Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

21
ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;;;;;;;;;;; ΖΕΙΤΕ ;;;;;;;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;;;;;

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΘΑ ΤΑ «ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» … «ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» !!! ΦΥΓΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΡΟΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
21
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ;;;;;;;;;;; ΡΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ;;;;

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ;;;; ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ … ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !!!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ … «ΣΩΣΕΙ» ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΣΑΣ !!!

Με απόφαση Αλεξιάδη δημιουργείται λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος για τους πρόσφυγες

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΌΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;;;;;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης…» , ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας…»

33

Μια ακόμα απόφαση προδοσίας, της Κεντρικής Κυβέρνησης, ενεργούσης κατ’ εντολήν των «Εταίρων» και δανειστών μας, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της έκτακτης και επείγουσας ανάγκης στέγασης των μεταναστών και προσφύγων, επιτράπηκε και θεσμοθετήθηκε προ πολλού (Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006),

η δωρεάν παραχώρηση στους μετανάστες, δικαιώματος κυριότητας και χρήσης ακινήτων, ιδιοκτησίας του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών ακινήτων που έχουν περιέλθει εκ κατασχέσεως στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Τραπεζών).

Καταλάβατε Συνέλληνες πόσο καλά είναι οργανωμένη η Συμμορία που ενεργεί μέσα στη χώρα μας;
Καταλάβατε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο;
Καταλάβατε ότι εάν δεν ενεργοποιηθείτε, τα πάντα θα χαθούν;

Μόνο Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή των δεδομένων

Μόνο εάν το αποφασίσουμε, νε εργαστούμε ΟΜΟΝΟΑ σαν μια ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ

beteranizhta

http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/03/blog-post_707.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters