Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Κατέρρευσαν και οι ΗΠΑ: οι αρχές Υγείας του Ohio ανακοίνωσαν πως πάνω από 100.000 μολύνθηκαν από Covid19.Κλείνoυν τα σχολεία σε 5 Πολιτείες… Διάγγελμα Τραμπ



Οι ΗΠΑ σε κατάσταση πανικού. Το Υπ. Υγείας του Ohio εκτιμούν ότι περισσότεροι από 100 000 άνθρωποι μολύνθηκαν από τον ιό Covid-19 εντός της Πολιτείας..

Ο υπουργός Υγείας του Οχάιο, Amy Acton, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου έχοντας στο πλευρό του τον κυβερνήτη Mike DeWine ότι δεδομένου ότι ο ιός εξαπλώνεται στην κοινότητα στο Οχάιο, εκτιμά ότι τουλάχιστον το 1% του πληθυσμού στην Πολιτεία είναι φορέας του ιού.


“Γνωρίζουμε τώρα, ακριβώς το γεγονός της εξάπλωσης στη κοινότητα ότι τουλάχιστον 1 τοις εκατό του πληθυσμού μας φέρει αυτόν τον ιό στο Οχάιο σήμερα”, δήλωσε ο Acton. “Έχουμε 11.7 εκατομμύρια ανθρώπους, οπότε με βάση τα μαθηματικά είναι πάνω από 100.000, οπότε αυτό μας δίνει μια αίσθηση πώς ο ιός αυτός εξαπλώνεται και εξαπλώνεται γρήγορα”.

Πάντως ως τώρα οι ΗΠΑ ήταν πολύ φειδωλές στο δίνουν στοιχεία τέτοιου μεγέθους και αυτή η ανακοίνωση σοκάρει..Περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι στις Η.Π.Α. είχαν βρεθεί θετικοί ως προς την ασθένεια, σύμφωνα με στοιχεία του πανεπιστημίου Johns Hopkins, ενώ περίπου τρεις δωδεκάδες άνθρωποι στη χώρα έχουν πεθάνει.

Πέντε Πολιτείες κλείνουν τα σχολεία.Kentucky, Maryland, Ohio, Michigan και New Mexico κλείνουν τα σχολεία τους η Washington ίσως είναι η επόμενη.

Οι εκτιμήσεις των υπευθύνων του Οχάιο είναι δηλωτικές ότι τα τεστ εξέτασης προχωρούν με αργό ρυθμό δυσανάλογο της διάδοσης του ιού. Την ώρα που μόνο στην Πολιτεία τους εκτιμούν πως έχουν 100.000 φορείς, παγκοσμίως δίνονται ως πιστοποιημένοι φορείς πάνω από 125.000 σύμφωνα με CNN.


dimpenews.com

Διάγγελμα Τραμπ

Σε καραντίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Οπρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με φόντο την εξάπλωση των κρουσμάτων κορονοϊό.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την πανδημία κορονοϊό κήρυξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού.





https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters