Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ασυνήθιστοι Σχηματισμοί στο Εμβολιασμένο Αίμα

Όταν οι ασθενείς ενός γιατρού της Harley Street άρχισαν να διαμαρτύρονται για χρόνια κόπωση, ζάλη, προβλήματα μνήμης, ακόμη και μερικές φορές παράλυση και καθυστερημένη έναρξη βαριάς εμμηνόρροιας (γυναίκες στα 60 τους και πάνω), πήρε δείγματα αίματος.

Αυτό που βρήκε τον εξέπληξε.

Το υγιές αίμα δείχνει κύτταρα ικανά να κινούνται ξεχωριστά· έχουν καλή κινητικότητα και δεν προκαλούν θρόμβωση.

Το δικό τους αίμα είχε ασυνήθιστες δομές που μοιάζουν με σωλήνες, κάποια σωματίδια που φωτίζονταν και πολλά κατεστραμμένα κύτταρα. Λίγα υγιή κύτταρα ήταν ορατά. Μέχρι τρεις μήνες νωρίτερα δεν είχε δει ποτέ αυτούς τους σχηματισμούς στο αίμα.

Ένας εξαιρετικά εξειδικευμένος ειδικός στην βιοϊατρική με ιδιωτική πρακτική, ο Δρ Philippe van Welbergen δήλωσε: «Αυτά τα νήματα ή σωλήνες φαίνεται να είναι κούφια – είναι πραγματικά παράξενο».

Οι ασθενείς του, των οποίων οι διαφάνειες φαίνονται εδώ, είχαν όλοι λάβει τις ενέσεις Pfizer ή AstraZeneca.

«Αυτά τα σκέλη ή οι σωλήνες φαίνεται να είναι κούφια – είναι πραγματικά περίεργο. Όταν τα επεκτείνετε μπορείτε να δείτε σ΄ αυτά κάποια κύτταρα, αλλά δε γνωρίζουμε αν είναι κρυσταλλική ή οργανική δομή. Τα λίγα υγιή κύτταρα είναι κυκλωμένα. Τα υπόλοιπα είναι ραγισμένα και σπασμένα – έχουν καταστραφεί. Αυτό δεν είναι υγιές αίμα. Το βλέπουμε ξανά και ξανά.»

Ενώ αυτά τα φαινόμενα συζητούνται μεταξύ των ειδικών στον τομέα της υγείας, ανέφερε ότι οι τοπικές υγειονομικές αρχές αρνούνται να δεχτούν ότι τυχόν παρενέργειες είναι βλάβη του εμβολίου, ονομάζοντάς τις βλάβη μεταεμβολιαστική. «Αλλά αυτά είναι βλακείες – δεν βλέπετε σχεδόν κανένα υγιές κύτταρο εδώ. Βλέπουμε κι άλλα, ακόμα πιο τρελά πράγματα – το ιατρικό συνέδριο στην Ολλανδία έδειξε μπλε ή κόκκινες δομές τύπου Morgellon που ταξίδευαν μέσα από αυτούς τους σωλήνες.»

Ο Δρ van Welbergen είχε ήδη λάβει την απόφαση να μην κάνει τις πειραματικές ενέσεις κορονοϊού στους ασθενείς, βάσει της αρχής «Μην βλάψεις», και ήταν ασυγκίνητος από την αμοιβή των £ 20 ανά ένεση. Λέει ότι οι πολυδιαφημισμένες ενέσεις είναι πειραματική γονιδιακή θεραπεία και όχι συμβατικά εμβόλια, αν και δεν είναι «αντι-vax» –αντίθετος σε εμβολιασμούς– και έχει κάνει τα τακτικά εμβόλια όπως του κίτρινου πυρετού.

Έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα από τις ανεπιθύμητες ενέργειες των νέων «εμβολίων», επικαλούμενος τα στατιστικά στοιχεία του FDA και του CDC που δείχνουν ότι τα νέα «εμβόλια» έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους αποδέκτες από οποιαδήποτε προηγούμενη θεραπεία για αναπνευστικές παθήσεις από το 1996.

«Η πρωτεΐνη ακίδας ταξιδεύει· λίγο πάνω από 900 μωρά στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει από τον θηλασμό από εμβολιασμένες μητέρες. Είναι πραγματικά η ένεση Φρανκενστάιν.»

Ούτε είναι δυνατόν να απομακρυνθούν οι πρωτεΐνες ακίδες από το αίμα των εμβολιασμένων, έτσι ο Δρ Van Welbergen και η σύζυγός του συζητούν τη δημιουργία της δικής τους τράπεζας αίματος με μη εμβολιασμένο αίμα.

Αυτός και η σύζυγός του, η οποία εργάζεται μαζί του, ελπίζουν να εξετάσει αυτό το φαινόμενο κάποιο εργαστήριο με πολύ εξελιγμένο εξοπλισμό. «Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν τις ζημιές από το εμβόλιο επειδή είναι πειραματική θεραπεία.»


ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ Ή ΣΩΜΑΤΙΔΙ

«Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να μοιάζουν με κάτι τέτοιο – μακροφάγα – αλλά δεν είναι. Αυτές οι λευκές κουκίδες στην πραγματικότητα φωτίζονται – αναφέρονται ως μια παραδοξότητα που σχετίζεται με το εμβόλιο.  Σε μερικές διαφάνειες βλέπετε αυτό που θα εξελιχθεί σε θρόμβωση.»

Για να μετριάσουν τις επιπτώσεις, συμβουλεύουν τη λήψη πολύ συχνών, υψηλών δόσεων βιταμίνης C. Είχαν ακούσει ότι το σικαμικό οξύ ή οι βελόνες πεύκου (πρέπει να είναι βελόνες λευκού πεύκου από τη Ρουμανία) φαίνεται να λειτουργούν ενάντια στην πρωτεΐνη ακίδα.

Μετά το εμβόλιο μπορείτε επίσης να πάρετε Ιβερμεκτίνη, αναφέρει.

Ο Δρ van Welbergen λαμβάνει μεταξύ 600-1200 mg βιταμίνης C, 40 mg ψευδαργύρου/χαλκού και 4000IU βιταμίνης D3: «Βλέπουμε καθημερινά έναν αριθμό ασθενών με αναπνευστικές λοιμώξεις, και δεν έχουμε παρουσιάσει συμπτώματα». Οι συστάσεις προς τους ασθενείς ποικίλλουν.

Ορισμένα κύτταρα είναι «σπασμένα», ενώ εκείνα που μοιάζουν με καπάκια μπουκαλιών είναι κύτταρα «burr» (ακανθοκύτταρα), που παρατηρούνται σε νεφρική και ηπατική νόσο καθώς και αναιμία,

Η δοσολογία Ivermectin για τον Δρ van Welbergen και τη σύζυγό του βασίζεται στο σωματικό βάρος: η σύζυγός του παίρνει 12 mg και ο ίδιος παίρνει 18 mg για προφύλαξη μία φορά την εβδομάδα. Είπε ότι υπάρχουν αρκετά συνιστώμενα πρωτόκολλα, τα περισσότερα ξεκινούν με δύο δόσεις την πρώτη ή τις δύο πρώτες εβδομάδες και στη συνέχεια μειώνονται βαθμιαία. Έχουν βρεθεί ως αποτελεσματικά από τους αρμόδιους συνταγογράφους. Και πάλι, αυτές είναι προφυλακτικές δόσεις. Οι πραγματικές δόσεις θεραπείας είναι διαφορετικές και δίνονται ανάλογα με τον ασθενή, και πάλι το σωματικό βάρος παίζει ρόλο. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα μπορεί, αν ενδείκνυται, να υποστηριχθούν περαιτέρω με αντιβιοτικά και στεροειδή: «Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση.»

Σε ένα ιατρικό συνέδριο στην Ολλανδία, διαπίστωσε ότι συζητιόταν παρόμοιο αίμα· ορισμένα δείγματα αίματος έδειξαν ακόμη και μπλε και κόκκινα κύτταρα που δεν ήταν οργανική ύλη. «Συνδέοντας τις κουκίδες, διαπιστώσαμε ότι όλοι είχαν κάνει το «εμβόλιο» του Covid.»

Σημείωση: μη λαμβάνετε κτηνιατρική ιβερμεκτίνη, καθώς περιέχει πρόσθετα για τα ζώα.

Ο Δρ van Welbergen δήλωσε στο HEART ότι δεν ενδιαφέρεται για τη δημοσιότητα ή την πολιτική και εξεπλάγη που τα ευρήματά του έγιναν viral αφού τα προώθησε σε συναδέλφους στην Αυστραλία. Οι πληροφορίες εδώ προέρχονται από μια συνέντευξη δυόμισι ωρών με τον Δρ Welbergen την 1η Ιουλίου: https://lovinglifetv.com/

Στη συνέντευξη δίνει λεπτομέρειες για τα συμπληρώματα αποκατάστασης που μπορούν να ληφθούν μετά τον εμβολιασμό.



πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters