Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης συνεργάζονται για να απαγορεύσουν στον Andrew Cuomo να δειπνήσουν στα καταστήματά τους

Μια ομάδα εστιατορίων της Νέας Υόρκης έχει ενώσει για να απαγορεύσει στον κυβερνήτη Andrew Cuomo να δειπνήσει στα καταστήματά τους ως αντίδραση στις πολιτικές κλειδώματος.

«Μπορεί να φάει σε κάποιο sh ---- δείπνο στην άκρη του δρόμου έξω από το Άλμπανυ, αλλά δεν θα σερβιριστεί πουθενά στη Νέα Υόρκη, γνωστό παγκοσμίως ως ο καλύτερος προορισμός για φαγητό στον κόσμο! 

Αν πρέπει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα μπορεί να μπει στην γωνιά μου », είπε ο ιδιοκτήτης του μπαρ Larry Baird.

Μέλη μιας ομάδας Facebook με το όνομα " NYC Restaurant Open ", το οποίο αποτελείται από αρκετούς ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ από την πόλη, έχουν δείξει υποστήριξη για την απαγόρευση του Cuomo.

«Πλήρως σχιζοφρενική συμπεριφορά», είπε ένα μέλος της ομάδας. "Πώς καταλήγουν σε αυτούς τους κανόνες είναι πέρα ​​από κάθε λογική λογική."

«Μπορεί να δειπνήσει στο Gracie Mansion αν θέλει φιλοξενία στο Μανχάταν», πρόσθεσε ένα άλλο μέλος. «Δεν το παίρνει εδώ!»

Ο Cuomo επανέφερε την απαγόρευση φαγητού εσωτερικού χώρου στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα παρά την αντίσταση από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αγωνίστηκαν λόγω της πανδημικής αντίδρασης του κυβερνήτη.

«Πόλη Στη Νέα Υόρκη, βάζετε την προσοχή CDC στην εσωτερική τραπεζαρία μαζί με το ρυθμό μετάδοσης και την πυκνότητα και τον συνωστισμό, που είναι μια κακή κατάσταση,» Cuomo , δήλωσε κατά την αναγγελία του νέου γύρου των περιορισμών.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες μπαρ και εστιατορίων έχουν γίνει δημιουργικοί εν μέσω των περιορισμών, συμπεριλαμβανομένου ενός μπαρ που ανακηρύχθηκε «αυτόνομη ζώνη», προσφέροντας στους πελάτες τρόφιμα και ποτά δωρεάν, αλλά ενθαρρύνοντάς τους να αφήσουν δωρεές.

"Δεν φαίνεται να μπορούμε να κάνουμε δουλειά", δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Δημόσιου Οίκου της Mac, Ντάνι Πρέστι, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω της άρνησης εντολών κλειδώματος. "Λοιπόν, αυτό θα κάνουμε για όλους: Θα δώσουμε τα πάντα δωρεάν. Τώρα μπορείτε να έρθετε στο Mac's Public House και μπορείτε να φάτε δωρεάν και μπορείτε να πιείτε δωρεάν. Απλώς ρωτάμε ότι κάνετε μια δωρεά προς εμάς, ώστε να μπορούμε ακόμα να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας. "

"Αρνούμαστε να συμμορφωθούμε με οποιουσδήποτε κανόνες και κανονισμούς που έχουν τεθεί από τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης και τον Κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης", είπε μια πινακίδα στο παράθυρο του μπαρ.


Πηγη στα Αγγλικά: https://www.washingtonexaminer.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters