Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πάπας: «Αφήστε το μάταιο κυνήγι στρατιωτικής λύσης στη Συρία»

Ζητά μία ειρηνική λύση από τους ξένους ηγέτες
Ο Πάπας Φραγκίσκος σε επιστολή που έστειλε στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, με σκοπό να διαβαστεί στην Σύνοδο Κορυφής της G20, κάλεσε τους ξένους ηγέτες «να αφήσουν στην άκρη την μάταιη επιδίωξη μιας στρατιωτικής λύσης» στη Συρία.
«Αντί για αυτό, ας υπάρξει μία νέα δέσμευση να αναζητηθεί, με θάρρος και αποφασιστικότητα, μια ειρηνική λύση μέσα από τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις των μερών, η οποία θα έχει την ομόφωνη στήριξη της διεθνούς κοινότητας» αναφέρει στην επιστολή ο Πάπας.

Οι ηγέτες των κρατών-μελών της Ομάδας των Είκοσι (G20) συναντώνται την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη, εν μέσω έντονων διαφωνιών σχετικά με ένα πιθανό στρατιωτικό πλήγμα στη Συρία.

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει αποφασισμένος για στρατιωτική δράση και φέρνει το ζήτημα στο Κογκρέσο, ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποιεί ότι ένα στρατιωτικό πλήγμα χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ θα αποτελέσει «επιθετική πράξη».

Το θέμα της Συρίας δεν είναι επίσημα στην ατζέντα της Συνόδου της G20, αλλά οι ηγέτες αναμένεται να το συζητήσουν στο περιθώριο της Συνόδου.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η G20 δημιουργήθηκε για να επιλύονται χρηματοπιστωτικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά πρόσθεσε πως «οποιοσδήποτε πολιτικός ηγέτης μπορεί να θέσει το ζήτημα αυτό στο τραπέζι. Είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια συζήτηση».

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη φτάσει στην Σύνοδο, το ίδιο και ο Βρετανός πρωθυπουργός,Ντέιβιντ Κάμερον και ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ.
ΒΗΜΑ
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2309.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters