Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΝΟΙΕΣ.

Αφορμή του μικρού άρθρου δόθηκε από καλοπροαίρετο το σχόλιο "λές τα μυστικά στο λαό" διαδικτυακού φίλου σε σχετική ανάρτησή μου.

Φιλε μου δεν με ενδιαφέρει ο λαός γιατί είναι άμορφη ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη μάζα χωρίς ταυτότητα και προσωπικότητα και κυρίως και πάνω από όλα χωρίς νομίμως αποκτηθείσα κληρονομική ιδιοκτησία.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθει τα μυστικά ο ιδιοκτήτης που οι δύο ιδιωτικές εταιρείες Ν.Π.Δ.Δ. (νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου) που κυβερνούν και λυμαίνονται τους Έλληνες/δες

ιδιοκτήτες από το 1833 -δήλαδή η εκκλησία και το κράτος με οποιαδήποτε μορφή ή τίτλο είχε έως σήμερα που διατηρεί πάντα την ίδια έδρα στο γνωστό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας- (district of athens) και τον έχουν πείσει ότι είναι λαός ενώ είναι ιδιοκτήτρια κι ιδιοκτήτης κληρονόμος.

Μόνο όποιος και όποια κατανοήσει τον πραγματικό ρόλο των δυο παραπάνω ιδιωτικών εταιρειών την έννοια της λέξης ιδιοκτησία και την ανυπέρβλητη κι ακαταμάχητη δύναμη της ιδιότητας ιδιοκτήτης ιδιοκτήτρια και τί απορρέει από όλη αυτή την νομική ιδιότητα θα μπορέσει να στραφεί νομικά εναντίον των παρανόμων καταχραστών του και να επανακτήσει την ιδιοκτησία του.

Για να συμβεί αυτό θεωρώ προϋπόθεση ότι πρέπει πρώτα να ελευθερωθεί πρώτον από την λανθασμένη πεποίθηση πού τεχνηέντως και σκοπίμως και παντοιοτρόπως του έχουν και της έχουν εμφυσήσει στο υποσυνείδητο για σημαντικό ρόλο δύο αυτών εταιρειών πράγμα που θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο καθότι εδράζεται στο υποσυνείδητο το οποίο κατά την επιστήμη είναι 100.000 φορές ισχυρότερο από το συνειδητό.....

Και αφού το συνειδητοποιήσει να ενδιαφερθεί να ενημερωθεί για στοιχειώδη τουλάχιστον σχετική με το αστικό δίκαιο που αφορά το ζήτημα νομική γνώση ώστε να μπορέσει να στραφεί εναντίον τους νομικά πάντα και να τους κατασχέσει την περιουσία ιδιοκτησία του/της και να τους καταδικάσει για κακοδιαχείριση και κατάχρηση.

Φυσικά όχι μέσα από την πεπατημένη η διαδικασία που απολύτως ελέγχει η ορατή και αόρατη εξουσία με όλα τα κόμματα φορείς συλλόγους ενώσεις λαϊκούς συνδέσμους συναγερμούς και λοιπά που δεν αναφέρουν την μαγική λέξη "ιδιοκτήτης" και την διεκδίκηση της ιδιοκτησίας στο καταστατικό τους...

γιατί είναι φτιαγμένα από τους ίδιους τους καταχραστές για το θεαθήναι και για να αποπροσανατολίζουν τους ιδιοκτήτες στρέφοντας τους σε άλλες έννοιες και θεωρίες πολυέξοδες χρονοβόρες διαδικασίες που δεν είχαν έως τώρα και ούτε πρόκειται να αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Ενδεχομένως κάποιες κινήσεις και να προέρχονται από καλοπροαίρετους μεν πλην αιθεροβάμονες αφελείς και οπωσδήποτε ελλιπείς νομικών γνώσεων τουλάχιστον επί του θέματος του εθιμικού κληρονομικού δικαίου και της ιδιοκτησίας πού για τον λόγο αυτό επίσης δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα επί της ουσίας.

Υ.Γ. Ευχαριστώ το φίλο γ.π. για την ευκαιρία που μου έδωσε μέσω του καλοπροαιρετου σχολίου του ευγνώμων συν ιδιοκτήτη

Υ.Γ. 2 Στο πιθανό ερωτημα εαν υπάρχει αμισθος δημόσιος υπάλληλος δλδ δικηγόρος να στραφεί κατα του λεγόμενου δημοσίου ειναι ενα ζητημα.....

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters