Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΣΤΟ Sorras T.V 13/11/2899

Sorrasfm


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «… ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΥΤΟ… ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ , προσέχτε τι λέω ,… ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ … ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ … ΤΡΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ , γράφτε… να πω ότι έχω και βίντεο; , ΤΡΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ , ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΓΑΜΟΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ… ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ! ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ… ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;… … ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ , ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΓΕ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ Μ” ΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ , ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ , ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ , ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ! το λέω επίσημα μωρέ στον αέρα… Εγώ ο Σώρρας το λέω επίσημα στον αέρα , με τα ζώα , να δείτε τι ζώα είναι τι κάνουνε.!…»

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ… 

 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=18745

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters