Κυριακή 18 Απριλίου 2021

«Τώρα είναι αργά»! Ο Έλον Μασκ «μαρτυράει» την συνέχεια. Ένα άκρως σημαντικό BINTEO

Στο παρακάτω βίντεο ο γνωστός δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ, λέει τα εξής «σημαντικά»:

«Το ποσοστό νοημοσύνης που δεν είναι ανθρώπινη αυξάνεται και τελικά στο προσεχές μέλλον, θα αντιπροσωπεύουμε ένα πολύ μικρό ποσοστό νοημοσύνης.

Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να επιβραδύνουν την ανάπτυξη της ΤΝ για να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, όμως τώρα είναι αργά.

Προσπάθησα για χρόνια. Θα είναι μια νέα τεχνολογία που θα προκαλέσει ζημιά ή θάνατο.

Θα υπάρξει κατακραυγή, θα γίνουν έρευνες, θα υπάρξει κάποιο είδος επιτροπής, θα δημιουργηθούν κανόνες και θα υπάρξει επιτήρηση (σ.σ. παγκόσμια κυβέρνηση – παγκόσμια ηγεσία).

Δεν έχουμε 10 χρόνια στη διάθεσή μας ,διότι από ένα σημείο και μετά, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.

Το τηλέφωνό σας είναι ήδη μια επέκτασή σας. Είσαι ήδη cyborg και ούτε καν το ξέρεις

Ο ρυθμός με τον οποίο επικοινωνείτε με το κυβερνοχωρητικό μέρος του εαυτού σας, που είναι το τηλέφωνό σας ή ο υπολογιστής σας, είναι αργός, είναι πολύ αργός

Ρέουν οι πληροφορίες μεταξύ εσάς, του βιολογικού εαυτού σας και του ψηφιακού εαυτού σας. Σε κάποιο σημείο ο ψηφιακός κόσμος θα είναι δυσδιάκριτος από την πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο για αυτά που σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, έρχονται πολύ-πολύ σύντομα.


1 σχόλιο:

Belis είπε...

Τα λαθη της ιστορίας επαναλαμβάνονται απο αυτούς που δεν την γνωρίζουν.Για 'το οφείλουμε να γνωρίζουμε την αληθινή ιστορία για να διδασκόμαστε απ' αυτήν.
Αν αφήσουμε την Α.Ι. να κυριαρχήσει /για ακόμα μια φορά !!!!????/ και γίνουμε όλοι
ψηφιακοί δουλοι τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Στο στρατό/ΛΟΚ/κοροϊδεύαμε τους εξαρτημένους από τους η/υ.Τους λέγαμε υποτιμητικά παραθυριτσα-γκουγκλιτσα και τους πείραζε ο χαρακτηρισμός.Τωρα έχουμε φτάσει στο σημείο ο παραπάνω χαρακτηρισμός όχι μόνο να μην θεωρειται υποτιμητικος αλλά θεωρείται κάτι σαν είδος βραβείου και ανωτεροτητας.Η τρέλλα σε όλο της το μεγαλείο. Αντιμετρα??? Να πέρασει το μάθημα της λογικής στα σχολεία και να είναι υποχρεωτικό για την μετάβαση στην επόμενη τάξη.Σε λίγο θα έχουμε νεαρούς που θα αυτοκτονούν αν διακοπή η σύνδεση τους από το ίντερνετ.Γνωριζω στόμα που είναι ανίκανα πλέον στην καθημερινότητα τους,αν πρώτα δεν την γκουγκλαρουν .


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters