Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ο Τζο Μπάιντεν Δεσμεύτηκε Να Συμμορφωθεί Με Τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Το 1992

Ο Τζο Μπάιντεν δεσμεύτηκε να συμμορφωθεί με τη νέα παγκόσμια τάξη

 από τον Jamie White

Ένα άρθρο που γράφτηκε από τον Τζο Μπάιντεν το 1992 αποκαλύπτει πόσο καιρό έχει υποσχεθεί πίστη στο σύστημα της Νέας Τάξης .

Η εφημερίδα Wall Street Journal, με τίτλο

« Πώς έμαθα να αγαπώ τη νέα παγκόσμια τάξη », ο Μπάιντεν, τότε γερουσιαστής του Ντέλαγουερ, εξήγησε τα σχέδιά του να παραχωρήσει την κυριαρχία της Αμερικής στα Ηνωμένα Έθνη και να ιδρύσει μια παγκόσμια κυβέρνηση « ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών. "

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, απορρίπτουν την απομόνωση του στιλ της δεκαετίας του 1930. Περιμένουν να δουν το ισχυρό χέρι της αμερικανικής ηγεσίας στις παγκόσμιες υποθέσεις, και γνωρίζουν ότι η οικονομική υποχώρηση δεν θα αποφέρει τίποτα άλλο από ένα χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο », έγραψε ο Μπάιντεν.

«Καταλαβαίνουν περαιτέρω ότι πολλές απειλές για την ασφάλεια - η εξάπλωση όπλων υψηλής τεχνολογίας, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ο υπερπληθυσμός , η εμπορία ναρκωτικών, η μετανάστευση - απαιτούν παγκόσμιες λύσεις."

Joe Biden Το 1992 Πώς έμαθα να αγαπώ τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Παρακολουθήστε αυτήν τη συλλογή βίντεο με τις ομιλίες του Τζο Μπάιντεν που συζητούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και αναλύστε τη σύνταξη γνωμοδότησης του 1992 στο Wall Street Journal με τίτλο, "Πώς έμαθα να αγαπώ τη νέα παγκόσμια τάξη":

Μάθετε περισσότερα εδώ: Πολύ Λεπτομερής Επεξήγηση της Μεγάλης Επαναφοράς και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Ο Μπάιντεν εξήγησε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είναι τόσο περήφανη όσο οι αυτοκρατορίες του παρελθόντος, προτιμώντας να διεκδικήσει την κυριαρχία της μέσω οικονομικής μόχλευσης παρά ωμής βίας.

«Τι γίνεται με την Αμερική ως globocop; Πρώτον, η στρατηγική μας του 21ου αιώνα πρέπει να είναι μια σκιά πιο έξυπνη από το αξίωμα του Μάο ότι η δύναμη προέρχεται από το βαρέλι ενός όπλου », έγραψε ο Μπάιντεν. «Η εξουσία προέρχεται επίσης από ένα σταθερό τραπεζικό υπόλοιπο, την ικανότητα κυριαρχίας και διείσδυσης στις αγορές και την οικονομική μόχλευση για να ασκεί διπλωματική επιρροή».

Το σχέδιο του Μπάιντεν για την Αμερική βγαίνει εδώ και δεκαετίες: ξεκινά ατελείωτους πολέμους, παραδίδει την κυριαρχία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ [και την Κίνα] και συνθλίβει οικονομικά κάθε έθνος που αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://humansarefree.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters