Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Γιατί Ο Μπιλ Γκέιτς Αγοράζει Χωράφια Σε Όλη Την Αμερική;

από τον 
Lance D Johnson

Το τέταρτο πλουσιότερο άτομο στον κόσμο και ο κορυφαίος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μπιλ Γκέιτς, έγινε σιωπηλά ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικών εκτάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες .

 

Ο τεχνολογικός δισεκατομμυριούχος αγόρασε ήσυχα 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης σε 18 πολιτείες - και 268.984 πολλών χρήσεων γης σε 19 πολιτείες συνολικά, καθιστώντας τον τον μεγαλύτερο γεωργικό γαιοκτήμονα στις ΗΠΑ, αν και απέχει πολύ από τον μεγαλύτερο συνολικό γαιοκτήμονα στη χώρα ( Πηγή εικόνας )


Ο ίδιος όμως ο άνθρωπος είναι το πιο απομακρυσμένο πράγμα από έναν αγρότη. Δεν μπορούσε καν να σηκώσει ένα δέμα σανού, πόσο μάλλον να πιάσει τα δύο σκέλη του νήματος με τα γυμνά χέρια του.

Ωστόσο, ο Γκέιτς κατέχει τώρα δεκάδες χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης σε δεκαοκτώ πολιτείες.

Κατέχει το πιο καλλιεργήσιμο έδαφος στη Λουιζιάνα - ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο 69.071 στρεμμάτων. Σαν να μην ήταν αρκετό, κατέχει άλλα 47.927 στρέμματα στο Αρκάνσας και 20.588 στρέμματα στη Νεμπράσκα και έχει μερίδιο σε μια έκταση 25.750 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά του Φοίνιξ της Αριζόνα.

Γιατί λοιπόν ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει χωράφια σε ολόκληρη την Αμερική;

Ο Μπιλ Γκέιτς Και Τα Γεωργικά Πειράματα Του ΟΗΕ

Το επενδυτικό όχημα του Bill Gate, Cascade Investments, έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να αποκρύψει τις μεγάλες αγορές καλλιεργήσιμης γης του και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη τους με κάθε τερατώδη συμφωνία.

Μία από τις συμφωνίες ήταν μια απόκτηση 171 εκατομμυρίων δολαρίων που κρύβεται από μια LLC με δύο υπαλλήλους σε ένα μεταλλικό κτίριο κάτω από έναν χωματόδρομο έξω από το Bayou Teche.

Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται για φιλανθρωπία, γιατί λοιπόν να κατευθύνει το προσωπικό επενδυτικό του όχημα για να επενδύσει σε χωράφια σε ολόκληρη τη χώρα και να το κρατήσει μυστικό;

Το 2008, το προσωπικό του ίδρυμα επένδυσε 306 εκατομμύρια δολάρια για να διευθύνει τις γεωργικές δραστηριότητες των μικρών γεωργών στην υποσαχάρια Αφρική και τη Νότια Ασία.

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς χρησιμοποίησε τα χρήματα επιχορήγησης για να υποστηρίξει τη «βιώσιμη» γεωργία υψηλής απόδοσης.

Δέκα χρόνια αργότερα, ο Bill ξεκίνησε το Gates Ag One για να προωθήσει αυτές τις προσπάθειες. Τώρα, η Cascade Investments συντονίζεται με μια θυγατρική εταιρεία Cottonwood Ag Management, η οποία είναι μέρος του δικτύου Leading Harvest, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που προωθεί τη βιώσιμη γεωργία.

Το δίκτυο Harvest αντιπροσωπεύει τώρα 2 εκατομμύρια στρέμματα σε 22 πολιτείες και άλλα 2 εκατομμύρια στρέμματα σε επτά άλλες χώρες. Η ομάδα εργασίας για τη βιώσιμη γεωργία βρίσκεται πίσω από αυτόν τον μετασχηματισμό της γεωργίας και ο Bill Gates είναι ένας από τους κύριους επενδυτές.

Αυτή η ομάδα με 13 μέλη περιλαμβάνει ξένους επενδυτές που θέλουν να αλλάξουν την παραγωγή τροφίμων και καλλιεργειών στις ΗΠΑ, όπως: Ceres Partners, Hancock Natural Resources Group, The Rohaytn Group και UBS Farmland Investors.

Προετοιμάζεται ο Γκέιτς να ελέγξει τους αμερικανούς αγρότες και να υπαγορεύσει την κατεύθυνση της αμερικανικής γεωργίας σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη; Προετοιμάζεται να ξεκινήσει πειραματικούς ΓΤΟ σε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γεωργικών εκτάσεων των ΗΠΑ, υπαγορεύοντας τον τύπο των σπόρων και των φυλών ζώων που χρησιμοποιούν οι αγρότες;

Δεν είναι σαφές εάν η καλλιεργήσιμη γη του χρησιμοποιείται για σκοπούς διατήρησης ή αν σκοπεύει να προσκαλέσει ξένες επιρροές και πειραματικές τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης στον αγροτικό χώρο των ΗΠΑ.

Στη Σκωτία, ο Μπιλ Γκέιτς συνεργάστηκε με το Ηνωμένο Βασίλειο για την ανάπτυξη «σούπερ καλλιεργειών» και για την αναπαραγωγή αγελάδων υψηλής απόδοσης.

Οι δύο οντότητες επένδυσαν 174 εκατομμύρια δολάρια σε πειραματικά προγράμματα αναπαραγωγής που στοχεύουν να κάνουν τις αγελάδες να παράγουν περισσότερο γάλα, να κάνουν τα κοτόπουλα να γεννούν περισσότερα αυγά και να κάνουν τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες να αντέχουν καλύτερα στις ασθένειες.

Τα πειράματα προορίζονται να «βοηθήσουν» 100 εκατομμύρια Αφρικανούς αγρότες, ώστε να μπορούν να παράγουν υψηλότερες αποδόσεις από τις μικρής κλίμακας γεωργικές τους δραστηριότητες.

Αυτές οι διεθνείς αρπαγές γης και τα πειράματα του παγκοσμιοποιητή συμπίπτουν με τις προσπάθειες της FDA να κλείσει τους αγρότες νωπού γάλακτος και τον πόλεμο του Bureau of Land Management εναντίον ανεξάρτητων κτηνοτρόφων ;

Διαβάστε επίσης: Ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει τεράστιο ποσό αγροτεμαχίου ενώ το «Great Reset» λέει στους Αμερικανούς το μέλλον δεν είναι ιδιωτική

Ο Μπιλ Γκέιτς Και Η Άνοδος Των Έξυπνων Πόλεων

Ένας άλλος λόγος που ο Bill Gates αγοράζει γη είναι να επενδύσει σε προσεχείς έξυπνες πόλεις. Η γη που κατέχει ακριβώς δυτικά του Φοίνιξ εξελίσσεται σε μια νέα μητρόπολη που ονομάζεται Belmont. Όταν ολοκληρωθεί, θα διαθέτει 80.000 σπίτια, 3.800 στρέμματα βιομηχανικού, γραφείου και λιανικού χώρου. 3.400 στρέμματα ανοιχτού χώρου. και 470 στρέμματα για δημόσια σχολεία.

Η έκταση βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία από το Interstate 10 και θα είναι προσβάσιμη και από το Interstate 11. Τα 40 τετραγωνικά μίλια αναμένεται να φιλοξενήσουν 200.000 ή περισσότερους κατοίκους, οι οποίοι αναμφίβολα θα υπόκεινται σε 24/7 παρακολούθηση και συλλογή προσωπικών δεδομένων σε ό, τι κάνουν στην υπερ-συνδεδεμένη έξυπνη πόλη.

Η σαρδονική επιρροή του Bill Gate είναι μέρος μιας μεγαλύτερης ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ που επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τους Αμερικανούς και τους πόρους τους για διεθνή έλεγχο και εκμετάλλευση.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
ΠΗΓΗ: https://humansarefree.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters