Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Το Σαν Φρανσίσκο θα τιμήσει την 200η επέτειο του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας

Ο Ελληνικός Πόλεμος της Ανεξαρτησίας θα τιμηθεί από το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο. Από: Τάσο Ζωγράφος

Για να τιμήσει την 200ή επέτειο του Ελληνικού Πολέμου της Ανεξαρτησίας του 1821 , το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο θα φωτιστεί με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας στις 25 Μαρτίου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στις Ενωμένες Ελληνοαμερικανικές Εταιρείες (UHAS) που εκπροσωπούν Έλληνες Αμερικανούς στην

Καλιφόρνια και τις προσπάθειες του Τάσο Ζωγράφου, Προέδρου των Ηνωμένων Ελληνοαμερικανικών Εταιρειών Βόρειας Καλιφόρνιας (UHAS).

«Η ελληνική κοινότητά μας στην Καλιφόρνια συνεργάζεται από κοινού για να αποτίσει φόρο τιμής σε όσους υπερασπίστηκαν την τυραννία, θυσίασαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά της καταπίεσης και απελευθερώθηκαν γενναία την Ελλάδα από την κατοχή», δήλωσε ο Πρόεδρος της UHAS Τάσο Ζωγράφος.

«Οι Έλληνες και οι Φιλελλήνες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να στέκονται ενωμένοι στην υπεράσπιση της ελευθερίας και της ελευθερίας για όλους»

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο, η UHAS συνεργάστηκε με το Γραφείο του Δημάρχου του Σαν Φρανσίσκο Λονδίνο Φυλή για να σηκώσει την ελληνική σημαία στις 25 Μαρτίου και να παραμείνει για πέντε συνεχόμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ελληνικής Κληρονομιάς που διαρκεί από τις 19 Μαρτίου- 28, 2021.

«Εκτιμούμε τις ενέργειες του Δημάρχου για την υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας κατά τη διάρκεια αυτού του άνευ προηγουμένου χρόνου που επηρεάζει την ικανότητά μας να γιορτάσουμε πλήρως αυτό το σημαντικό γεγονός», δήλωσε ο Τάσο Ζωγράφος.

«Τώρα οι οικογένειές μας θα μπορούν να οδηγήσουν προς τα κάτω για να απολαύσουν με ασφάλεια την ελληνική σημαία που υψώνεται ψηλά στο Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο».

Περισσότερα κτίρια μπορεί να τιμήσουν την Ελληνική Επανάσταση

Η UHAS βρίσκεται σε συζητήσεις για να έχει επίσης το ιστορικό ορόσημο Coit Tower και το SF Ferry Building που θα φωτίζεται σε μπλε και λευκά χρώματα και με τον Πύργο Salesforce να έχει το κορυφαίο Public Art Light Show για να εμφανίζει την ελληνική σημαία σε φώτα.

Στην πρωτεύουσα της πολιτείας της Καλιφόρνιας, Σακραμέντο, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για τον φωτισμό του κτιρίου Memorial City και στη νότια Καλιφόρνια, για να φωτιστούν επίσης τα Δημαρχεία στο Λος Άντζελες και το Σαν Ντιέγκο σε μπλε και άσπρα χρώματα.

Το UHAS είναι μια μη κερδοσκοπική οντότητα που ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1954 για την προώθηση, διατήρηση και προστασία του ελληνικού πολιτισμού, της κληρονομιάς και της παράδοσης μέσω ισχυρών κοινοτικών σχέσεων.


https://greekreporter.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters