Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Η μήνυση ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι απολύτως βάσιμη. Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν.

Αλκαιος Ιωαννης Η μήνυση ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι απολύτως βάσιμη, και παρακάμπτει με επίσης βάσιμο τρόπο τον σκόπελο του άρθρου 86 του συντάγματος περί βουλευτικής ασυλίας.
Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν. 
Όποιος δικαστής την βάλει στο αρχείο, θα κατηγορηθεί επίσης για συνέργεια σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας και υπόθαλψη εγκληματιών.

Ακολουθούν μηνύσεις προς Πρωθυπουργό και υπουργούς.
Το σάπιο σύστημα ξεσκεπάζεται και προσπαθεί να αμυνθεί με τη μέθοδο της στρουθουκαμήλου.


Η μήνυση αφορά τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, που συστάθηκε για να μαζέψει και να φυγαδεύσει όλα τα δημόσια έσοδα. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε φόρους σε μία «Τέταρτη εξουσία» χωρίς έδρα και νομικό πρόσωπο. Κατά το παρελθόν, τέτοιου είδους «ανεξάρτητες αρχές» αντί νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργούσαν οι κατακτητές στις υποτελείς χώρες.


Όσο για τον Σώρρα, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια σε νομικούς και δικαστές, και να βάλει τα δύο πόδια των πολιτικών σε ένα παπούτσι. Αυτή η μήνυση έπρεπε να είχε κατατεθεί από Σύλλογο νομικών ή από τους δικαστές αυτεπάγγελτα.


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters