Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ “ΦΡΑΚΤΑΛ ΚΕΡΑΙΑ”: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ DNA ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται γιατί το ανθρώπινο σώμα είναι τόσο ευαίσθητο ακόμη και στις χαμηλότερες συχνότητες των Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων (EMF). Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό, αλλά ο πιο σημαντικός λόγος, στην πραγματικότητα, καταλήγει στη δομή του DNA σας

Μια έρευνα αποδεικνύει ότι το DNA είναι έτσι δομημένο ώστε να λαμβάνει μεγάλες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή το DNA δρα ως φράκταλ κεραία, προσελκύοντας την ακτινοβολία.

Τι είναι οι φράκταλ κεραίες;

Για να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια φράκταλ κεραία και πώς σχετίζεται με τη δομή του DNA, πρέπει να κατανοήσετε τα βασικά των φράκταλ και των κεραιών.
Οι κεραίες επιτρέπουν στις ασύρματες συσκευές να μεταδίδουν σήματα και πληροφορίες. Οι βασικές κεραίες έχουν συνήθως σχήμα Τ. Αυτό το μοναδικό σχήμα επιτρέπει στα ηλεκτρόνια να κινούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά και πίσω, με αποτέλεσμα ένα εναλλασσόμενο ρεύμα που απελευθερώνει ενέργεια καθώς κινείται.
Η αλλαγή του μήκους της κεραίας αλλάζει όσο γρήγορα κινείται το ρεύμα των ηλεκτρονίων, γι ‘αυτό θα δείτε διαφορετικά μήκη κεραίας ανάλογα με την προοριζόμενη χρήση τους.

Τι είναι τα φράκταλ

Τα φράκταλ είναι γεωμετρικά σχήματα που έχουν τη μοναδική ιδιότητα της αυτο-ομοιότητας. Αυτό εξηγείται καλύτερα με την εξέταση ενός φύλλου φτέρης. Είναι πιο εύκολο να το δεις κοιτάζοντας πρώτα το μικρότερο φύλλο. Παρατηρήστε ότι κάθε μεγαλύτερο φύλλο φτέρη είναι ένα αντίγραφο του μικρότερου φύλλου.
Αυτή η ίδια ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί στη βασική γεωμετρία φράκταλ. Κάθε μικρότερο σχήμα είναι ένα αντίγραφο του μεγαλύτερου. Ως αποτέλεσμα, η μόνη διαφορά είναι τυπικά το μέγεθος.

Πώς η φράκταλ γεωμετρία ισχύει για τις κεραίες

Σκεφτείτε τις φράκταλ κεραίες ως σύντηξη της βασικής φράκταλ γεωμετρίας και της ηλεκτρομαγνητικής.
Οι φράκταλ κεραίες χρησιμοποιούν έναν ίδιο παρόμοιο σχεδιασμό για να μεγιστοποιήσουν την ποσότητα εκπομπής και λήψης της ακτινοβολίας EMF. Ουσιαστικά, αυτές οι κεραίες έχουν συγκεκριμένο και παρόμοιο (ή ακριβές) σχέδιο που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, αλλά σε διαφορετικά μήκη.
Αυτά τα διαφορετικά μήκη δίνουν στη φράκταλ κεραία μια μοναδική ιδιότητα. Αυτό το φράκταλ σχέδιο επιτρέπει στην κεραία να μεταδίδει πολλαπλές συχνότητες EMF.
Στην πραγματικότητα, οι φράκταλ κεραίες μπορούν να είναι πολύ μικρότερες από τις κανονικές κεραίες, και να εξακολουθούν να είναι τόσο ισχυρές όσο μια μεγαλύτερη κεραία – πολλά κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούν φράκταλ κεραίες για να επικοινωνούν.
Το DNA είναι μια “φράκταλ κεραία”: Να γιατί το DNA σας είναι ευαίσθητο στα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία
Κανονική κεραία τηλεόρασης
Το DNA είναι μια “φράκταλ κεραία”: Να γιατί το DNA σας είναι ευαίσθητο στα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία
Φράκταλ κεραία τηλεόρασης

Πώς το DNA λειτουργεί σαν φράκταλ κεραία;

Ίσως είναι δύσκολο για εσάς να φανταστείτε πώς θα μπορούσατε να συγκρίνετε το DNA μας με μια κεραία. Στο κάτω-κάτω, το DNA είναι ένα μικροσκοπικό κομμάτι βιολογικού υλικού στα κύτταρά σας. Πώς μπορεί να λειτουργεί όπως το αντικείμενο που χρησιμοποιείτε για να λαμβάνετε τηλεοπτική λήψη;
Ωστόσο υπάρχουν κάποιες συγκλονιστικές ομοιότητες, και η αναλογία βοηθάει να εξηγηθεί γιατί το DNA είναι τόσο ευάλωτο στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Το DNA μοιράζεται τις δύο σημαντικές ιδιότητες που έχουν όλες οι φράκταλ κεραίες:
  • αγωγιμότητα ηλεκτρονίων και
  • αυτοσυμμετρία
Το DNA είναι ένα μακρύ, ηλεκτρικά φορτισμένο μόριο. Το DNA κατασκευάζεται από μικρότερα τμήματα βάσης (που ονομάζονται νουκλεοτίδια) που ενώνονται χημικά.
Τα νουκλεοτίδια έχουν φωσφορικά συνδεδεμένα με αυτά. Και αυτά τα φωσφορικά έχουν αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο. Με άλλα λόγια, μια βασική ιδιότητα του DNA έχει ένα αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο.
Το DNA έχει επίσης μια μοναδική διπλή ελικοειδή δομή (η οποία είναι αυτοσυμμετρική) και διαθέτει το δικό της βαθμό φαινομενικής γεωμετρίας. Αυτές οι δύο ιδιότητες του συνδυασμού του DNA – διοχέτευση ηλεκτρονίων και αυτοσυμμετρία – είναι οι λόγοι για τους οποίους το DNA δρα ως φράκταλ κεραία. Ως αποτέλεσμα, το DNA είναι ικανό να απορροφά την ακτινοβολία EMF σε πολλαπλές κλίμακες συχνοτήτων (χαρακτηριστικό των φράκταλ κεραιών). Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός του DNA σημαίνει ότι είναι βελτιστοποιημένο να ενεργεί ως μια κεραία! Η μελέτη αυτή επισημαίνει ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο τα ELFs αλληλεπιδρούν με το DNA με παρόμοιο τρόπο σε μια σειρά συχνοτήτων, από περιοχές χαμηλής συχνότητας (ELF) έως ραδιοσυχνότητες (RF).
Στην πραγματικότητα, το DNA είναι ένα σφουγγάρι ηλεκτρικού φορτίου. Έτσι, το DNA απορροφά φυσικά την ακτινοβολία EMF.

Το ανθρώπινο DNA είναι μια φράκταλ κεραία: συνέπειες

Έτσι, οι επιστήμονες παραδέχονται ότι το DNA είναι μια φράκταλ κεραία, αλλά… είναι “σκεπτικιστές” στο κατά πόσο η ασύρματη ακτινοβολία μας βλάπτει, ενώ “δυσκολεύονται” να αναγνωρίσουν τα άτομα με Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία!
Ποιες είναι οι συνέπειες; Μια από τις βασικές είναι ότι το DNA είναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε ακόμη και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπής Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακόμη και τα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτα σπασίματα και βλάβες του DNA. Μερικές φορές, θραύσματα του DNA μπορεί να εμφανιστούν σε ένα σκέλος ή δύο, ή μεταξύ του ίδιου του DNA.
Αυτός ο τύπος βλάβης του DNA είναι στην πραγματικότητα η αιτία των περισσότερων καρκίνων. Ακόμη και όταν το κατεστραμμένο DNA δεν έχει ως αποτέλεσμα καρκίνο, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία του σώματος να επισκευάσει σωστά τον κατεστραμμένο ιστό ή ακόμα και να οδηγήσει σε κυτταρικό θάνατο.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν μπορείτε να αλλάξετε τη δομή, τη φύση και τη λειτουργία του DNA σας

Το γεγονός ότι το DNA δρα ως φράκταλ κεραία δεν κάνει τα πράγματα ευκολότερα όταν πρόκειται να υπολογίσουμε πώς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από την ακτινοβολία EMF.
Κι επειδή το DNA σας δεν αλλάζει -εκτός κι αν συμφωνήσετε στο να σας μετανθρωπίσουν για να πιάνετε γρήγορες ασύρματες ταχύτητες- μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο ζωής σας και ειδικότερα αυτόν που θέλουν οι άλλοι να σας επιβάλλουν ως… “τεχνολογική εξέλιξη”!
Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε τρόπους για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την ακτινοβολία EMF – ειδικά από τα αντικείμενα με τα οποία αλληλεπιδράτε καθημερινά, όπως τα κινητά τηλέφωνα, wifi, τηλεοράσεις, baby monitors κ.λ.π., αλλά το πιο σημαντικό είναι να ζητήσετε -απαιτήσετε- να μπουν κόκκινες γραμμές στην ολοένα αυξανόμενη ασύρματη τεχνολογία. Κι αυτές που “θα” μπουν, έχουν ήδη ξεπεραστεί…





https://epivionoume.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters