Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Εμπειρογνώμονες: Υπάρχουν 3 Εχθρικά Εξωγήινα Είδη Που Επισκέπτονται Τη Γη

Εμπειρογνώμονες Υπάρχουν 3 εχθρικά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη Γη

 Ερμηνευμένη κατά τη διάρκεια των αιώνων ως «Θεοί», εδώ είναι τρεις από τους πιο εχθρικούς Αλλοδαπούς που σύμφωνα με τους «ειδικούς» επισκέπτονται τη Γη από αμνημονεύτων χρόνων.

Η ιδέα ότι δεν είμαστε οι μόνες μορφές ζωής στο σύμπαν έχει συλλάβει τη

φαντασία και το ενδιαφέρον όχι μόνο των επιστημόνων αλλά των φιλοσόφων, των ιστορικών και άλλων εμπειρογνωμόνων κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Ένας από τους πρώτους που μίλησε για την εξωγήινη ζωή ήταν ένας Ιταλός Δομινικανός φιλόσοφος, φιλόσοφος, μαθηματικός, ποιητής και κοσμολογικός θεωρητικός Giordano Bruno.

Θυμάται για τις κοσμολογικές του θεωρίες, οι οποίες επεκτείνουν εννοιολογικά το τότε νέο μοντέλο Κοπέρνικας.

Ο Μπρούνο πρότεινε ότι τα αστέρια ήταν απλώς απομακρυσμένοι ήλιοι περιτριγυρισμένοι από τους δικούς τους εξωπλανήτες και αύξησαν την πιθανότητα ότι αυτοί οι πλανήτες θα μπορούσαν ακόμη και να καλλιεργήσουν τη δική τους ζωή (μια φιλοσοφική θέση γνωστή ως κοσμικός πλουραλισμός).

Ο Μπρούνο επέμεινε επίσης ότι το σύμπαν είναι στην πραγματικότητα άπειρο και δεν θα μπορούσε να έχει ουράνιο σώμα στο «κέντρο» του.

Ο Μπρούνο είπε:

«Υπάρχουν αμέτρητοι ήλιοι και αμέτρητες γαίες περιστρέφονται γύρω από τους ήλιους τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και οι επτά πλανήτες του συστήματός μας. Βλέπουμε μόνο τους ήλιους επειδή είναι τα μεγαλύτερα σώματα και είναι φωτεινοί, αλλά οι πλανήτες τους παραμένουν αόρατοι σε εμάς επειδή είναι μικρότεροι και μη φωτεινοί.

«Οι αμέτρητοι κόσμοι στο σύμπαν δεν είναι χειρότεροι και λιγότερο κατοικημένοι από τη γη μας. Διότι είναι απολύτως παράλογο να υποθέσουμε ότι εκείνοι οι γεμάτοι κόσμοι που είναι τόσο υπέροχοι όσο και οι δικοί μας, ίσως περισσότερο, και που απολαμβάνουν τις φρουτώδεις ακτίνες του ήλιου όπως και εμείς, πρέπει να είναι ακατοίκητοι και να μην φέρουν παρόμοιους ή ακόμα πιο τέλειους κατοίκους από τη γη μας. "

Ο Giordano Bruno κάηκε στο πάσσαλο στο Campo de 'Fiori της Ρώμης το 1600.

Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που μίλησε για την εξωγήινη ζωή. Κατά τη διάρκεια των αιώνων, αμέτρητοι μελετητές αναρωτιούνται εάν υπάρχουν ή όχι άλλοι εκεί έξω.

«Υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι μας έρχονται σε επαφή, ότι οι πολιτισμοί μας παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό. Ότι η εμφάνισή τους είναι παράξενη από κάθε είδους παραδοσιακή υλιστική δυτική άποψη.

«Ότι αυτοί οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες της συνείδησης, χρησιμοποιούν τοροειδή, χρησιμοποιούν μαγνητικούς δίσκους που περιστρέφονται για τα προωστικά τους συστήματα, που φαίνεται να είναι ένας κοινός παρονομαστής του φαινομένου UFO». πηγή ) - Δρ. Brian O'Leary, πρώην αστροναύτης της NASA και καθηγητής φυσικής του Πρίνστον.

Σήμερα, σε μια εποχή που η τεχνολογία μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε το σύμπαν όπως ποτέ άλλοτε, πολλοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι δεν είμαστε μόνοι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι πεπεισμένοι ότι μέχρι σήμερα, μας επισκέπτονται όντα που δεν προέρχονται από τον πλανήτη μας.

Προηγμένοι πολιτισμοί που είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά μας τεχνολογικά, που έχουν διαδραματίσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα όντα; Είναι καλοήθεις; Είναι εχθρικοί; Εάν ναι, πού είναι;

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν τουλάχιστον Εκατό δισεκατομμύρια γαλαξίες εξίσου παλιοί με τον Γαλαξία, και όλοι τους έχουν κατά μέσο όρο 100 Δισεκατομμύρια Ήλιους ανά γαλαξία, οι περισσότεροι από αυτούς με πλανήτες παρόμοιοι με τη Γη σε τροχιά, μπορεί κανείς να πει ότι η έξυπνη ζωή σίγουρα πρέπει να υπάρχει κάπου .

Πολλοί συγγραφείς θα συμφωνούσαν ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι υπάρχει τουλάχιστον 1 έξυπνος πολιτισμός ανά γαλαξία. Υπάρχουν τουλάχιστον εκατό δισεκατομμύρια γαλαξίες ως γαλακτώδης τρόπος. Κάνε τα μαθηματικά.

Οι UFOlogists και οι παραφυσικοί ερευνητές συμφωνούν ότι με την πάροδο των ετών η Γη έχει επισκεφθεί και υπάρχουν πολλά ιστορικά στοιχεία που υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Σύγχυση ως «Θεοί», πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο δείχνουν πώς «εξαιρετικά προηγμένα όντα» επισκέφθηκαν τη Γη, προερχόμενα από τα Αστέρια.

1. Το Anunnaki

Το Anunnaki

Εάν ρίξουμε μια ματιά στην αρχαία ιστορία της Μεσοποταμίας θα βρούμε στοιχεία για το λεγόμενο Anunnaki.

Οι Anunnaki πιστεύεται ότι είναι οι δημιουργοί του Man. Αυτοί οι ισχυροί Θεοί άφησαν τη Γη στο μακρινό παρελθόν, λέγοντας ότι μια μέρα, θα επιστρέψουν στη Γη.

Περιέργως, αν κοιτάξουμε τους αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι από τους Θεούς τους - Δημιουργοί Θεοί - έφυγαν από τη Γη και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν μια μέρα.

Σύμφωνα με τον μεταγενέστερο μύθο των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων, οι Ανουννάκι ήταν παιδιά των Ανου και Κι, αδελφών και αδελφών θεών. Το Anunnaki εμφανίζεται στον μύθο της Βαβυλώνας δημιουργίας, Enuma Elish.

Τα Anunnaki αναφέρονται στο The Epic of Gilgamesh όταν ο Utnapishtim αφηγείται την ιστορία της πλημμύρας.

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί θεοί: Anu, Enlil, Enki και Ninhursag.

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ακράδαντα ότι με βάση πολλές ανακαλύψεις, το Anunnaki (Sumerian: εκείνοι που κατέβηκαν από τους ουρανούς), ένας πολύ προηγμένος πολιτισμός από έναν αόριστο πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα, ήρθε στη Γη, προσγειώθηκε στον Περσικό Κόλπο πριν από περίπου 432.000 χρόνια .

Δημιούργησαν τον άνθρωπο ως φυλή σκλάβων για να τους βοηθήσουν να εξορύξουν χρυσό. Τελικά, το Anunnaki εγκατέλειψε τη Γη, αφήνοντας τη δημιουργία τους υπόσχεση να επιστρέψει μια μέρα.

2. Οι Γκρι

Γκρι αλλοδαπός

Οι Gray Aliens είναι ένα από τα πιο διάσημα εξωγήινα είδη του 21ου αιώνα. Υπάρχουν δύο τύποι Gray Aliens.

Οι Μικροί Γκρίζοι λέγεται ότι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλα κεφάλια, μάτια σε σχήμα αμυγδάλου και μικρά σώματα.

Τα μικρά γκρίζα λέγεται ότι είναι κλώνοι των άλλων ειδών που είναι γνωστά ως τα ψηλά γκρίζα .

Σύμφωνα με τους ουτολόγους και τους ερευνητές, ο πληθυσμός τους είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρός και γι 'αυτό έχουν πολλούς κλώνους ανάμεσά τους.

Έχουν μάτια σε σχήμα αμυγδάλου και συνηθέστερα σχετίζονται με απαγωγές. Πολλοί «ειδικοί» στην ουφολογία πιστεύουν ακράδαντα ότι η ανθρωπότητα έχει ακόμη και ένα μυστικό σύμφωνο με αυτά τα όντα.

Λέγεται ότι προέρχονται από τον αστερισμό του Ωρίωνα και το Star System Zeta Reticuli .

Σύμφωνα με πολλούς, ο πληθυσμός τους είναι μικρός και έχουν μεγάλο αριθμό κλώνων που περπατούν ανάμεσά τους. Αυτά τα όντα λέγεται ότι συμπεριφέρονται σαν ρομπότ και δεν έχουν ψυχές.

Σύμφωνα με αναφορές, κάποτε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε ένα μυστικό σύμφωνο με τους Γκρι Αλλοδαπούς.

Λάβαμε εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία εξωγήινων για μελέτη, ενώ πήραν το πράσινο φως για να απαγάγουν ανθρώπους και να εκτελέσουν ανθρώπινα πειράματα.

Υπάρχουν μερικά αγάλματα στην αρχαία Σουμερία, και μπορούμε επίσης να βρούμε σχέδια σπηλαίων στην Ευρώπη και στην Αυστραλία, όπου τα κεφάλια έχουν τριγωνικό σχήμα με τα μεγάλα στρογγυλά μάτια.

Ζωγραφιές σπηλιών στην περιοχή Κίμπερλι της Αυστραλίας - που πιστεύεται ότι ήταν χιλιάδων ετών - θα μπορούσαν να είναι οι πρώτες απεικονίσεις των Γκρι που ανακαλύφθηκαν ποτέ.

Σύμφωνα με τους τοπικούς θρύλους, τα γλυπτά είναι από αρχαία πνεύματα που ονομάζονται Wondjina, τα οποία εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των ονείρων για να δημιουργήσουν το τοπίο και να επηρεάσουν τους κατοίκους του, μια πιθανή σύνδεση με τους Γκρι;

3. Reptilians

Reptilian Statue Περού

Σε όλη την ιστορία, έχουμε ακούσει ιστορίες για αυτά τα παράξενα πλάσματα που φαίνονται να ζουν ανάμεσά μας στη Γη.

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες για ερπετά οντότητες τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν σαν να ήταν αυτά τα όντα από την αρχή του χρόνου που υπάρχουν στον πλανήτη μας.

Η ιστορία μιλάει γι 'αυτούς και οι σύγχρονες παρατηρήσεις γίνονται όλο και πιο συχνές.

Υπήρξαν ιστορίες για όντα μισά-ανθρώπινα, μισά ερπετά για αιώνες, αλλά αυτό είναι μόνο το αποτέλεσμα της ανθρώπινης φαντασίας ή υπάρχει κάτι περισσότερο για αυτά τα παράξενα όντα που έχουν κατακτήσει τα κείμενα της Ιστορίας μας.

Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, βρίσκουμε πολλές ιστορίες για περίεργα πλάσματα, τα οποία λατρεύονταν από τους προγόνους μας.

Στη Νότια Αμερική, το Quetzalcoatl , το Kukulkan είναι μερικοί από τους θεούς που είναι καλά, ερπετά όντα που λατρεύονταν ως θεοί.

Το Quetzalcoatl είναι μια μεσοαμερικανική θεότητα του οποίου το όνομα προέρχεται από τη γλώσσα Nahuatl και σημαίνει «φτερωτό φίδι».

Η λατρεία ενός φτερού φιδιού είναι πρώτα γνωστή τεκμηριωμένη στο Teotihuacan τον πρώτο αιώνα π.Χ. ή τον πρώτο αιώνα μ.Χ.

Σύμφωνα με τους ουφολόγους, έχουν ύψος περίπου 4 μέτρα και χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικοί πολεμιστές και έχουν ένα εξαιρετικά ιεραρχικό και ανταγωνιστικό πολιτικό - στρατιωτικό σύστημα.

Έχουν επίσης μια μεγάλη ψυχική δύναμη και τρέφονται με αρνητικές ενέργειες όπως ο φόβος και το μίσος, επομένως, θεωρούνται «οπισθοδρομικές» και θεωρούνταν προηγουμένως ως «δαίμονες ».


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://humansarefree.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters