Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να παραδοθεί; Φήμες κυκλοφορούν ότι ο Μπάιντεν θα ζητήσει χάρη από τον Τραμπ!


Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να παραιτηθεί των εκλογών και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Τράμπ για να διαπραγματευτεί μια χάρη για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του. 

Ο ισχυρισμός αυτός, που αποδίδεται σε μια «πολύ αξιόπιστη πηγή», μεταδόθηκε από τη Lude Media (Gnews.org), την ίδια ομάδα που

δημοσιοποίησε για πρώτη φορά την αλήθεια για το φορητό υπολογιστή του Hunter Biden και όλο το εξωφρενικό περιεχόμενο που περιείχε.

Μια τέτοια συμφωνία θα προστατεύσει φυσικά τους Μπάιντεν, αλλά ουσιαστικά θα χρησιμεύσει ως ξεπούλημα των Ομπάμα, Μπρέναν και άλλων παραγόντων του Βαθέως Κράτους  που δε θέλουν να διωχθούν για προδοσία και είναι πολύ ικανοί, για παράδειγμα, να σπάσουν τους αστραγάλους κάποιου για να τον κάνουν να συμμορφωθεί. Η επίσημη ιστορία για τον πρόσφατο τραυματισμό του Μπάιντεν είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν έσπασε τον αστράγαλο του «πηγαίνοντας βόλτα το σκυλί του», αλλά κανείς δεν το πιστεύει αυτό εκτός από τους ανίδεους.

Αυτός ο ισχυρισμός σχετικά με τον Μπάιντεν που αναζητά μια συμφωνία παράδοσης, η οποία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές, καλύπτεται στο σημερινό podcast ενημέρωσης (στη σελίδα https://beforeitsnews.com/eu/2020/11/situation-update-nov-30th-is-joe-biden-preparing-to-concede-rumors-emerge-of-biden-seeking-pardon-deal-from-trump-2664688.html).

Εδώ είναι το βίντεο από το GTV (Guo / Lude Media) όπου γίνεται αυτός ο ανεπιβεβαίωτος ισχυρισμός:

Brighteon.com/e654bf49-703c-4bfb-a654-9a5bf15cba30

Πηγή: https://beforeitsnews.com/eu/2020/11/situation-update-nov-30th-is-joe-biden-preparing-to-concede-rumors-emerge-of-biden-seeking-pardon-deal-from-trump-2664688.html

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters