Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Viky Charalambous Στο συνημμένο έγγραφο, μπορείτε να δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤΤΕ για την, όπως την ονόμασαν...., " οικονομική "εξυγίανση" των Τραπεζών .

 

Στο συνημμένο έγγραφο, μπορείτε να δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤΤΕ για την, όπως την ονόμασαν...., " οικονομική "εξυγίανση" των Τραπεζών που εδρεύουν στην Ελλάδα (ιδιωτικές εταιρείες) φέροντας βάρος προς το Ελληνικό Δημόσιο (και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά), είτε υπό τη μορφή εγγυήσεων (δυσχέραιναν έτσι την πιστοληπτική ικανότητα και συνάμα αύξησαν το επίπεδο ρίσκου της χώρας, προκαλώντας στο ν' αυξηθεί το κόστος τοκισμού και να μειωθεί η αξία των κρατικών ομολόγων),είτε με χρήματα (και που το Ελληνικό Κράτος επιβαρύνθηκε με επιπρόσθετο δάνειο που δυσχέραινε και πάλι την οικονομική εικόνα της Ελλάδος, το δάνειο/ ΑΕΠ, ρίσκο, κτλ) :
Κινήσεις που έγιναν με παράλληλη εγγυοδοσία του Ελληνικού Δημοσίου:
1. ΕLA Emergency Liquidity Assistance
2. Financial Envelope (Διασφάλιση της επάρκειας «Χρηματοδοτικών Πόρων») Δημοσίων Πόρων που προορίζονται για την κάλυψη της απαιτούμενης ανακεφαλαιοποίησης και του κόστους αναδιάταξης του ελληνικού τρ. Τομέα 2012 - 2014, = 50 Δις Ε (Μνημόνιο Συνεννόησης-MOU- Μάρτιος 2012).
Σημ. Το Μνημόνιο Συνεννόησης του Μαρτίου 2012 προέβλεπε τη διεύρυνση των διαθέσιμων πόρων του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στα 50 δισεκ. ευρώ.
Βλέπε και Ν. 3864/2012, όπως τροποποιήθηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 19ης Απριλίου 2012 (ΦΕΚ 94Α).
Στην παρούσα έκθεση, ο όρος Μνημόνιο αναφέρεται τόσο στο Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής όσο και στο Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, αντίστοιχα,
3. Εξυγίανση και κλείσιμο αδύναμων τραπεζών,
4. Απαίτηση αύξησης κεφαλαιακής επάρκειας των τραπεζών (που στην περίπτωση που δεν επιτεύχθηκε και πάλι το Δημόσιο έπρεπε να καλύψει τα σπασμένα...).
Η Ιδιωτική ΤΤΕ καθορίζει την οικονομική στρατηγική ενώ η ΕΚΤ και το ΔΝΤ παρείχαν καθοδήγηση και "διασφάλισαν τη συνέπεια" με τους σκοπούς του προγράμματος που οι ίδιοι σχεδίασαν και επέβαλαν.
Δείτε τα χάλια μας:
Ένα καθόλα αποτυχημένο σχέδιο, το οποίο παράνομα και καταχρηστικά ενορχηστρώθηκε από τους εξωτερικούς τοκογλύφους δανειστές και τον Δούρειο Ίππο ΤΤΕ και επικυρώθηκε από τους ταγούς προδότες πολιτικούς, το οποίο έφερε από το 2009 μεγάλη καταστροφή στην χώρα σε όλα τα επίπεδα (οικονομικά, κοινωνικά, θεσμικά, λειτουργικά κτλ), εκτόξευσε το εξωτερικό χρέος πάνω από το 205 % (2014) -2009 όταν "ανέλαβαν την δημοσιονομική εξυγίανση" στο τέλος 2008 ήταν 113 %, έφερε τη χώρα σε σοβαρά προβλήματα γεωπολιτικής ασφάλειας, κτλ.
Δείτε τα χάλια σε γραφικές και αριθμούς: (έκθεση 2013 της ΤΤΕ)
 
 

 
 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/09/viky-charalambous_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters