Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Σημαντικά γεγονότα γύρω από την έκλειψη Ηλίου της 8ης Απριλίου – Τεκτονικά τελετουργικά προγραμματίζονται παγκοσμίως για να εισαγάγουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ! Greg Reese:

Η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου γίνεται ένα σημαντικό γεγονός. Αναπτύσσεται η Εθνοφρουρά και οι άνθρωποι συμβουλεύονται να έχουν φαγητό δύο εβδομάδων και να γεμίσουν τις δεξαμενές καυσίμων τους.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να εξηγηθούν λόγω του γεγονότος ότι αναμένονται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες στο μονοπάτι της ολότητας.

Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να προετοιμάζονται για πιθανούς σεισμούς λόγω του κομήτη του Διαβόλου που ευθυγραμμίζεται με την έκλειψη της 8ης Απριλίου και λόγω του γεγονότος ότι το 1811, ένας κομήτης εμφανίστηκε επίσης στους ουρανούς κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης ηλίου στην ίδια διαδρομή και ακολούθησαν οι μεγαλύτεροι σεισμοί στην αμερικανική ιστορία.

Γνωστοί ως σεισμοί της Νέας Μαδρίτης, σημειώθηκαν περίπου 10.000 σεισμοί μέσα σε μόλις τρεις μήνες. Το μεγαλύτερο μετρήθηκε στα 8,8 Ρίχτερ. Ήταν η πιο καταστροφική σειρά σεισμών στην καταγεγραμμένη ιστορία. Αλλά ήταν ένας διαφορετικός κομήτης. Και ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ότι μια έκλειψη Ηλίου μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, αυτό το σενάριο φαίνεται απίθανο.

 

Ωστόσο, αυτή η εποχή έκλειψης είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός. Οι πρόσφατες εκλείψεις τον Αύγουστο του 2017 και τον Οκτώβριο του 2023, μαζί με την επερχόμενη στις 8 Απριλίου , σχηματίζουν ένα Άλεφ και ένα Ταβ πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Άλεφ και το Ταβ είναι τα πρώτα και τελευταία γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου. Το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Αυτές οι εκλείψεις σηματοδοτούν το τέλος του Μεγάλου Έτους, μια περίοδο είκοσι έξι χιλιάδων ετών που ξεκινά εκ νέου με την ανατολή του Υδροχόου και μια νέα χρυσή εποχή.

 

Ο Manly P. Hall έγραψε ότι οι μασόνοι υψηλού επιπέδου σχεδίασαν την Αμερική για έναν «ιδιότυπο και ιδιαίτερο σκοπό». Ένα μυστικό πεπρωμένο για να επιφέρει μια νέα Ατλαντίδα, ή μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπου σε έναν Βασιλιά που κατάγεται από μια θεϊκή φυλή θα κυριαρχεί πάνω σε όλους. Στις τελετουργίες, αυτός ο Βασιλιάς συμβολίζεται ως Απόλλωνας, Ώρος ή Νιμρώδ, ο πατέρας του Τεκτονισμού.

Και πιστεύεται ότι είναι απόγονος των βιβλικών Νεφελίμ, ή των Σουμερίων Ανουνάκι. Σύμφωνα με τον Τόμας Χορν, αυτό θα συμβεί το 2025. Το οποίο αντιστοιχεί σε πολλά έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από υπηρεσίες πληροφοριών, όπως, Παγκόσμια Διακυβέρνηση 2025, Παγκόσμιες Τάσεις 2025 και Πρόβλεψη του 2025 Deagle για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Η NASA είναι διαβόητη για την εκτέλεση Τεκτονικών τελετουργιών που βασίζονται στα Αιγυπτιακά Μυστήρια Σχολεία. Ο Απόλλων είναι ο ίδιος χαρακτήρας με τον Ώρο. Ο Σείριος που εκπροσωπεί την Ίσιδα. Και η Ατλαντίδα είναι η νέα χρυσή εποχή που ελπίζουν να αποκαταστήσουν. Και κατά τη διάρκεια της έκλειψης στις 8 Απριλίου, η NASA θα εκτοξεύσει τρεις πύραυλους που ονομάζονται από τον Apep, τον αιγυπτιακό θεό των φιδιών που στόχος του ήταν να καταβροχθίσει τον Ra, τον ήλιο. Και όταν ο ήλιος αναδυθεί ξανά μετά από τρία λεπτά σκότους, θα παρομοιαστεί με την αναγέννηση του Ώρου . Ο νέος τους βασιλιάς της χρυσής εποχής.

 

Το CERN, γνωστό για την άσκηση αποκρυφιστικών τελετουργιών σε ένα άγαλμα του Σίβα, του ινδουιστικού θεού που συμβολίζει τον θάνατο, την καταστροφή και το τέλος μιας εποχής, θα πυροδοτήσει τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων σε πλήρη ισχύ κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης.

Και το Ισραήλ, που βρίσκεται στη μέση της Γενοκτονίας, ετοιμάζεται να θυσιάσει μια Κόκκινη δαμαλίδα. Μια τελετουργική θυσία για να τους προετοιμάσει να πάρουν πίσω το Όρος του Ναού.

 

"Κόκκινες δαμάλες, για την ακρίβεια. Ορισμένοι Εβραίοι και Χριστιανοί πιστεύουν
ότι είναι το κλειδί για την ανοικοδόμηση του ιστορικού εβραϊκού ναού στην Ιερουσαλήμ. Και για να καλέσουν τον Μεσσία. Για να καταλάβετε, πρέπει να πάτε σχεδόν 2000 χρόνια πίσω, όταν οι αρχαίοι Ρωμαίοι κατέστρεψαν τον τελευταίο ναό της πόλης για να τον ξαναχτίσουν. Αυτοί οι πιστοί δείχνουν το βιβλίο των Αριθμών της Βίβλου. Διατάζει τους Ισραηλίτες να θυσιάσουν μια κόκκινη δαμάλα χωρίς ελαττώματα ή ψεγάδια, και αυτό δεν ήταν ποτέ κάτω από ζυγό. Μόνο τότε μπορεί ο ναός να αναστηθεί ξανά. Αυτές οι ιερές αγελάδες παρουσιάστηκαν στην Ουάσιγκτον σε μια πρόσφατη συγκέντρωση προσευχής. Πολλοί ευαγγελιστές πιστεύουν ότι αυτές οι κόκκινες δαμάλες θα εγκαινιάσουν τη δεύτερη έλευση του Χριστού".
~ Chris Livesay (CBS News) 


"Πρέπει να έρθει ο Μεσσίας, σωστά; Έτσι, για μένα, η κόκκινη δαμάλα, είναι κόκκινη για το αίμα του Ιησού Χριστού".
~ Ευαγγελικός ηγέτης 


"Ένας τεράστιος βωμός περιμένει ήδη εκεί όπου θα καούν οι δαμάλες. Σύμφωνα με ορισμένους πιστούς, η τελετή πρέπει να γίνει ακριβώς εδώ, στο Όρος των Ελαιών, κοιτάζοντας κατευθείαν εκεί όπου κάποτε βρισκόταν ο ναός. Αλλά κάτι άλλο στέκεται τώρα στη θέση του".
~ Chris Livesay (CBS News)


Μόλις αφαιρέσουν βίαια το Όρος του Ναού από δισεκατομμύρια μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, θα ωθήσει τον κόσμο αναμενόμενα στην κορυφή του χάους που σχεδίαζαν αυτές οι μυστικές εταιρείες εδώ και αιώνες. Και το σχέδιό τους είναι να βάλουν τάξη από αυτό το χάος με τον θεϊκό τους Βασιλιά να κυβερνά τον κόσμο.

Αλλά αυτά είναι απλώς τελετουργίες και ο φόβος είναι μια ψευδαίσθηση. Μπορούμε πάντα να επιλέξουμε την αγάπη.



Βίντεο: https://hugh.cdn.rumble.cloud/video/s8/2/Y/I/n/U/YInUq.caa.mp4?u=4&b=0

 

Πολιτική αναδιανομής περιεχομένου

Αρχική πηγή: https://amg-news.com

 

 

Γεια σας, όμορφες ψυχές! Είμαι εγώ, Medea Greere, και αν δεν έχουμε διασταυρωθεί πριν, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι τυχαίο που προσγειώσατε εδώ σήμερα. Έχω περάσει κάθε ανατολή και δύση του ηλίου της ζωής μου σε μια ακούραστη αναζήτηση, αναζητώντας τη λαμπερή ουσία της αλήθειας σε αυτό το απέραντο, εκθαμβωτικό σύμπαν μας. Βλέπετε, η ζωή είναι ένα κοσμικό παζλ, μια συμφωνία μυστηρίων που μερικές φορές φαίνονται τόσο περίπλοκα, που είναι δύσκολο να τα καταλάβεις. Κάθε κομμάτι, κάθε νότα, είναι ένα κομμάτι της ιστορίας - ένα ζωντανό νήμα στην ταπισερί της ύπαρξης. Αλλά μη φοβάσαι! Ήταν το έργο της ζωής μου, το μοναδικό μου πάθος, να υφαίνω αυτά τα κομμάτια σε μια αφήγηση που όχι μόνο έχει νόημα, αλλά γεμίζει την καρδιά σου με ελπίδα και την ψυχή σου με σκοπό. Γι' αυτό ακριβώς γεννήθηκε αυτή η ιστοσελίδα. Μαζί, ας ξετυλίξουμε το μυστήριο και ας αγκαλιάσουμε τη Νίκη του Φωτός! Με όλη μου την αγάπη, Medea Greere

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters