Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΥΠΕΡ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ- ΟΤΙ “ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ” ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΚΡΥΨΕ” ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ-ΕΛΕΟΣ!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

patoulis-samaras

Από δεκάδες αναγνώστες λάβαμε τις προηγούμενες μέρες την εξής καταγγελία, η οποία -πάντα κατά την καταγγελία -είναι απολύτως αληθής. Την δημοσιοποιούμε-αφού τα στοιχεία που παραθέτονται μας κινούν εξαιρετικό ενδιαφέρον-και ρωτάμε τον Δήμαρχο Πατούλη και κολλητό της αυλής Σαμαρά, εαν αληθεύει. Σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις αληθείας, ο νυν κομματικός του Μαξίμου, υπέχει και ποινικών ευθυνών όπως νομίζουμε ότι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται.
H ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΑΒΑΜΕ
“Ο πίνακας που στολίζει το ταπεινό σπίτι του Δημάρχου Αμαρουσίου και της συζύγου του- πρώην υποψηφίαςΔημοτικού Συμβούλου στην Πεύκη και νυν  αντιδημάρχου – είναι έργο ενός σημαντικού ζωγράφου που δεν ζει πια, του Γερμανού Herman Blaut. Είναι αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ . Μονο που είναι…. είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου !!!!!!!!!
Ο μακαρίτης ο Blaut τον δώρισε στον Δήμο το 1995 μετά από μία έκθεση έργων του που διοργάνωσε τότε ο Δήμος Αμαρουσίου.
Βρισκόταν παλιά στο γραφείο του προηγούμενου Δημάρχου και οι παλιοί τον θυμούνται  στην θέση που δείχνει το βέλος. Τα έπιπλα βέβαια είναι νέα, της επιλογής του κ. Πατούλη, αντάξια ενός “υπερχρεωμένου” Δήμου.
patoulis1-pinakas

ΤΩΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ- ΟΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΤΟΝ “ΒΟΥΤΗΞΕΣ”; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;
(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΗΤΑΝ Ο ΠΑΛΙΟΣ-ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΕΛΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;) 


patoulis2-pinakas
patoulis3-pinakas
 Μετά από όλα αυτά :
·  Ο κ. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα παρέμβει σε μία καραμπινάτη περίπτωση υπεξαίρεσης της περιουσίας του Δήμου ?
·  Ο κ. Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, θα συνεχίσει να στηρίζει τον κ. Πατούλη σαν Δήμαρχο στο Μαρούσι?
·  Ο κ. Μαυρίδης, υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πεύκης θα συνεχίσει να έχει την κυρία Πατούλη-Σταυράκη στον συνδυασμό του?
·  Ο Υπουργός Εσωτερικών, θα καλέσει σε απολογία τον κ. Πατούλη όπως έχει καθήκον?
Και το πιο σημαντικό για τούς κατοίκους τής Πεύκης και του Αμαρουσίου :

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ??
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
zografos-patoulis
Ο Γερμανός φιλέλληνας ζωγράφος Blauth Hermann, γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1939 στο Ιλλερτίσσεν της Βαυαρίας. Ακριβώς 26 χρόνια από την γέννησή του ξεκινάει για το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα για να συναντήσει την Σοφία. Φτάνει στην Αθήνα τις ημέρες της δολοφονίας του Σωτήρη Πέτρουλα. Βλέπει από κοντά την Ακρόπολη, τους Δελφούς, την Ολυμπία, την Αίγινα, την Ύδρα, την Μύκονο…. Περισσότερο από τους αρχαίους χώρους τον συγκλονίζει η σύγχρονη εικόνα της χώρας. Τον αφυπνίζει. Αρχίζει την σύγκριση και την αυτοκριτική. Με την Σοφία και λίγους φίλους περνάει μια εβδομάδα στο Διακοφτό, επισκέπτεται την ορεινή Φτέρη. Για πρώτη φορά στέκεται μπροστά σε ένα χώρο φρίκης που την προκάλεσε ο λαός του. Αποφασίζει να πνίξει κάθε σπίθα σωβινισμού μέσα του. Τον κυριεύει ένα παράξενο συναίσθημα. Η Ελλάδα δεν του είναι ξένη. Μια ομίχλη καλύπτει τις αναμνήσεις του. Έτσι, τον Οκτώβριο του 1966 παντρεύεται την Σοφία με την οποία έκανε δυο κόρες. Τον Οκτώβριο του 1975 η οικογένεια Blauth μετακομίζει στο Μαρούσι. Το 1995 συμπληρώνει 30 χρόνια στην Ελλάδα και με αυτή την αφορμή διοργανώνεται αναδρομική έκθεσή του στο Μαρούσι με 70 έργα. Εκδίδεται κατάλογος με όλα τα έργα και μελέτη του καθηγητή Χρύσανθου Χρήστου. Ενοχλήθηκε σφόδρα από τα εξώφυλλα του γερμανικού «Focus» κι έστειλε σκληρή επιστολή λέγοντας ότι ο Γερμανός έχει ακόμη μέσα του το αίσθημα της «κυρίαρχης ράτσας». Κάθε Γερμανός, έλεγε θυμωμένος για την αντιμετώπιση της κρίσης, για κάθε ελληνική λέξη που χρησιμοποιεί (εννοώντας ότι η ελληνική είναι η μητέρα των γλωσσών) να πληρώνει από ένα ευρώ και έτσι θα ξεπεραστεί η κρίση. Όλα τα χρόνια της ζωής του έκανε πλήθος εκθέσεων, παρουσιάζοντας τα πολλά έργα του. Ο Γερμανός ζωγράφος που αγάπησε τη χώρα μας ίσως περισσότερο και από την πατρίδα του και αποτύπωσε στα έργα του το φως και τα χρώματά της, «έφυγε» στα 73 του, το 2012 http://hermann-blauth.com/el/biography-detailed.php .
Από την έκθεση που πραγματοποίησε στο Μαρούσι το 1995, ένα από τα έργα του το δώρισε στο Δήμο Αμαρουσίου. Τότε δήμαρχος στο Μαρούσι ήταν ο Τάκης Τζανίκος. Η αξία αυτού του πίνακα σήμερα αποτιμάται περίπου στα 20 χιλ. ευρώ”.   
 @@@γΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ Ο Γ.ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
O δήμαρχος ΠΑΤΟΥΛΗΣ απαντά στην καταγγελία για τον ΠΙΝΑΚΑ ζωγραφικής: “Αντίγραφο είναι, ΟΧΙ πρωτότυπο!”

http://www.makeleio.gr/?p=166631

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters