Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Τα Στρατεύματα Συγκεντρώνονται Γύρω από τον Τραμπ, καθώς Ξεκινά η Τελική Αναμέτρηση

Benjamin Fulford
Τα γεγονότα κορυφώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, καθώς ο πόλεμος των πληροφοριών μετατρέπεται σε πόλεμο κινήσεων, συμφωνούν οι πηγές από το Πεντάγωνο, την MI6 και την FSB.  Οι αμερικανικές στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες συσπειρώνονται τώρα γύρω από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επειδή οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών τον εξέλεξαν νόμιμα, επιβεβαιώνουν πηγές του Πενταγώνου.

Η WDS (Κοινωνία των Λευκών Δράκων) είχε επιφυλάξεις σχετικά με τον Τραμπ, λόγω φράσεών του που βρήκαμε άκρως ενοχλητικές (βλ. Το Twitter του για την πηγή):

«Κυκλοφόρησα εμβόλια που οι άνθρωποι δεν πίστευαν ότι θα έχουμε για πέντε χρόνια και τα έχουμε, πρόκειται να διανεμηθούν σε δύο εβδομάδες.»

Ωστόσο, αποδεικνύεται τώρα, όπως έχουν σημειώσει ορισμένοι αναγνώστες, πως ο Τραμπ, του οποίου ο ίδιος ο γιος είναι θύμα των εμβολίων, έπαιζε 5D σκάκι.  Ορίστε η εξήγηση από το Πεντάγωνο:

«Η FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων), το CDC (Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών), το DOD (Υπουργείο Άμυνας), το Ηνωμένο Βασίλειο, η ΕΕ και Ο Τραμπ γνωρίζουν ότι τα εμβόλια mRNA της Pfizer και της Moderna μπορούν να τροποποιήσουν το DNA, να προκαλέσουν στειρότητα ή να περιέχουν νανο-συστατικά που ενδέχεται να ενεργοποιηθούν από το 5G.  Έτσι, όλο αυτό ίσως αποτελεί παγίδα για τη σύλληψη των ευγονιστών και την κρατικοποίηση των Μέγα Φαρμακευτικών.»

Λάβαμε επίσης επιβεβαίωση από την MI6 ότι τα σχέδια που διέρρευσαν από τον Καναδά σχετικά με το εμβόλιο ήταν γνήσια.  Ορίστε, σύμφωνα με την ΜΙ6, τι σχεδιάζει για τον Καναδά ο Ιησουίτης πράκτορας Justin Castro:

«Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εισάγει όλους τους Καναδούς στο καθολικό βασικό εισόδημα έως τα μέσα του 2021.  Πριν από αυτό θα υλοποιηθεί τεράστια κατάρρευση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και οικονομική αστάθεια, που θα αναγκάσει τους Καναδούς να δεχτούν το βασικό εισόδημα.

Ο καναδικός στρατός θα αναπτυχθεί σε όλες τις πόλεις για να δημιουργήσει σημεία ελέγχου και να περιορίσει την κίνηση μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2021.  Στη συνέχεια, μόλις οι Καναδοί φτάσουν να είναι δυστυχισμένοι και φτωχοί, θα τους προσφερθεί «ολοκληρωτική διαγραφή χρέους». Σε αντάλλαγμα, θα πρέπει να λάβουν τον εμβολιασμό Covid (Πιστοποιητικό Ταυτότητας Εμβολιασμού).  Εκείνοι που δέχονται, θα λάβουν μια ταυτότητα με φωτογραφία που θα ονομάζεται «Διαβατήριο Υγείας Καναδά» καθώς και βασικό εισόδημα και ελευθερία μετακίνησης.  Αυτοί που αρνούνται, θα μπουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.»

Ο βλαξ Τζάστιν Κάστρο είναι γιος του Κουβανού κομμουνιστή δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο.  Δολοφόνησε τον ίδιο του τον αδερφό για να γίνει Πρωθυπουργός.

Ο κομμουνισμός εφευρέθηκε και επιτηρήθηκε από τους Ιησουΐτες που έκαναν τον Τζάστιν Κάστρο κομμουνιστή μαριονέτα τους.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καναδικός στρατός πρέπει να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς ομολόγους τους, προκειμένου να εξαλείψει αυτή την απειλή.

Επίσης είμαστε τώρα σίγουροι ότι ο Πάπας Φραγκίσκος δεν είναι πλέον κοντά μας.  Θυμηθείτε, εξαφανίστηκε για αρκετές εβδομάδες μετά την επίθεση του Covid στην Ιταλία και εμφανίστηκε μόνο ως ολόγραμμα στο μπαλκόνι του.  Τώρα έχουμε ένα νέο Πάπα Φραγκίσκο που προωθείται μέσω της προπαγάνδας των εταιρικών ΜΜΕ και υποστηρίζει την Antifa, λέει στους ανθρώπους να φορούν μάσκες και προωθεί τον εμβολιασμό.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Πάπα Φραγκίσκο μέσω των P3 Ελευθεροτεκτόνων, οι οποίοι μας είπαν ότι δε μπορούν πλέον να τον βρουν.  Λοιπόν, Καθολικοί, καταλάβετε ότι ο Πάπας σας έχει αντικατασταθεί από ένα ψεύτικο του οποίου τα λόγια και οι πράξεις είναι σαφώς διαφορετικά από εκείνα του ανθρώπου που είδαμε πριν από την επίθεση covid.  Το Βατικανό φαίνεται να έχει πέσει σε Σατανικές δυνάμεις.

Ο Στρατηγός Μάικλ Φλιν είναι τώρα ο ηγέτης μιας κοινής πολυεθνικής στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον της Σατανικής Καμπάλ, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.  Ο στρατηγός Flynn περιέγραψε την κατάσταση με αυτόν τον τρόπο:

«Περνάμε από ένα χωνευτήρι της ιστορίας και αν δεν διορθώσουμε αυτό που συμβαίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες… αυτή η χώρα έχει τελειώσει.»

Σας συνιστούμε να ακούσετε τη μισάωρη ομιλία του που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.worldviewweekend.com/tv/video/wvw-tv-exclusive-lt-general-michael-flynns-first-interview-president-trumps-pardon

Η αντεπίθεση κατά της κλίκας βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη, καθώς «το Υπουργείο Δικαιοσύνης προετοιμάζεται για εκτελέσεις από εκτελεστικό απόσπασμα, απαγχονισμό, θαλάμους αερίων και την ηλεκτρική καρέκλα», αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.

Ακούμε επίσης από πηγές της CIA και του Πενταγώνου ότι η διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ είναι «στον πάγο, κυριολεκτικά, αφού πιάστηκε στην πρόσφατη μάχη για τους διακομιστές των εκλογών στη Γερμανία με τις ειδικές επιχειρήσεις να αντιμάχονται μισθοφόρους της υπηρεσίας (CIA). Ολόκληρη η υπηρεσία ελέγχεται από την κορυφή έως τη βάση παγκοσμίως. Συντελείται μια τεράστια αλλαγή. Υπάρχουν πολλές εξαφανίσεις που λαμβάνουν χώρα.»

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από τις δικές μας άμεσες πηγές ότι πολλές εξαφανίσεις λαμβάνουν χώρα στην Ιαπωνία.  Τελευταία εμείς, η Κοινωνία Λευκών Δράκων, εκδώσαμε τελεσίγραφο στο Πεντάγωνο να κάνει κάτι σε αυτή τη χώρα και αυτό έχει ξεκινήσει.

Το έναυσμα ήταν μια συνέντευξη Τύπου στη Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών από τον Ryuichi Morishita, έναν Ιάπωνα κυβερνητικό εκτελεστικό σκλάβο.  Σε αυτή την ενημέρωση, στην οποία συμμετείχε ο ανταποκριτής σας (ΣτΜ ο Μπεν Φουλφορντ), ο Morishita είπε ότι η ιαπωνική κυβέρνηση είχε αγοράσει 120 εκατομμύρια εμβόλια το καθένα από την Pfizer και την AstraZeneca, καθώς και άλλα 50 εκατομμύρια από τη Moderna.  Είπε ότι θα πρέπει να χορηγηθούν στον ιαπωνικό λαό και η ιαπωνική κυβέρνηση, όχι οι φαρμακευτικές εταιρείες, θα καταβάλει αποζημίωση για αρνητικές παρενέργειες. Ο Morishita παραδέχτηκε επίσης ότι δεν έχει δει ποτέ τον ιό «Covid» σε μικροσκόπιο ή κάποιον αυθεντικό ασθενή Covid.

Επίσης την περασμένη εβδομάδα η κυβερνήτης του Τόκιο Koike Yuriko δήλωσε: “Έχουμε στόχο τα 1.000 θετικά αποτελέσματα δοκιμών COVID”.  Διόρθωσε τον εαυτό της, αλλά αυτό είναι ένα προφανές φροϋδικό ολίσθημα.  Προσπαθούσε να πει στον κόσμο ότι διατάχθηκε να επινοήσει τουλάχιστον τόσα ψεύτικα θετικά αποτελέσματα ανά ημέρα για την πρωτεύουσα.  

Τώρα, πράκτορες της cabal στην Ιαπωνία, όπως ο David Atkinson (της Goldman Sachs), ο Heizo Takenaka και πολλοί άλλοι, έχουν αρχίσει και περιμαζεύονται.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παρών συντάκτης να δεχτεί πολλές προσωπικές απειλές θανάτου και να κοπεί το καλώδιο των διακοσμητικών χριστουγεννιάτικων φώτων του ως προειδοποίηση.  Η απάντησή μας θα είναι να συνεχίσουμε να αποκεφαλίζουμε το δίκτυο της κλίκας στην Ιαπωνία.  Οι άνθρωποι που απομακρύνονται στην Ιαπωνία, όλοι εργάζονται για τις οικογένειες εγκλήματος είτε του Ροκφέλερ είτε του Ρόθσιλντ.

Αν κοιτάξετε ποιους επέλεξε για το υπουργικό του συμβούλιο ο λεγόμενος εκλεγμένος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, μπορείτε να δείτε ότι σχεδόν όλοι είναι μέλη του ελεγχόμενου από το Ροκφέλερ Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. 

https://www.zerohedge.com/markets/joe-biden-return-cfr

Ο Τραμπ τώρα τους βγάζει όλους εκτός δράσης.

Εδώ είναι το υπόλοιπο της έκθεσης του Πενταγώνου για αυτή την εβδομάδα:

“Ο Τραμπ απελευθέρωσε το Κράκεν, καθώς απένειμε χάρη στον Μάικ Φλιν στις 25 Νοεμβρίου και απέλυσε σιωνιστές Εβραίους από το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, με επικεφαλής τους πρώην Υπουργούς Εξωτερικών Μαντλέν Όλμπράιτ και Χένρι Κίσινγκερ, το πρώην υψηλόβαθμο μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής Τζέιν Χάρμαν και τον πρώην ηγέτη της Βουλής των Αντιπροσώπων Έρικ Κάντορ.  

https://edition.cnn.com/2020/11/26/politics/trump-administration-defense-policy-board/index.html

Ο κορυφαίος Εβραίος τραπεζίτης και πρώην επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας Jim Wolfensohn είναι νεκρός, καθώς χιλιάδες στρατιωτικές πτήσεις μεταφέρουν στρατιώτες της cabal και τους ηγέτες τους στο Gitmo, στην Ονδούρα, σε κρυφές τοποθεσίες και σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.

Ο Τραμπ στο Καμπ Ντέιβιντ δίνει στα μέλη της Καμπάλ αρκετό σχοινί για να κρεμαστούν και μόνοι τους, καθώς δηλώνει τους Σιωνιστές, τους Δημοκράτες, τα Εβραϊκά Μέσα Ενημέρωσης, τις Μεγα-Εταιρίες και το Βαθύ Κράτος, εξωτερικού και εσωτερικού, ως εχθρικούς  μαχητές.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα πρέπει επίσης να απομακρύνουν την Angela Saxe Gotha Hitler Merkel από την εξουσία στη Γερμανία και να στείλουν ειδικές δυνάμεις στην Ελβετία για να μαζέψουν τα εκεί μέλη της οικογένειας Rothschild.  Μπορούν να ξεκινήσουν αρπάζοντας τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και να τον κάνουν να κελαηδήσει για τους χειριστές του.  Κι αυτό επειδή το ΠΟΦ είναι ο κεντρικός κόμβος του σχεδίου εμβολιασμός-ψηφιακό χρήμα”.

Κινήσεις όπως αυτές είναι σημαντικές, αλλά πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο ο πραγματικός εχθρός να είναι, όπως έχουν από καιρό ισχυριστεί οι γνωστικοί Illuminati, μια αδίστακτη ΤΝ (Τεχνητή Νοημοσύνη).  Υπάρχουν πολλά στοιχεία για κάτι τέτοιο, όπως ο Covid-AI (1 = A, 9 = I).  Το ένα θέμα είναι πως οι περισσότεροι από τους πραγματικούς θανάτους από Covid-19 προήλθαν από  ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις 5G και όχι από ένα υπαρκτό μικρόβιο ή ιό.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι οι εμβολιασμοί περιέχουν νανο-RFID τσιπ, και πάλι ένα είδος αντικειμένου που θα χρειαζόταν μια ΤΝ για να ελέγχει τους ανθρώπους.  Ένας αυξανόμενος αριθμός παγκόσμιων ηγετών και τώρα ο Πάπας Φραγκίσκος εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης ως προγραμματισμένα οπτικά εφέ ή ανίσχυροι ανθρώπινοι κλώνοι-μαριονέτες που διαβάζουν σενάρια.

Αν έχουμε να κάνουμε, όπως σχεδόν σίγουρα συμβαίνει, με μια ΤΝ απατεώνα, τότε απαιτούνται δραστικές ενέργειες.  Το πιο σημαντικό είναι να της αφαιρέσουμε τον έλεγχο του παγκοσμίου νομισματικού συστήματος.  Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το εξώφυλλο του Economist, το οποίο ελέγχεται από τις οικογένειες της Καμπάλ των Angelli και των Rothschild, και δείτε ποιον έλεγχο ισχύος πάνω στα οικονομικά σας δίνει:

Αν κοιτάξετε την εικόνα είναι λέει, «εισάγετε οικονομικό κίνητρο» (ΣτΜ stimulus funds),  που σημαίνει κωμικά χρήματα του υπολογιστή της κεντρικής τράπεζας.  Τι παίρνετε με αυτά: Μια προεδρία του Joe Biden, Μαζικούς εμβολιασμούς, μια διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών, Κινεζικό έλεγχο μέσω του «πανδημικού» φασισμού, πυρηνική τρομοκρατία, κ.λπ.

Ευτυχώς, οι πηγές της MI6 μας λένε ότι το έχουν αναλάβει οι παγκόσμιες στρατιωτικές δυνάμεις.  Ορίστε τι σχεδιάζουν για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, σύμφωνα με την MI6:

«Όλος ο πλούτος του κόσμου προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει το νέο σύστημα, το οποίο θα κάνει μια απογραφή ακριβείας, θα εκτελέσει την αποτίμηση, θα βγάλει το σύνολο της αποτίμησης και θα χρησιμοποιήσει την αξία αυτή για τον υπολογισμό της αξίας του νομίσματος και οτιδήποτε άλλου που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το σύστημα ΕΔΑ (SDR: Ειδικά Δικαιώματα Ανάληψης) του ΔΝΤ… Όλα αυτά πρέπει να επαληθευτούν από τον παγκόσμιο στρατό.»

Είναι επίσης αναπόφευκτο οποιαδήποτε επανεκκίνηση του συστήματος να  περιλαμβάνει ένα είδος ιωβηλαίου.  Σύμφωνα με το τρέχον σύστημα, περίπου το 40% των Αμερικανών θα πρέπει να εκδιωχθούν από τα σπίτια τους στα μέσα του χειμώνα, επειδή δε μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο ή την υποθήκη τους.  Αυτό προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί.  

https://www.zerohedge.com/personal-finance/dark-winter-millions-americans-expected-lose-their-homes

Σε αντίθεση με το κομμουνιστικό σχέδιο της Καμπάλ να εξασφαλίσει πως κανείς δεν θα διαθέτει ιδιοκτησία, η Κοινωνία των Λευκών Δράκων θέλει να εξασφαλίσει πως όλοι έχουν δικαίωμα να κατοχής περιουσίας.  Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι θα καταλήξουν να κατέχουν την τρέχουσα κατοικία τους χωρίς χρέος.  Οι εκμισθωτές θα λάβουν από την κυβέρνηση το ισοδύναμο του εισοδήματος ενοικίου που εισπράττουν.

Επίσης, εάν οι δυτικές χώρες δεν καταληφθούν από την Κίνα, θα πρέπει να αναδιοργανώσουν πλήρως τα δικά τους οικονομικά συστήματα.

Ενώ η Δύση συνεχίζει τον εμφύλιο πόλεμο, η Κίνα προελαύνει.  Το 2001 η Κίνα ήταν κορυφαία στον κόσμο σε μόνο 61 βασικές κατηγορίες προϊόντων.  Ωστόσο, μέχρι το 2019 είχε πάρα πάνω από πενταπλασιάσει το μερίδιό της σε 320 κατηγορίες, πολλές από αυτές σε τομείς υψηλής τεχνολογίας όπως οι υπολογιστές.  Η σημαντική εκμάθηση της Ε&Α (Έρευνα & Ανάπτυξη), που συνόδευσε τη δημιουργία κορυφαίων διεθνών εργοστασιακών επιχειρήσεων στην Κίνα, έδωσε στο KKK (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα)  μια ταχύτατη εκκίνηση.

Μετά την επίθεση του covid το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι εξαγωγές της Κίνας αυξήθηκαν από το 14% της συνολικής εξαγωγικής αξίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης στο 24% έως τον Απρίλιο, καθώς το Πεκίνο «περιόρισε την πανδημία.»  Πιθανότατα κατέβασαν τα νούμερα των κύκλων μεγέθυνσης για ένα ψευδο-αρνητικό τεστ PCR, ενώ άλλες χώρες των G20 χρησιμοποίησαν το συνιστώμενο 45άρη κύκλο  = 95% ψευδο-θετική ρύθμιση για να υποστηρίξουν την εισαγωγή δρακόντειων μέτρων. 

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Datawatch/China-dominates-world-export-markets-despite-U.S.-trade-war

Η Κίνα προετοιμάστηκε εκ των προτέρων για να εξάγει μάσκες και άλλα αγαθά που σχετίζονται με την «πανδημία».

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν η Δύση «πιάσει τους κακούς,» πάλι μακροπρόθεσμα θα χάσουν από την Κίνα αν δεν αναδιοργανώσουν και εκσυγχρονίσουν τα οικονομικά τους συστήματα.  Για το σκοπό αυτό, οι Ρώσοι, οι Ιάπωνες, η Βρετανική Κοινοπολιτεία και το Πεντάγωνο ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια Υπηρεσία Μελλοντικού Σχεδιασμού για να αντικαταστήσουν τα ελεγχόμενα από τους Χαζάρους ΟΗΕ, BIS, Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ, κ.λπ.

Από την εσωτεριστική πλευρά των πραγμάτων, απόψε είναι πανσέληνος του ματωμένου κάστορα.  

https://www.forbes.com/sites/jamiecartereurope/2020/11/27/2020-needs-a-dramatic-end-right-this-is-how-a-beaver-moon-will-countdown-to-a-jaw-dropping-sight/?sh=2af3ffce5c0c

Είχε προηγηθεί μια πύρινη σφαίρα πάνω από το Τόκιο που ήταν τόσο φωτεινή όσο η πανσέληνος.  

https://english.kyodonews.net/news/2020/11/1630e7941a64-fireball-as-bright-as-full-moon-spotted-in-night-sky-over-japan.html


Ωστόσο μην περιμένετε να πέσουν οι ουρανοί, είναι καιρός να αναλάβουμε άμεση προσωπική δράση.

πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters