Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

Όλα τα κράτη έχουν υποταχθεί στον Τραμπ, υπό τον φόβο των αποκαλύψεων που έχει στα χέρια του!

Από την ορκωμοσία του το 2017, και στο 1ο του ταξίδι που ήταν άκρως συμβολικό, καθώς οι "στάσεις" που έκανε είχαν τεράστιο νόημα, το Βατικανό ήταν μια υπόθεση από μόνο του.. πολύ σημαντική!
Όπως γνωρίζουμε, πολλά έχουν βγει στη δημοσιοτητα για τον ρόλο του Βατικανού, για την ξεχωριστή λειτουργία του ως κράτος εν κράτει, τα σκάνδαλα παιδεραστίας, ομοφυλοφιλίας, αστυνομικών ερευνών και την εύρεση ανθρωπίνων οστών κάτω από τις υπόγειες εγκαταστάσεις και τα οικονομικά σκανδαλα.

Πως θα σας φαίνονταν αν σας έλεγα ότι το Βατικανό δημιούργησε το Ισλάμ ώστε να καταστρέψει τους Εβραίους και το Ισραήλ; Το βιβλίο της Αποκάλυψης 17:5:6, μιλάει για μια "πόρνη" μεθυσμένη από το αίμα αγίων και μαρτύρων του Ιησού.. - είναι συμβολισμός του Βατικανού- . Ο Αλμπέρτο Ριβέρα δολοφονήθηκε εξαιτίας αυτής της αλήθειας.. !🧐🧐

Οι διεφθαρμένοι ηγέτες του λοιπόν, προσπαθησαν να περιορίσουν τον Θεό στην εικόνα τους! Πολύς κόσμος αρχιζει και παρατηρεί τις διαιρέσεις, διακρισεις και τις ρήξεις που προκαλούν οι θρησκείες για χρόνια. Ο Σατανάς ζει μέσα στο Βατικανό! Και μόνο μια ματιά στις εικόνες του κτηρίου, είναι ακρως αφυπνηστικες!
Δεν είναι οι αγγλικές ιδιωτικες τράπεζες που έλεγχαν τα χρήματα του πλανήτη, αλλά αυτές του Βατικανού, για λογαριασμό των 13 οικογενειών (κορυφή της πυραμίδας ** -επομενη αναρτηση- ) που κυβερνούν τα πάντα!
Ο συσσωρευμένος αυτός πλούτος κρατούνταν ως καταπίστευμα εκεί.

Τα Χριστούγεννα του 2017 λοιπόν, ο στρατός των ΗΠΑ μέσω της κυβέρνησης Τραμπ, εισέβαλε στα υπόγεια του Βατικανού, εκεί που ήταν μαζεμένες οι 13 οικογένειες σε συναντηση, εξολόθρευσε τον "Δράκο" και κατάσχεσαν τα πάντα!

Άπειρος χρυσός μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ με την βοήθεια μάλιστα της Νέας Δημοκρατίας της Κίνας (πατριώτες στην Κίνα που ήθελαν την απελευθέρωση τους) σε ασφαλές μέρος, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των χωρών, μέσω του νέου κβαντικού οικονομικού συστήματος (QFS), που επλήγησαν από την ξεδιάντροπη "κλοπή" ολόκληρων γενεών μέσω χρηματιστηρίων και τον κορονοιο προσφατως, που ήταν πάλι δικό τους "πείραμα" για την "Μεγάλη Επανεκκίνηση" των οικονομιών ΤΟΥΣ!

Κι αυτό το σχέδιο δεν γίνεται χωρίς την οικονομία των ΗΠΑ, γι'αυτό δημιούργησαν την "πανδημία", για να διαλύσουν τον Τραμπ! Κατάφερε όμως θαύματα και ολοκληρη η πραγματική ιστορία, πίσω από από αυτά που βλέπουμε, ίσως να μην ειπωθει ποτέ ολόκληρη..
Ο Τραμπ μετά τη βίαιη εισβολή στο Βατικανό, κατάφερε να πάρει στα χέρια του την Federal Bank, και όλα τα ιδιωτικά παρακλάδια της παγκοσμίως καθώς και την εμπορικη ονομασία "The United States of America" που ήταν δικό τους δημιούργημα.

Τα χρήματα θα επιστρέψουν στους λαούς και το κάθε τοπικό νόμισμα θα υποστηρίζεται από τον χρυσό με πραγματική αξία των πραγμάτων κι όχι με ακάλυπτες "φούσκες"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters