Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ?

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ.....

ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΙ, ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ......Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ......ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ=ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ........ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ... ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ..... ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..... ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ , ΟΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?

-ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ?

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φαγητό
-ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ? ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΙ.......


ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ....ΜΙΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ....ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ....ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.....ΟΜΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΨΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters