Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Η ομάδα Octagon στην Ελβετία μιλαει για ειρήνη μετά τον θάνατο του Έβελιν ντε Ρότσιλντ

Η Χαζαρική μαφία, με έδρα το Ζουγκ της Ελβετίας, προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική συμφωνία με τον υπόλοιπο κόσμο καθώς ο κορυφαίος τους άνδρας Έβελιν ντε Ρότσιλντ πεθαίνει και η αυτοκρατορία τους καταρρέει. Ως μέρος αυτού, η ομάδα Octagon, ο επικεφαλής της Ιντερπόλ, ο νέος Κινέζος αυτοκράτορας και μια ομάδα Ελβετών δισεκατομμυριούχων (που ελέγχουν την περιοχή γύρω από τη λίμνη της Γενεύης), ζήτησαν από την Εταιρεία White Dragon να στείλει έναν εκπρόσωπο στην Ελβετία. Η κατάσταση έχει φτάσει μάλιστα στο σημείο που οι Ρώσοι μαυροφορεμένοι, που ασχολούνται με παραφυσικές οντότητες, έχουν κάνει μια κίνηση (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ Β', πριν από τον πρόσφατο φόνο της, προειδοποίησε να μην πάει στην Ελβετία επειδή «ήταν παγίδα». Οι πηγές της Μοσάντ συμφωνούν. Έτσι, προς το παρόν, το WDS αποφάσισε να περιμένει την κατάρρευση της παλιάς ελβετικής διοίκησης της Χαζαρικής μαφίας που ελέγχεται από τη «νέα παγκόσμια τάξη».

Αυτή η κατάρρευση λαμβάνει χώρα τώρα με επιταχυνόμενο ρυθμό, ειδικά με τη συνεχιζόμενη κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συνεδρίαση της G20 αυτής της εβδομάδας στο Μπαλί της Ινδονησίας, μπορεί να είναι η τελευταία επίδειξη ελέγχου από τον KM που θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τη Ρωσία ως «απομονωμένη», ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο: οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει ο περίγελος του κόσμου .

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, που μόλις έφτασε στο Μπαλί

 


 λέει ότι η κατάσταση στον κόσμο είναι ακόμα πολύ τεταμένη λόγω «επίμονων προσπαθειών της δυτικής συμμαχίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ να αποτρέψει την πλήρη απώλεια της παγκόσμιας ηγεσίας τους με την ελπίδα να συνεχίσουν να επιλύουν τα προβλήματά τους σε βάρος άλλων μελών της διεθνούς κοινότητας. Αυτός είναι ο στόχος της νεο-αποικιακής αντίληψης της βασισμένης σε κανόνες παγκόσμιας τάξης που προωθείται από τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών» δεν υποστηρίζει αυτή την ατζέντα. 

https://tass.com/politics/1533715

Το πιο σημαντικό, η Γερμανία και η ΕΕ τα έσπασαν με τις ΗΠΑ που ελέγχονται από το KM και έκαναν συμφωνία με τη Ρωσία. Αυτό επιβεβαιώθηκε τώρα από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου που διέταξε τα στρατεύματά του στη ρωσική πλευρά του ποταμού Δνείπερου.

 https://tass.com/politics/1534437

 Όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass: «Η Γερμανία σκοπεύει να βελτιώσει τις σχέσεις με τη Ρωσία και την Κίνα, παρά τις αντιρρήσεις των ΗΠΑ… Ας μην ξεχνάμε ότι η Ολλανδία ήρε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας… οι ΗΠΑ δεν έχουν τη δύναμη να επιβάλουν τάξη στον κόσμο και να εισαγάγουν νέοι κανόνες."

https://tass.com/world/1534745 

 Σε αυτό το σημείο, το πλέγμα ελέγχου KM έχει περιοριστεί στον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία και την Ελβετία.

Ακόμη και αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ επειδή οι κατεχόμενες από το KM ΗΠΑ καταρρέουν τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά. Το γεγονός που λένε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος κέρδισε τις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου μέχρι τον Δεκέμβριο ή μετά, δείχνει την πολιτική παράλυση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «οι εκλογικοί υπάλληλοι της Αριζόνα είναι έτοιμοι να εργαστούν κατά τη διάρκεια της Ημέρας των Ευχαριστιών και πιθανώς και των Χριστουγέννων».


 Ακολουθούν περισσότερα οπτικά στοιχεία που σχετίζονται με αυτή τη φάρσα.

 


 


 


 


 Ακόμα κι αν οι Ροκφέλερ μπορέσουν να κρατήσουν το σόου των κλόουν του Μπάιντεν για λίγο ακόμα, η συνεχιζόμενη οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ θα τα ρίξει όλα νωρίτερα παρά αργότερα.

Για παράδειγμα, το άρθρο που συνδέεται παρακάτω δείχνει 11 πρόσφατα σημάδια αυτής της κατάρρευσης.

 http://theeconomiccollapseblog.com/11-signs-that-economic-activity-is-plunging-off-a-cliff/

 Ακόμη και η Silicon Valley χτυπιέται τώρα. Μόνο την περασμένη εβδομάδα 20.000 άνθρωποι απολύθηκαν. Το Twitter, το Facebook (Meta), το Stripe, το Salesforce κ.λπ. έχουν απολυσει το προσωπικό και μέρη όπως η Amazon και η Google είναι πολύ κοντά.

 https://www.msn.com/en-us/money/companies/layoff-spree-in-silicon-valley-spells-end-of-an-era-for-big-tech/ar-AA141ImI

 Αυτή είναι μόνο η αρχή του πόνου, επειδή η χρεοκοπία των ΗΠΑ στις 14 Οκτωβρίου σημαίνει ότι οι εισαγωγές πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή και καλούδια από την Ασία στερεύουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα άδεια πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ανακαλούνται από τις ΗΠΑ σε άλλα μέρη.

 https://container-news.com/sea-intelligence-reports-rapid-ramp-up-in-transpacific-blank-sailings/

 Και ως αποτέλεσμα, οι ελλείψεις σε καθημερινά είδη έχουν αρχίσει σοβαρά.

 https://beforeitsnews.com/economy/2022/11/20-items-that-are-impossible-to-find-at-grocery-stores-right-now-epic-economist-3072437.html

 Το πιο σημαντικό, σύμφωνα με την MI6, ο θάνατος του Έβελιν ντε Ρότσιλντ πιθανότατα συνδέθηκε με το άγχος εκείνης της οικογένειας που είχε χάσει τον έλεγχο των οικονομικών τυπογραφείων που κρατούσαν όλη την εκπομπή τρόμου ΗΠΑ/Ουκρανίας σε λειτουργία.

Δεν είναι τυχαίο ότι τον θάνατό του ακολούθησε η κατάρρευση της FTX του Sam Bankman-Frieds και του hedge fund του, Alameda Research. Αυτή ήταν μια γιγάντια επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος που πήρε τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια που είχαν δεσμευτεί για την Ουκρανία και τα έστειλε για να χρηματοδοτήσει την εκλογική κλοπή στις ΗΠΑ, λένε πηγές της Μοσάντ.

 


 


 


 


 https://nymag.com/intelligencer/2022/11/it-was-all-a-game-for-sam-bankman-fried.html

 «Αυτή η κατάσταση του FTX μπορεί να είναι το αιτιο που σπάει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το τσίρκο Fake Biden», σημειώνουν οι πηγές.

Στο τέλος, αυτή η έκρηξη πιθανότατα θα καταστρέψει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομική τραγωδία/κωμωδία του Νταβός, όπως σημειώνει αυτό το tweet:

«Αγαπητέ ελίτ του Νταβός και @wef: φαίνεται ότι διαγράψατε κατά λάθος τον ιστότοπό σας στο FTX Partner. Ευτυχώς για εσάς το βρήκαμε στο αρχείο του Διαδικτύου»

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες του Σαμ με τους φίλους του Μπιλ Κλίντον και Τόνι Μπλερ».

Καθώς αυτή η επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος της κεντρικής τράπεζας έκλεισε, δεν είναι περίεργο που η WDS έλαβε μια σειρά από κλήσεις από την Ελβετία την περασμένη εβδομάδα.




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

https://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters