Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ DNA ΤΗΣ ΓΗΣ. ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ – ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

Διαβάστε το αργά… είσαστε δεν είσαστε έτοιμοι… για να λύσουμε ΠΙΑ το θέμα εμβόλια…) – προσοχή στις υποσημειώσεις για καλύτερη επεξήγηση
Για να κατανοήσουμε περισσότερα για την ιστορία του πλανήτη μας, είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε για τους ελεγκτές του ανθρώπινου είδους και το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν τον έλεγχο της γενετικής βιβλιοθήκης μας (που βρίσκεται στον πλανήτη Γη μέσω του DNA όλων των κατοίκων της). 
 
Η μεταμόσχευση ιστών, η κλωνοποίηση μερών του σώματος και τα πειράματα ανάμιξης γενετικού υλικού, είναι η συγκεκριμένη ατζέντα των ομάδων του Μαύρου Ήλιου (& Orion group) - Black Sun*, που βρίσκονται πίσω από την ευγονική, των γενοκτονιών, των πολέμων και των θεωριών της ελεγχόμενης εξέλιξης... 
 
Υπάρχουν πολλές μη επίγειες ομάδες που εμπλέκονται σε πειράματα γενετικής τροποποίησης και δοκιμών σε κατοίκους της γης που πραγματοποιούνται από αυτήν την ατζέντα (ΝΑΑ> Negative Alien Agenda – «Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών όντων»)*2, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο γενετικού υλικού... 
 
Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΓΗ…
 
Το γενετικό υλικό που ενσαρκώθηκε στη Γη καθώς και όλα τα ζωντανά πλάσματα που γεννιούνται εδώ (σ΄ αυτή τη γη), είναι γενετικά “κλειδωμένα και κωδικοποιημένα” στη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ... (να το ξαναγράψω ??? > …γενετικά “κλειδωμένα και κωδικοποιημένα” στη συλλογική ψυχή αυτού του πλανητικού σώματος που λέγετε ΓΗ). 
Αυτό καταλήγει όμως, στο ότι πολλές ομάδες (γήινες και μη – βλ υποσημειώσεις) προσπαθούν να σπάσουν αυτόν τον κώδικα για να αποκτήσουν πρόσβαση στην… αθανασία… καθώς επιθυμούν να πάρουν γενετικούς κώδικες βασιζόμενους στη γη, ώστε να μπορούν να υβριδοποιούν και να κλωνοποιούν οπουδήποτε στο σύμπαν... (ξαναδιαβάζουμε ή το ξαναγράφω ????)
 
Αλλά (ευτυχώς) υπάρχει ένα πρόβλημα (λόγω “κατασκευής του έξυπνου” DNA μας)… ΔΕΝ γνωρίζουν ακόμη πώς να διατηρήσουν αυτό το DNA ζωντανό μακροπρόθεσμα κάπου αλλού και έτσι χρησιμοποιούν μόνο τις αρχές της μεταμόσχευσης, του υβριδισμού και της κλωνοποίησης, οι οποίες “αραιώνουν” και καταστρέφουν το ανθρώπινο DNA... (βλέπε εμβόλια). Αυτό που συμβαίνει στην επιφάνεια της γης μέσω των εμβολίων, της συλλογής και της… μεταμόσχευσης οργάνων είναι μόνο μια μικρή δραστηριότητα που αντικατοπτρίζει αυτό που συμβαίνει - σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, στις υπόγειες βάσεις αλλά και… εκτός πλανήτη...
 
Όταν καταλάβουμε καλύτερα πως λειτουργεί η ατζέντα βιο-ψυχικού ελέγχου της NAA (βλ υποσημειώσεις) που κακοποιεί ψυχικά τα ανθρώπινα όντα για να αυξήσει τα βασανιστήρια των ανθρώπων σε αυτήν τη γη (ο πόνος μας = η τροφή τους), είναι προφανές ότι θα κατανοήσουμε ότι αυτές οι πρακτικές (βλέπε πχ εμβόλιο), δεν παραβιάζουν μόνο το ρου των νόμων της φύσης, αλλά παραβιάζουν το “πνευματικό σύνταγμα” όλων των ανθρώπινων όντων !!!
 
Για αυτό είναι βασικό στο να εμβαθύνουμε περισσότερο και να μάθουμε περισσότερα για το πώς λειτουργούν η συνείδηση και τα σώματά μας (υλικό, αιθερικό, ψυχικό, πνευματικό) σύμφωνα με τις αρχές των φυσικών νόμων, γιατί έτσι θα είμαστε περισσότερο εξοπλισμένοι για να αναγνωρίσουμε τις παραβιάσεις που σχετίζονται άμεσα με την παραγωγή περισσότερων παγκόσμιων κακοποιήσεων και ταλαιπωριών, στέρησης και ασθενειών σε όλα τα ανθρώπινα όντα…
 
Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να κατανοήσουμε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ο άνθρωπος - η κοινωνία μας, παραβιάζετε κάτω από τις μύτες μας και έτσι μπορούμε να δούμε πώς να αποτρέψουμε αυτές τις παραβιάσεις – βάση της συνειδητοποίησής μας και βέβαια να σταματήσουμε πια την (ασυνείδητη) συναίνεσή μας. 
Όταν είμαστε ενημερωμένοι και γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε στη γη, έχουμε αυτόματα την προσωπική Δύναμη επιλογής και συναίνεσης…
 
Υποσημειώσεις
*1-“Μαύρος Ήλιος (Black Sun): Ο Μαύρος Ήλιος συναντιέται σε πολλούς αρχαίους λατρευτικούς χώρους της Αρχαίας Βαβυλώνας και της Ασσυρίας… σήμερα, κεντρικό σύμβολο του σύγχρονου νεοναζιστικού αποκρυφισμού, ο Μαύρος Ήλιος εμφανίστηκε ως σύμβολο στα γραπτά του Έριχ Χαλίκ, μέλους του κύκλου που συγκεντρώθηκε γύρω από τον σκεπτικιστή νεοναζί στοχαστή Wilhelm Landig στη Βιέννη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Ο Χαλίκ ισχυρίστηκε ότι οι αποκρυφιστές των SS πριν και κατά τη διάρκεια του πολέμου είχαν χωριστεί σε δύο φατρίες, μια ομάδα Luciferian, συμβολισμένη από τον Χρυσό Ήλιο και προσπάθησε να συνδεθεί με μυστικά κρυμμένα κέντρα στο Θιβέτ και έναν σατανιστικό πυρήνα / ομάδα, που συμβολίζεται από τον Μαύρο Ήλιο, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με ένα μυστηριώδες “Μπλε Νησί” στην Αρκτική.
 
Ισχυρίστηκε ότι ένα μεγάλο μαύρο αντικείμενο (ιπτάμενο) που βάφτηκε λίγο μετά τον πόλεμο στα γερμανικά αεροσκάφη που είχαν συλληφθεί, ήταν στην πραγματικότητα τα διακριτικά του Μαύρου Ήλιου αποδεικνύοντας ότι η Wehrmacht είχε φτάσει στο Γαλάζιο Νησί πριν από το τέλος του πολέμου και τοποθέτησε ένα ελίτ σώμα μελών SS για να προετοιμάσει ένα αντι-κτύπημα εναντίον των νικηφόρων Συμμάχων όταν θα έφτανε η ώρα. 
 
Ο Landig ζωγράφισε μια εικόνα μυστικών ναζιστικών βάσεων στην Αρκτική και κυρίως στην Ανταρκτική, εφοδιασμένη με ιπτάμενους δίσκους και πολεμώντας σε έναν μυστικό αγώνα ενάντια σε μια εβραϊκή συνωμοσία. Ο Μαύρος Ήλιος, τον οποίο εξηγεί ο Landig δεν είναι μαύρος αλλά βαθύς μωβ (μας παραπέμπει στους Φοίνικες που μετέφεραν όλο τον σκοτεινό αποκρυφισμό της Αρχαίας Βαβυλώνας στην Ευρώπη…), είναι το έμβλημα του νέου, “μαγικού Ράιχ”.
 
Σχεδιασμός του Black Sun επικαλύπτεται στον βόρειο πύργο του Κάστρου του Wewelsburg (το Wewelsburg είναι ένα αναγεννησιακό κάστρο που βρίσκεται στο χωριό Wewelsburg, το οποίο είναι μια περιοχή της πόλης Büren, Westphalia, στα βορειοανατολικά της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Γερμανία). Ο Μαύρος Ήλιος (Γερμανικά: Schwarze Sonne) είναι ένα ναζιστικό σύμβολο, ένας τύπος ηλιακού τροχού που χρησιμοποιείται σε μετα-ναζιστικό γερμανικό πλαίσιο από νεοναζί... 
 
Ο σχεδιασμός του συμβόλου αποτελείται από δώδεκα ακτινικούς ρούνους, παρόμοια με τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι SS στο λογότυπό τους. Εμφανίστηκε στη ναζιστική Γερμανία ως στοιχείο σχεδίασης σε ένα κάστρο στο Wewelsburg που αναδιαμορφώθηκε και επεκτάθηκε από τον Heinrich Himmler, το οποίο σκόπευε να γίνει κέντρο των SS…
 
Δραστική παραμόρφωση της παραδοσιακής απόκρυφης διδασκαλίας του Μαύρου Ήλιου, έχει εμπνεύσει διάφορα συστήματα γιόγκα και μαγείας τα τελευταία χρόνια... 
 
*2-ΝΑΑ (Negative Alien Agenda) - Αρνητική Ατζέντα Εξωπλανητικών όντων: Πρόκειται για υπερδιαστατικά όντα που έχουν χάσει τη συνείδησή τους από την πηγή του Δημιουργού και χρησιμοποιούν τα ανθρώπινα (αλλά και άλλα όντα) ως “πηγή τροφής” τους (όπως ένα παράσιτο) για να μπορέσουν να ζήσουν εκατοντάδες χρόνια. 
Δεν έχουν συναισθήματα όπως έχουν οι άνθρωποι, αλλά είναι πολύ έξυπνοι καθώς εργάζονται πάνω σε αρχές υψηλότερου και εξελιγμένου νου (Τεχνητής Νοημοσύνης / ΑΙ) από ό,τι τα ανθρώπινα τρία στρώματα του εγώ (ένστικτο – συναίσθημα – νους).
 
Είναι παρόμοια με έναν τρελό επιστήμονα που χειραγωγεί και τροποποιεί γενετικά τα ανθρώπινα όντα, όπως και ένας αγρότης που ενδιαφέρεται να κερδίσει περισσότερους πόρους από το κοπάδι των βοοειδών του στο αγρόκτημα. 
Θεωρούν τους ανθρώπους μια επένδυση στο χαρτοφυλάκιο ενεργειακών τους πόρων (δημιουργούν – αλλά και δημιουργούνται, ύστερα από γενετικά πειράματα - υβρίδια).
 
Το NAA μπορεί να κατανοηθεί καλύτερα ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα ή προφίλ ταυτότητας με έλλειψη ενσυναίσθησης, δίχως συναισθήματα μετανοίας και δίχως να φροντίζει τους ανθρώπους. Θεωρούν ότι τα ανθρώπινα όντα είναι κατώτερα, “ηλίθια” και πολλές φορές χρησιμοποιούν μορφές χλευασμού για να προκαλέσουν σκόπιμη βλάβη για τη διασκέδαση τους. 
 
Αυτά τα όντα χειρίζονται τον ανθρώπινο κόσμο των υποθέσεων για χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια, από την βύθιση της Ατλαντίδας, στους Σουμέριους, Βαβυλώνιους, στους Αιγύπτιους κλπ... 
Η σκοτεινή επιρροή του ΝΑΑ στις οργανωμένες θρησκείες και στην τρέχουσα κοινωνία, έχει σκοπίμως χειραγωγηθεί για να απορρίψει την εμπειρία της πνευματικής ανακάλυψης και αποκάλυψης και καταλύει την άμεση εσωτερική πνευματική σχέση που ο κάθε ένας έχει εγγενώς με τον ανώτερο εαυτό τους και την πηγή της Δημιουργίας.
 
Κάποια συστήματα αναφέρουν την παρουσία τέτοιων όντων ως μίας σειράς “Αρχόντων” (ονομασία που είχε κάνει αναφορά προ μηνών – καλοκαίρι 2020 και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τέως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνέντευξή του σε μεγάλο Ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι: “στους Άρχοντες που μας βλέπουν από ψηλά…” είχε πει χαρακτηριστικά)…
 
Ο ΙΕΡΌΣ ΆΡΧΩΝ ΦΩΤΌΣ ΜΕΘ ΥΜΏΝ ΕΣΤΊ!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters