθέσεων και παιδικής κακοποίησης , ας το συνδυάσουμε με ένα ποστ του Q όπου μας αναφέρει τον Νεουορκέζικο Σύλλογο Πρόληψης Κακοποίησης Παιδιών (New York Society For The Prevention Of Cruelty To Children), ενώ παρακάτω μας ενημερώνει πως οι δημόσιοι κατήγοροι έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον 20 υποθέσεις σχετικές με κυκλώματα παιδοφιλίας. Σε άλλο ποστ του υπονοεί συσχετισμό του Ιδρύματος Κλίντον με Εγκλήματα κατά Παιδιών. Επίσης σε ποστ του 2018 μιλά καθαρά για απαγωγές, βασανισμούς, βιασμούς και θυσίες παιδιών στο όνομα του Απόλυτου Κακού, ενώ υπογραμμίζει πως “Αγωνιζόμαστε ενάντια σε έναν βαθειά εδραιωμένο εχθρό”. Το Απόλυτο Κακό πρόκειται να αποκαλυφθεί στον κόσμο
Κοιτώντας γύρω μας πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί τα νοσοκομεία είναι σε πλήρη ετοιμότητα; Είναι ο κορωνοϊός μια υπόθεση τόσο κακή; Γιατί πρέπει να εστιάσουμε ξαφνικά σε αυτές τις 2 επόμενες εβδομάδες; Γιατί ο Τραμπ μας λέει πως θα είναι ιδιαίτερα επώδυνες για τον αμερικανικό λαό αλλά παράλληλα μας λέει ότι θα λάμψει το φως πολύ γρήγορα και ότι ο λαός θα πρέπει να παραμείνει ενωμένος; Γιατί χρειαζόμαστε όλους αυτούς τους αναπνευστήρες; Αν κοιτάξει κανείς το Central Park δεν υπάρχουν πουθενά ασθενείς τα δε πλωτά νοσοκομεία Mercy και Comfort δε δέχονται ασθενείς μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Και δεν πρόκειται για ασθενείς του κορωνοϊού. Πρόκειται για άτομα που δεν πάσχουν από κορωνοϊό. Και θα παίρνουν 50 την ημέρα. Κρατείστε το στο μυαλό σας αυτό.
  • Γιατί εφοδιάζουν αυτά τα δύο πλωτά νοσοκομεία τα οποία βρίσκονται αραγμένα στο λιμάνι;
  • Πώς κάνεις μια χώρα να ενωθεί; Μέσω των παιδιών. Θυμηθείτε τώρα πώς το Βαθύ Κράτος προωθούσε την κρίση μέσω των παιδιών με όλα αυτά τα περιστατικά πυροβολισμών στα σχολεία. Τι θα συμβεί λοιπόν αν οι Πατριώτες χρησιμοποιήσουν τα παιδιά γι να ενώσουν τη χώρα; Κανείς δε θέλει να πληγώνονται τα παιδιά.
  • Λοιπόν τα τούνελ είναι σκοτεινά με λίγο οξυγόνο. Θα χρειαστούν μάσκες. θα χρειαστούν αναπνευστήρες. Τα πλωτά νοσοκομεία θα παραλαμβάνουν περίπου 50 παιδιά την ημέρα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όπως πιθανότατα και όλες οι εγκαταστάσεις της χώρας. Όλος αυτό ο εξοπλισμός δεν είναι για τον κορωνοϊό.
  • Γιατί αφαίρεθηκε η λογοκρισία από το Google; Μα για να δει ανεμπόδιστα ο κόσμος όλο αυτό το κακό και ποιοι κρύβονται από πίσω του.
  • Ο Τραμπ, οι Πατριώτες και ο Q συνεργάζονται. Παγίδευσαν το Facebook, το Google, το Twitter ώστε να βρουν αλγόριθμους για να μπορούν να δείξουν τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. Αν το Google που εμπιστεύεται ο κόσμος πει ότι κάτι είναι αληθινό, τότε είναι στη συνείδηση του. Έτσι θα δει την αλήθεια και θα αφυπνιστεί. Έτσι ενώνεις εναν λαό. Έτσι ξεμπροστιάζεις το Κακό.
  • Τα παιδιά θα ενώσουν τον κόσμο.
  • Όλοι πιστεύουμε πως θα υπάρξουν διακοπές τόσο της ηλεκτροδότησης όσο και του ιντερνετ.
  • Αλλά πιστεύω πως οι 10 μέρες σκότους είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Νομίζω πως οι Μέρες Σκότους είναι τα Παιδιά που βρίσκονται φυλακισμένα στα σκοτεινά τούνελ και θα βγουν στο φως. Και ότι αυτή η επιχείρηση κάτω από τη γη θα διαρκέσει 10 ημέρες.
  • Το πιθανότερο είναι τα social media να μπλοκάρουν όλη αυτή την ενημέρωση. Γι αυτό πιθανότατα ο Τραμπ και οι Πατριώτες θα χρησιμοποιήσουν Εκπομπές Έκτακτης Ανάγκης για να μεταδώσουν αυτές τις πληροφορίες.
  • Αρχίστε να ενώνετε τα κομματάκια του παζλ και όταν έρθει η ώρα θα δείτε να σχηματίχεται μια πλήρης εικόνα. Και η ώρα είναι τώρα.
πηγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters