Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Ο Rumsfeld αυτοκτονησε στο στρατιωτικό δικαστήριο · Δεν πέθανε από φυσικές αιτίες

Στις 30 Ιουνίου, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον θάνατο του πρώην υπουργού Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ στις 29 Ιουνίου, ο οποίος

στα 88 του χρόνια είχε σίγουρα ένα πόδι στον τάφο και θα μπορούσε να έχει πεθανει ανά πάσα στιγμή. Η αιτία θανάτου του αναφέρθηκε ως πολλαπλο myeloma, ένας καρκίνος που σχηματίζεται στα λευκά αιμοσφαίρια και βλάπτει τα οστά, τα νεφρά και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ενώ μπορεί να ήταν βαριά άρρωστος, ο καρκίνος δεν τον σκότωσε.

Αντίθετα, αυτοκτόνησε σε ένα στρατιωτικό δικαστήριο που τον έκρινε υπεύθυνο για τους θανάτους Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, οι οποίοι χάθηκαν ενώ κυνηγούσαν φανταστικούς WMD, κατόπιν εντολής του Rumsfeld.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο στρατός άρπαξε τον Ράμσφελντ είναι άγνωστοι, αλλά συνελήφθη στις 27 Μαΐου και πέταξε αμέσως στον Ντιέγκο Γκαρσία, όπου οι ΗΠΑ έχουν μια κρίσιμη βάση βομβαρδισμού και, αποδεικνύεται, εγκαταστάσεις που ελέγχονται από το Στρατιωτικό Γραφείο των ΗΠΑ. . Αργησαμε να εχουμε την συγκεκριμενη πληροφορια επειδή το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του δικαστηρίου μας προέρχεται από δίκες στο GITMO.

Ο στρατός σκόπευε επίσης να τον ρωτήσει σχετικά με τη συμμετοχή του στο 9/11 και την «τυχαία» καταστροφή του Cantor Fitzgerald, μιας χρηματιστηριακής εταιρείας που συνεργάστηκε με τους διακομιστές του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας, που καταστράφηκαν κατά την κατάρρευση μαζί και  650 υπάλληλοι, φέρεται να κατέχουν απόδειξη ότι ο Ράμσφελντ είχε καταχράστει 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια μετρητών του υπουργείου Άμυνας για να χρηματοδοτήσει τα προσωπικά του προγράμματα «black ops»(μαυρες επιχερησεις). 

Στην πραγματικότητα, μια ημέρα πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, ο Ράμσφελντ παραδέχτηκε ότι το Πεντάγωνο είχε «ανεξέλεγκτα» χάσει αυτό το ποσό των δολαριων

Όμως, το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να παρουσιάσει τα αποδεικτικά του στοιχεία σε δίκη, ούτε ν αποσπασει από τον Ράμσφελντ ομολογία.

 Δεκαπέντε λεπτά απο την ωρα που ξεκινησε η δίκη, καθώς το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του δικαστή του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ άρχισε να διαβάζει έναν εκτενή κατάλογο κατηγοριών, ο Ράμσφελντ δειχνοντας να νιωθει εναν σωματικό πόνο κατέρρευσε στο πάτωμα βγαζοντας αφρους απο  το στόμα. Το ιατρικο προσωπικο επενεβει, αλλά οι προσπάθειές τους να τον σώσουν ήταν μάταιες. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Ράμσφελντ είχε χαθεί.

Μια αυτοψία της 1ης Ιουλίου αποκάλυψε ότι τα γυαλιά ανάγνωσης του Ράμσφελντ, τα οποία του είχαν επιτραπεί να φορέσει στη δίκη, είχαν μια μικροσκοπική βελόνα κρυμμένη στο άκρο του σκελετου. Η βελόνα είχε μια θανατηφόρα δόση κυανιούχου καλίου. Ένας στρατιωτικός ερευνητής ιατροδικαστικής παθολογίας είπε ότι ο Ράμσφελντ πρέπει να έχει αφαιρέσει τα γυαλιά του και να εγχυσε το δηλητήριο στη γλώσσα ή το μάγουλό του.

Αυτο ηταν το τελος του....

 

 

  

 

ΠΗΓΗ 

http://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters