Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΜΠΤΗ 12/11:ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!! Ναι καλά διαβάσατε!!

12241384_888837611171841_8850316210554649455_n
Βασίλης Κασιμάτης ΠΕΜΠΤΗ 12/11:ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!! Ναι καλά διαβάσατε!!
Φαρσοκωμωδία ή κακόγουστο ανέκδοτο, αποτελεί η πρόσκληση συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ στην αυριανή γενική απεργία.
Κι αυτό για 1η φορά από … τη 1η φορά αριστερά.
Ο Αλέξης σε ρόλο τρελού Ναπολέοντα Βοναπάρτη, σας καλεί να διαδηλώσετε δυναμικά κατά του ευατού του. Και τα μυαλά στα κάγκελα.!!!!!!!!
Ήμαρτον Παναγιά μου… Έλεος!
Μεταξύ των φορέων ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΠΝΟ, ΟΑΣΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΠΟΕΣΥ, κλπ, πρόσκληση για συμμετοχή στην απεργία απευθύνει και η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα.
Τι άλλο περιμένουμε να δούμε από τους ανθρώπους που διέλυσαν σε 10 μήνες πολλαπλά περισσότερα από αυτά που κατάφεραν να διαλύσουν …όοοολοι οι άλλοι μαζί σε 40 χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει:
«Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη».
Ρε που είναι οι Συριζαίοι ψηφοφόροι;;; Οαίοοοο.. ακούει κανείς;;;
……………………………..
Αλφειός: ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ… ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΥ…
ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ; ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ; ΠΟΙΟΙ ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ; ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ; 
ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ , ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΙΝΕΙΣ…
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ… 
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1
20.000/άτομο χ 4μελή οικογένεια = 80.000 ευρώ !!! ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ;;;

http://alfeiospotamos.gr/?p=18686

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters