Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 21/11/2018 !!!

 
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 21/11/2018 
Βασιλειάδης Δημήτριος ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΗΓΕ ΠΑΛΙ ΝΑ »ΠΑΙΞΕΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ :

Ή ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ «ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΔΡΕΣ» Ή ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ » ΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΠΟΛΥΟΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ

Η ΝΟΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ »ΤΕΡΤΙΠΙΑ» ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .

ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Η ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ
Ή ΘΑ ΕΙΣΤΕ ‘ Η ΕΔΡΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ » ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
……………………………………..
ΕΔΩ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ 600ΔΙΣ !!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ 15/11/2901(2017) …ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ… Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΠΕΦΑΝΘΗ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ 600δις $ ΤΑ 600δις $ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ… ΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ !!!

ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  ΣΗΜΕΡΑ 8/12/2017 ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ !!! ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΔΡΑ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!! ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ  ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ !!! ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ !!!


ΤΟΤΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ… ΠΑΓΩΣΕ «ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ» … ΔΙ’ ΟΛΙΓΟΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ… ΤΟΤΕ Η ΕΔΡΑ ΕΙΠΕ «ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ;» ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ !!! … Η ΕΔΡΑ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ… ΕΤΣΙ Η ΕΔΡΑ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ… 21/11/2018 !!!!!!!!!!!!!!

…………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=30189

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters