Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ επιδιώκουν να παραδοθούν καθώς η Γερμανία προσχωρεί στη συμμαχία πλανητικής απελευθέρωσης

Ο στραγγαλισμός της Χαζαρικής μαφίας στον πλανήτη Γη τελειώνει επιτέλους. 

Η Γερμανία και η Ιαπωνία έχουν προσχωρήσει στη Ρωσία, την Κίνα και την Αγγλία στη συμμαχία της πλανητικής απελευθέρωσης. 

Αυτό ανάγκασε τις οικογένειες Rothschild και Rockefeller που κρύβονται στο Zug της Ελβετίας να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία White Dragon για να διαπραγματευτούν μια παράδοση.

Ωστόσο, μέχρι να απελευθερωθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες από τη Χαζαρική μαφία, ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Το κλειδί είναι να αποτραπεί η κλοπή των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ από το KM κατά τη διάρκεια της ημέρας των εκλογών για την έκλειψη σελήνης, στις 8 Νοεμβρίου. Τα λευκά καπέλα του αμερικανικού στρατού υπόσχονται να κηρύξουν πόλεμο στο KM εάν κλαπούν οι εκλογές. 


Υπάρχουν επίσης ακήρυκτοι πόλεμοι που μαίνεται στη Βραζιλία, το Πακιστάν, το Ισραήλ και αλλού που θα πρέπει να διευθετηθούν. Τότε, φυσικά, ο πόλεμος στην Ουκρανία και το Καζακστάν πρέπει επίσης να τελειώσει. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πλανητική απελευθέρωση επίκειται.

Ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση στη Γερμανία. Εκεί ο Donatus, ο πρίγκιπας και ο Λαντγκάφος της Έσσης, οδηγεί τη Γερμανία στην ανεξαρτησία για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Donatus είναι απόγονος της βασίλισσας Βικτωρίας, του Γερμανού αυτοκράτορα Φρειδερίκου Γ', του Καίσαρα Βίκτωρ Εμμανουήλ Γ' της Ιταλίας κ.α.


Ο Donatus έστειλε τον καγκελάριο Olaf Scholz στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα για να διαπραγματευτεί την είσοδο της Γερμανίας στη συμμαχία. Το γεγονός ότι κατέληξε σε συμφωνία φαίνεται σε αναφορές στα επίσημα κινεζικά και ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με πηγές, το Xinhua Sholz είπε στον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping «χρειάζεται ένας πολυπολικός κόσμος»…Η Γερμανία «αντιτίθεται στην αντιπαράθεση του μπλοκ» και υποστηρίζει «τις ειρηνευτικές συνομιλίες και την οικοδόμηση μιας ισορροπημένης, αποτελεσματικής και βιώσιμης αρχιτεκτονικής ασφάλειας στην Ευρώπη». Με άλλα λόγια, η Γερμανία είναι έτοιμη να απορρίψει το ΝΑΤΟ και να το αντικαταστήσει με κάτι πιο περιεκτικό.

https://english.news.cn/20221104/f544bca38c33443186d3de8b3d0a9a27/c.html

Οι αναφορές του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Tass, από την πλευρά τους, επιβεβαιώνουν ότι μια μυστική συμφωνία που έχει διαπραγματευτεί μεταξύ των Gnostic Illuminati και του WDS τίθεται σε εφαρμογή. Η συμφωνία είναι να επιστρέψει σε μια συμφωνία μεταξύ του Φρειδερίκου του Μεγάλου και του Ρώσου Τσάρου για τη χρήση του ποταμού Δνείπερου ως σύνορο μεταξύ των αντίστοιχων ζωνών ενδιαφέροντός τους.


Η Tass αναφέρει τώρα ότι η Ρωσία εκκενώνει τα στρατεύματα και τους πολίτες της στην πλευρά τους του ποταμού.

https://tass.com/politics/1532813

 Άλλες ρωσικές αναφορές επιβεβαιώνουν ότι ο Scholz υποστηρίζει «την εύρεση κοινής γλώσσας με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν».

https://www.theinteldrop.org/2022/11/03/nothing-surprising-why-scholz-abruptly-wanted-to-find-common-ground-with-putin/

Όταν επισημοποιηθεί η ρωσο-γερμανική συμφωνία και το ρωσικό αέριο αρχίσει να ρέει ξανά στην Ευρώπη, αυτό θα καταστρέψει οικονομικά τους κερδοσκόπους Rockefeller/Rothschild που τώρα πωλούν LNG στην Ευρώπη και τέσσερις φορές την τιμή του ρωσικού φυσικού αερίου.

https://oilprice.com/Energy/Natural-Gas/Low-Prices-And-Tanker-Traffic-Leave-2-Billion-Of-LNG-Floating-Off-Europe.html

Η Ιαπωνία, όπως και η Γερμανία, έγινε επίσης ανεξάρτητη χώρα για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό μπορεί να φανεί στην απόφαση της κυβέρνησης να συνεχίσει να αγοράζει πετρέλαιο και φυσικό αέριο από τη Ρωσία αντί να αφήνει τις εταιρείες που ελέγχονται από τους Rothschild/Rockefeller να τα τιμολογούν.

https://asia.nikkei.com/Business/Energy/Japan-seeks-to-stay-in-Russia-s-Sakhalin-1-energy-project-after-Exxon-exit

Για να γιορτάσει την ανακτημένη ανεξαρτησία της, η Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε μια φοβερή επίδειξη δύναμης. Ναυτικές δυνάμεις από τις ΗΠΑ, την Αγγλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Γαλλία, τη Νότια Κορέα κ.λπ. κατέστησαν σαφές ποια συμμαχία κυβερνά τα κύματα. Έτσι, ενώ η Ρωσία, η Κίνα και η Γερμανία μπορεί να ελέγχουν την ευρασιατική ξηρά, πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία με την ιαπωνική συμμαχία για να εξασφαλίσουν την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και την παγκόσμια ειρήνη. Μια τέτοια συμφωνία είναι υπό διαπραγμάτευση προς όφελος όλων των μερών, λένε πηγές του WDS.

Σε αυτό το πλαίσιο της σίγουρης ήττας, εκπρόσωποι της Χαζαρικής μαφίας στην Ελβετία επικοινώνησαν με την Εταιρεία White Dragon την περασμένη εβδομάδα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.....




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

https://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters