Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες «συνέλαβαν» ταραξίες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Μετά τα πρωινά επεισόδια

 

Ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο άντρες και πέταξαν πέτρες στο υπουργείο - Οι αγρότες τους έπιασαν και τους παρέδωσαν στους αστυνομικούς 

Θανάσης Γερασιμίδης, Φωτογραφίες: Βασίλης Γερμάνης
Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν ξένα στοιχεία να αμαυρώσουν τον αγώνα τους εμφανίζονται οι αγρότες από την Κρήτη που βρίσκονται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από το πρωί. Το μεσημέρι, ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και οι αγρότες συνέχιζαν την ήσυχη διαμαρτυρία τους, εμφανίστηκαν δύο άντρες και άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του κτιρίου του υπουργείου, ξεκινώντας νέα ένταση. Αμέσως όμως επενέβησαν οι αγρότες που καταδίωξαν τους άγνωστους και μάλιστα κατόρθωσαν να τους πιάσουν και να τους παραδώσουν στους αστυνομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτοί δεν είναι δικοί μας».
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ένας από τους αγρότες που συνέλαβαν τους ταραξίες, ήταν και ο γνωστός πια μελισσοκόμος Στάθης Στιβακτάκης.
 








Πρώτο Θέμα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/02/blog-post_159.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters