Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Tι συμβαίνει στη Μόσχα; To λογισμικό που χρησιμοποιεί το Δημαρχείο της γι’ αναγνώριση προσώπου και επιτήρηση αναπτύσσεται από εταιρεία στην Εσθονία.


Δεδομένα των κατοίκων της Μόσχας πάνε σε χώρα του ΝΑΤΟ δηλ. φτάνουν στην CIA…O ρόλος του Sobyanin……
Υπάρχει μια πολύ γνωστή τεχνική στρατηγικής.

Το ξένο μπορεί να καταστραφεί αφού πρώτα δημιουργηθεί ένα αντίγραφο του και να αντικαταστήσει το πρωτότυπο με αυτό. Μια τέτοια τεχνική περιγράφεται στο Shadow του Isaac Schwartz.
Ο Sobyanin ο πολυ-προβεβλημένος νυν Δήμαρχος είναι μια μαριονέτα ενός παρόμοιου έργου.



Σε μια προγενέστερη περίοδο, οι ίδιες δυνάμεις που στέκονταν πίσω του δημιούργησαν αυτόν «τον δεύτερο Γέλτσιν». Τώρα φτιάχνουν έναν άλλο ”Πούτιν”.

Ακόμη και το ίδιο το PIB λέει: είναι τρομακτικό ότι βρήκαμε ένα τόσο αφοσιωμένο άτομο όπως ο Sobyanin.
Παρεμπιπτόντως, το λογισμικό που χρησιμοποιείται από το Δημαρχείο της Μόσχας για την αναγνώριση προσώπου και την επιτήρηση αναπτύσσεται και διατηρείται από μια εταιρεία από την Εσθονία.Δηλ. τα προσωπικά δεδομένα των Ρώσων (φωτογραφίες!) από την εφαρμογή DIT του Δημαρχείου της Μόσχας μεταφέρονται σε διακομιστές στην Εσθονία (χώρα του ΝΑΤΟ για ένα δευτερόλεπτο) και επιστρέφονται πίσω με τη μορφή της ανάλυσής τους.
Αναρωτιέμαι αν το Δημαρχείο της Μόσχας θα επιβάλει πρόστιμο στη Roskomnadzor (The Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media or Roskomnadzor);
Ή θα διερευνήσει η εξεταστική επιτροπή δια ενδεχόμενη ποινική διαδικασία;
Δηλαδή, τηρουμένων των αναλογιών η CIA διαθέτει όλους τους μοχλούς για τη συλλογή μιας σειράς δεδομένων που αφορούν τους κατοίκους της Μόσχας. Και όλος αυτός ο πλούτος παρουσιάστηκε στις δυτικές ειδικές υπηρεσίες από τον DIT (Moscow’s Department of Technology) και τον Sobyanin.
Ο ίδιος ο Sobyanin, όπως και η Αnastasia Rakova (Assistant to the governor Sergey Sobyanin), δεν θα είχαν χρόνο να φροντίσουν για τον πλήρη έλεγχο της πρωτεύουσας, αλλά η βρετανική και η αμερικανική διαβούλευση, δηλαδή οι σύμβουλοι και στην πραγματικότητα διευθυντές, διαχειρίζονται κατ ‘αυτόν τον τρόπο σχεδόν όλα τα υπουργεία και τα τμήματα της Ρωσίας και όχι μόνο τη Μόσχα του Sobyanin.
Στην ουσία, πρόκειται για ένα σύστημα παράλληλης εξωτερικής διακυβέρνησης στη Ρωσία και λειτουργεί σύμφωνα με το άρθρο 15.4 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο τα λεγόμενα γενικά αναγνωρισμένα πρότυπα και κανόνες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του νομικού μας συστήματος.
Π.χ η PricewaterhouseCoopers βρίσκεται σε πλήρη διαβούλευση με την Κεντρική Τράπεζα, ενώ η Deloitte & Touche και η KPMG επιβλέπουν το Υπουργείο Οικονομικών.

Έτσι, ο Sobyanin εδώ είναι απλά ένας ερμηνευτής της κάθετης δύναμης, που σχηματίστηκε από το 1993 και είναι απαραίτητο να νικήσει εκεί, στη βάση, δηλαδή στο Σύνταγμα.


dimpenews.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters