Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ο Abe, ο Macron, η Merkel και ο Πρίγκιπας Τσαρλς έχουν "κοροναϊό", καθώς η μάχη για τον πλανήτη Γη εντείνεται

από τον Benjamin Fulford , 30 Μαρτίου 2020
Η μάχη για τον πλανήτη Γη φτάνει στο αποκορύφωμα, καθώς οι αντίθετες δυνάμεις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την «πανδημία του κοροναϊού» για να επιτύχουν τις ατζέντες τους. Οι δυνάμεις απελευθέρωσης χρησιμοποιούν την κλειδαριά ως ευκαιρία για τη σύλληψη ανώτερων μαφιόζων των Χαζάρων, ενώ οι Σατανιστές ελπίζουν να εμβολιάσουν και να μικροτσίψουν το ευρύ κοινό στην υποταγή, συμφωνούν πολλαπλές πηγές. Είναι σχεδόν σαν να είναι η πραγματικότητα διακλαδισμένη, με μια εκδοχή γεμάτη από φόβο και θάνατο και άλλες με αδιάκοπες προσδοκίες για πλανητική απελευθέρωση.

Αρχικά, ας δούμε τι λένε τα λευκά καπέλα. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzo Abe, ο γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ο πρίγκιπας Κάρολος του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλοί άλλοι θα είναι ή έχουν "κορονοϊό" (συλληφθεί), σύμφωνα με τα λευκά καπέλα της CIA και του Πενταγώνου. Μια πηγή της CIA λέει:
"Καταστρέφουν την παραπληροφόρηση για να το κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο ταξινομημένο". Η Μέρκελ θα κάνει μια τρίτη δοκιμασία και η Macron θα δοκιμάσει επίσης θετικά. Αυτός είναι ο κώδικας για την κατάργησή τους. "
Προσθέτει ότι "ο Abe πρόκειται να καταρρεύσει την οικονομία της χώρας επειδή εργάζεται άμεσα για το κάμπαλ, οπότε πρέπει να αφαιρεθεί. (Δεδομένου ότι αυτή είναι η εποχή των βαθιών ψεύτικων γραφικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, εδώ στην Ιαπωνία θα διατηρήσω επαφή με τον αναγνώστη τύπου που μεταφέρει τους συναδέλφους για να δούμε αν η πραγματική Abe εξαφανίζεται). " Οι πηγές του Πενταγώνου συμφωνούν και λένε ότι "η αλλαγή καθεστώτος μπορεί επίσης να συμβεί στην Ιαπωνία, καθώς ο Shinzo αναγκάστηκε να καθυστερήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για ένα χρόνο".
Ίσως είναι ο φόβος των αμερικανών δολοφόνων που έρχονται για την Αμπε που ώθησε την Ιαπωνία να εξετάσει την απαγόρευση εισόδου σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες. http://www.asahi.com/ajw/articles/13252339
Σε κάθε περίπτωση, μια εκκαθάριση έχει σαφώς επιταχυνθεί μέσα στις ΗΠΑ Οι πηγές του Πενταγώνου λένε:
"Το Ναυτικό νοσοκομείο USNS Mercy έφτασε στο Λος Άντζελες στις 27 Μαρτίου  και η αδελφή του USNS Comfort στη Νέα Υόρκη στις 30 Μαρτίου,  αλλά δεν μπορούν να παρέχουν ούτε έλεος ούτε άνεση για τους συλληφθέντες σιωνιστές και πεζοί. Επίσης, οι οδηγοί φορτηγών έχουν διαταχθεί να μην παραδώσουν στη Νέα Υόρκη, καθώς ο [Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald] Trump πήγε προσωπικά στο Norfolk της Βιρτζίνια για να αποστείλει το USNS Comfort στη Νέα Υόρκη ".
Τώρα ας δούμε τι κάνει η σκοτεινή πλευρά. Στο βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο, ξεκινώντας γύρω από το σήμα των 15:20, ο Bill Gates καλεί μόνο άτομα που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού να μπορούν να ταξιδεύουν.
Οι πηγές του NSA το επιβεβαιώνουν και λένε ότι ο ιπποπόταμος ελπίζει να βρεθεί στο τοπικό Walmart να εμβολιαστεί και να μικροτραπεί σε αντάλλαγμα για να λάβει "ψηφιακά πορτοφόλια". Αυτοί είναι σοβαροί λαοί, μην τους αφήνετε να σας φοβίσουν να εμβολιαστούν επειδή σας εγγυώμαι ότι οποιοδήποτε εμβόλιο που παρέχουν θα είναι χειρότερο από ό, τι και αν λένε ότι θα σας προστατεύσουν από. Ο υποψήφιος προεδρεύων των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μάλλον έλεγε την αλήθεια όταν είπε:  «Πρέπει να φροντίσουμε τη θεραπεία, που θα κάνει το πρόβλημα χειρότερο ανεξάρτητα από το τι».
Η βασική μάχη για να παρακολουθήσετε τις επόμενες μέρες δεν θα είναι αυτή εναντίον της "πανδημίας" αν και, θα είναι η μία πάνω από τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και, συνεπώς, του πλανήτη. Σε αυτό το μέτωπο, οποιοσδήποτε βετεράνος εμπειρογνώμονας αγοράς θα σας πει τι συμβαίνει τώρα είναι πέρα ​​από ένα μαύρο κύκνο γεγονός. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν κάλεσε ένα εκατομμύριο εφεδρικούς στρατιώτες και να μεταφέρει την έδρα του σε υπόγεια δεξαμενή εξαιτίας μίας αμιγώς απειλητικής απειλής από κοροναϊό. διαδίκτυο
Παρεμπιπτόντως, αν ακόμα δεν νομίζετε ότι αυτή η πανδημία είναι ως επί το πλείστον διαφημιστική εκστρατεία, λάβετε υπόψη ένα πράγμα: λιγότεροι άνθρωποι πεθαίνουν τώρα από ό, τι πριν ξεκινήσει η λεγόμενη πανδημία.
Εν πάση περιπτώσει, για να καταλάβετε γιατί ο πλανήτης κινείται τώρα σε ιστορικά άγνωστα εδάφη, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο της NASA σχετικά με τη δραστηριότητα γύρω από τον ήλιο. Δεν γράφω συνήθως για το χώρο, αλλά αυτό μου έστειλε πολλές αξιόπιστες πηγές. Φαίνεται να δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα υφίσταται κάποια ουσιαστική μετατόπιση.
Τώρα, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία του επικεφαλής της FRB Jerome Powell
Ίσως είναι μόνο η φαντασία μου, αλλά αν κοιτάξετε τα μάτια του, δεν φαίνεται να είναι ανθρώπινη. Είναι ένας αντικαθεστωτικός υπερπληθωρισμός του είδους που περιγράφει ο David Icke;
Εντάξει, αρκετά χώρο για το διάστημα τώρα. Ανεξάρτητα από το αν συμμετέχουν ή όχι κοσμικές δυνάμεις, αυτό που βλέπουμε σίγουρα είναι μια μάχη ανάμεσα στα χρήματα που υποστηρίζονται από τη fiat και την πραγματικότητα που θα καθορίσουν το μέλλον αυτού του πλανήτη.
Οι ελεγκτές του παλαιού συστήματος με τη G20, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τα Ηνωμένα Έθνη αντλούν τρισεκατομμύρια δισεκατομμύρια δολάρια σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν το δίκτυο ελέγχου τους ανέπαφο. Διαφημίζεται επίσης ότι το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει αναλάβει τη Fed και θα παραδώσει χρήματα στον κοινό άνθρωπο. Ωστόσο, όπως σημειώνει η Catherine Austin Fitts ( https://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Austin_Fitts  ένας πρώην ανώτερος υπάλληλος υψηλού επιπέδου), ο έλεγχος των τρισεκατομμυρίων δολαρίων που αντλείται από το FED έχει δοθεί στους αρχαίους εταιρεία Blackrock. "Ο τύπος που διαχειρίζεται τη Blackrock επρόκειτο να είναι ο Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών της Κλίντον. Συνήθιζα να δουλεύω με την Blackrock. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! », Γράφει tweets.
(Stillness in the Storm Editor) Ενώ πρέπει να είμαστε σκεπτικοί για την Blackrock, η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν η συμμαχία δίνει αληθινά στα μέλη της cabal μια "προσφορά που δεν μπορούν να αρνηθούν", τότε ίσως ο άνθρωπος που κατευθύνει τον Blackrock δεν είναι εντελώς κακός τύπος. Οι άνθρωποι μπορούν να στραφούν προς το φως. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση και να παρακολουθούμε την κατάσταση για να αναζητήσουμε ενδείξεις σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει.
Παρά το όλο και πιο απελπισμένο FED που προσθέτει ολοένα και περισσότερα μηδενικά στους υποσχόμενους αριθμούς τους, τα χρήματά τους από ελικόπτερα απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την επαφή με την πραγματικότητα. Η δημιουργία δολάρια από τον αέρα δεν σημαίνει τίποτα για τα πραγματικά εστιατόρια, τις αεροπορικές εταιρείες και τις εταιρίες πετρελαίου κ.λπ. βλέποντας την κατάρρευση των επιχειρήσεων τους.
Ένα σημάδι της κατάρρευσης του fiat είναι το γεγονός ότι ο φυσικός χρυσός και το ασήμι είναι πλέον πολύ πιο ακριβό από τα ισοδύναμα χαρτιού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters