Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Έχουμε "Χρείαν" άλλων μαρτύρων; Άδωνις: «Είπα ψέματα, ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι καταστροφή» ΒΙΝΤΕΟ

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστός υποστηρικτής του Μνημονίου, ομολόγησε σε βραδινή "ελαφριά" εκπομπή του ΑΝΤ1 (τα πιο σπουδαία λέγονται πάντοτε ελαφρώς) ότι γνώριζε εξ'αρχής την καταστροφή που θα έφερνε το Μνημόνιο, και είπε "κατά συνθήκη ψέμματα" στον ελληνικό λαό για να τον "καθησυχάσει" και να το αποδεχτεί.Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!Ο υπουργός Υγείας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε το θέμα με το Μνημόνιο, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός, ενώ γνώριζε ότι τα Μνημόνια ήταν καταστροφή για την Ελλάδα..... ΒΙΝΤΕΟ>>
 Για ομολογημένα ψέμματα δεν πρέπει να υπάρξουν ποινές; Ας επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη. Το Μνημόνιο κατέστρεψε χιλιάδες ζωές, και είναι υπέυθυνο για χιλιάδες θανάτους. Δείτε το βίντεο με την ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4081.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters