Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αθώα η Blackwater, «αναγνώριση» ως «παράρτημα» της CIA!


«Άνθρακες ο θησαυρός» για όσους στις Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να προσάψουν στην εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας παγκοσμίως με κακουργήματα, αφού οι Αμερικανοί εισαγγελείς απέσυραν μετά από τρία χρόνια δικαστικής διαδικασίας τις κατηγορίες, μετά από
τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και θα ενέπλεκαν σε σοβαρές περιπέτειες την ίδια την αμερικανική εθνική ασφάλεια…

Αυτό που προέκυψε από τα αποδεικτικά στοιχεία, είναι ότι η εταιρία που πλέον αποκαλείται «Academi» λειτουργούσε για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (υπεργολάβος / sub-contractor) και πιο συγκεκριμένα της CIA. Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι απηλλάγησαν, ενώ δύο άτομα καταδικάστηκαν σε ασήμαντες ποινές σε κατ’ οίκον κράτηση, καταδίκη με αναστολή και αστεία πρόστιμα 5.000 δολαρίων!

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Έρικ Πρινς (την πούλησε [;] έναντι 200 εκατ. δολαρίων), εμφανώς εκνευρισμένος για το «πούλημα» από τους «ευεργετηθέντες», δεν μάσησε τα λόγια του σε συνέντευξη στο «Daily Beast» και ανέφερε ότι με την πάροδο των ετών και τη συνεργασία με τη CIA (από εκεί είχε λάβει τα συμβόλαια), λειτουργούσε ουσιαστικά ως βραχίονάς της, ο δε ιδρυτής της αναφέρεται σε μερικά έγγραφα-ντοκουμέντα ως «πράκτορας» της CIA, εκτός κι αν ο «Έρικ Π.» είναι κάποιος άλλος!

Επίσης, της ζητήθηκε να αναλάβει επικίνδυνες αποστολές με κίνδυνο της ζωής των συμμετεχόντων, τις οποίες είτε δεν είχε τη δυνατότητα να αναλάβει η ίδια η CIA (μην εκπλήσσει κανέναν αυτό το ενδεχόμενο) είτε δεν έπρεπε να φανεί αναμεμιγμένη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Έρικ Πρινς, δεν τις χρέωσε, αφού θεώρησαν ότι η εκτέλεσή τους αποτελούσε «πατριωτικό καθήκον»! Ταυτόχρονα, η εταιρία πρόσφερε κάλυψη προσλαμβάνοντας πράκτορες της CIA, ώστε να επιχειρούν χωρίς κίνδυνο στοχοποίησης της CIA και συνεπακόλουθου κινδύνου για την αμερικανική κυβέρνηση.

Αναφέρει μάλιστα και ένα περιστατικό, το 2005, όταν ο βασιλιάς της Ιορδανίας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Blackwater, με τη διοίκηση να του προσφέρουν δύο δώρα: Ένα τυφέκιο εφόδου AR-15 Bushmaster και μια καραμπίνα Remington. Σύμφωνα με την αποκάλυψη, η CIA είχε ζητήσει από την Blackwater να τα δώσουν στον μονάρχη καθότι«οι άνθρωποί της ξέχασαν να του τα δώσουν»! Κάτι που αν μη τι άλλο αποδεικνύει πόσο καλά κρυβόταν πίσω από τη Blackwater η CIA!


Σα να μην έφτανε αυτό, η Blackwater έμπλεξε κανονικά, καθότι οι αμερικανικές αρχές… ανακάλυψαν ότι τα συγκεκριμένα αποτελούσαν περιουσιακό στοιχείο δύο υπαλλήλων της CIA, χωρίς να υπάρχουν νόμιμα παραστατικά που να αναφέρουν ότι είχαν περάσει στην κατοχή του παλατιού της Ιορδανίας! Τρελά πράγματα! Και φυσικά, ότι και άλλα όπλα της Blackwater είχαν αγοραστεί και είχαν υποστεί τροποποιήσεις παράνομα. Είναι προφανές ότι είχε επέλθει ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών και η εταιρία τελούσε πλέον «υπό διωγμό»…

Αν ήμασταν στην Ελλάδα, η πρώτη απορία που θα έθετε κάποιος πονηρός, είναι να ελεγχθεί εάν στις αποστολές που εκτέλεσε η Blackwater χωρίς να πάρει χρήματα, υπάρχουν τίποτε παραστατικά στη CIA που να εκταμιεύουν χρήματα για την επιχείρηση, μήπως δηλαδή κατέληξαν σε άλλες τσέπες…

Κι ένα τελευταίο σχόλιο. Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα τέτοιες δυνατότητες, κάποιες υπηρεσίες θα «πέταγαν». Ή μήπως είχαμε και κάποιοι τις «εξαέρωσαν» χωρίς καν να αξιολογηθεί τι είχαν προσφέρει, ή τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τομέα της συλλογής πληροφοριών; Ένα ερώτημα θέτουμε. Απάντηση φυσικά δεν περιμένουμε. Είναι ζήτημα «συστημικής κουλτούρας» γενικότερα. Περισσότερα προς το παρόν δεν απαιτούνται.
ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.gr/2013/04/blackwater-cia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters