Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Και έρχονται και εδω σύντομα. θα γίνει ολικο κλείσιμο της χωρας για 3 μερες και εδω και δεν θα βγει ουτε κουνούπι εξω...

Christine Contarini  GOOGLE TRANSLATE
Το 2016 πολλοί από εμάς βρήκαμε μια ιστοσελίδα που μας έδωσε πληροφορίες που κάποιοι ήξεραν ότι οι περισσότεροι όχι. Ήταν κομμάτια για να συνδεθούμε την αληθινή ιστορία μας. Πράγματα που δεν ξέραμε επειδή ήταν κρυμμένα. Πολλοί από εμάς περνούσαμε ώρες καθημερινά μαθαίνοντας ιστορία. Το να μην μαθαίνουμε αυτό που ήταν η αλήθεια.

Πριν από 10 λεπτά η αναπνοή μου άρχισε να κουράζεται μαζί με μια βαριά αδρεναλίνη. Μετά ήρθε πάλι ο πονοκέφαλος. Ήταν ο πονοκέφαλος που όλοι υποφέραμε αλλά δεν καταλάβαμε τι είχαμε γιατί η υπερφόρτωση ήταν συνεχής. Τα φρικτά γεγονότα της ανθρωπίνων και της θυσίας και της εμπορίας είναι το κρυμμένο μυστικό κάτω από τα πόδια μας.

Οι φωτογραφίες αναδεικνύονται από τις ανακτήσεις πτωμάτων και διασώσεις παιδιών, βρεφών και ενηλίκων που έχουν ζήσει μόνο υπόγεια. Υποφέραμε τον κόσμο να το μάθει ενώ όλοι περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή. Πέρασαν 4 χρόνια και πώς νιώθουμε ενοχές για το πόσοι πέθαναν και πόσοι ακόμα γεννήθηκαν σε αυτό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Οι σκηνές στη Νέα Υόρκη δεν είναι για covid είναι για τους βασανισμένους που οι στρατιωτικοί μας ανεβάζουν από τα τούνελ, τα εργαστήρια, τις βάσεις που υπάρχουν εδώ και γενιές παρακάτω.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Τα μεγάλα πλοία του Ναυτικού Mercy & Comfort δεν είναι για covid είναι για αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες που διασώθηκαν κάτω από το Getty στο Λος Άντζελες, στα ανατολικά και παγκοσμίως. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις είναι 1 εκατομμύρια ταραχιστήρες παγκοσμίως με τον Πρόεδρο μας και άλλους αρχηγούς χωρών.

Την ίδια στιγμή (εδώ και λίγο) οι στρατιωτικές μας ομάδες εκκαθάρισαν τις υπόγειες βάσεις και ανατινάζουν τα τούνελ. Αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να εξαφανιστούν παιδιά, έφηβοι, βρέφη και ενήλικες που μεταφέρθηκαν σε τρομακτική ζωή, στο εξωτερικό ή τελετουργικά και θυσίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, πιθανό κείμενο που λέει "DONALD TRUMP YOU WON BECAUSE WE EXPOSED THE SATANIC PEDOPHILIA OF YOUR OPPONENT. DON'T FORGET THAT CHILD SEX SLAVES STILL NEED Το BE FREED. THE SATANISTS WILL EMBRACE YOU NOW. STAY TRUE, RELEASE THE 100,000 CHILD SEX SLAVES UNDER THE GETTY CENTER TODAY."

Εμείς που μαθαίνουμε, μοιραζόμαστε με άλλους ελπίζοντας ότι με περισσότερες γνώσεις μπορούμε όλοι να ενωθούμε για να σταματήσουμε αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή.

Τέσσερα χρόνια αργότερα συμβαίνει, Η Μεγάλη Αφύπνιση, Η Καταιγίδα. Μόλις βγουν οι γραμμές επικοινωνίας μας, τηλέφωνο, ίντερνετ, εκείνη την ώρα θα ξέρουμε σίγουρα χωρίς αμφιβολία ότι απελευθερωνόμαστε!
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Αυτή η ελευθερία έρχεται σε ένα τίμημα. Οι περισσότεροι φίλοι μου δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν στη δουλειά. Πολλές σχέσεις έχουν υποστεί καθώς και πολλές προσωπικές επιθέσεις.

Δεν θα πηγαίναμε πίσω στο να θέλουμε να μάθουμε αλλά επίσης δεν είμαστε οι άνθρωποι που ήμασταν πριν ανακαλύψουμε την αλήθεια ως προς το γιατί και τι ακριβώς ήταν λάθος με τον κόσμο.

Όλοι δεχτήκαμε επίθεση επειδή προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε τους φίλους μας που άφησαν πολλούς απομονωμένους. Συμβαίνει φίλοι και είχαμε μια στιγμή ενθουσιασμένης ανακούφισης. Τώρα που οι φωτογραφίες εμφανίζονται ενώ δεν επιβεβαιώνονται ξέρουμε τι βλέπουμε.

Ο Covid είναι ένα Bioweapon, είναι αληθινό και χρησιμοποιείται για να λέει ψέματα από το C D C επειδή διψούν για θάνατο για χρήματα. Μην παίρνετε το vax, θα μπορέσετε να συνέλθετε αν φροντίσετε την υγεία σας.

Το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν σπάσει και ξηλωθεί ξανά από την αρχή. Δεν έχουμε δει τον Πόνο ακόμα. Προσευχήσου σκληρά, προσευχήσου σκληρά μπορώ να εγγυηθώ ότι θα πάρει ξανά διόδια.




Φωτιά και DUMB Βαθιά υπόγεια στρατιωτικές βάσεις 
Υπόγειος πόλεμος που συμβαίνει τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters