Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αρον άρον αναχώρησαν τα ΜΑΤ από το λιμάνι της Μυτιλήνης. Λιοντάρια άγρια πήγαν, βρεγμένα γατάκια έφυγαν


Αναχώρησαν στις 9 το πρωί οι κλούβες και οι διμοιρίες των ΜΑΤ από το λιμάνι της Μυτιλήνης. Είναι οι διμοιρίες που έφτασαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με την έλευσή τους- επιχείρηση υπεράσπισης της επιταγμένης Καράβας και της δημιουργίας νέας δομής λαθρομεταναστών....
Οι διμοιρίες επιβιβάστηκαν στο πλοίο Νήσος Ρόδος το οποίο πραγματοποίησε έκτακτο δρομολόγιο αντί για το κανονικό που θα ξεκινούσε πολλές ώρες αργότερα, μόνο και μόνο για να μεταφέρει τους άνδρες των ΜΑΤ.
Στην αναχώρησε δε ήταν και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης για να πιστοποιήσει… ιδίοις όμμασι ότι φεύγουν.
Πάντως όσοι βρέθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας στο λιμάνι ή παρακολούθησαν τη ζωντανή μετάδοση του «Ν», θα θυμούνται ότι με άλλο… αέρα αποβιβάστηκαν από το «Εξπρές Πήγασος» και με άλλο αέρα μπήκαν στο «Νήσος Ρόδος»
Ο Γιάννης Μπουρνούς
«Η δεύτερη μεγάλη νίκη του λεσβιακού λαού, μετά τη χθεσινή αποχώρησή τους από Διαβολόρεμα και Καράβα, είναι γεγονός» σχολίασε ο βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς που ανήρτησε και σχετική φωτογραφία με την παράταξη προς επιβίβαση στο πλοίο των ΜΑΤ.
«Η κυβέρνηση της ΝΔ διέταξε τη "θεαματική" απόβαση και ισοπέδωση των Λέσβιων.
Πόνταρε στην στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας, ξεχνώντας ότι οι ντόπιοι ξέρουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα χώματα που τους μεγάλωσαν.
Προσέκρουσε λοιπόν σε ένα αδιάσπαστο ανθρώπινο τείχος.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες πρωτοφανούς όξυνσης που δημιούργησε η κυβέρνηση στη Λέσβο, χθες υπήρξαν και καταστάσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να είχαν συμβεί και για τις οποίες λυπούμαστε. Εύχομαι οι 43 τραυματίες αστυνομικοί να αναρρώσουν γρήγορα και ομαλά. Έπεσαν θύματα των επιλογών των πολιτικών τους προϊσταμένων, που αυτή τη στιγμή, αν είχαν ίχνος τσίπας, θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί.
Οι δικοί μας τραυματίες είναι όλοι εκτός κινδύνου. Αναρωτιέμαι, όμως, -μάλλον άδικα- αν γι αυτούς ή για τα καμμένα δέντρα από τα χημικά ή για τα σπασμένα αυτοκίνητα των ντόπιων θα υπάρξει έστω κάποια δημόσια συγγνώμη από την κυβέρνηση.
Σε κάθε περίπτωση, οι Λέσβιοι παραμένουμε σε εγρήγορση. Η αντιπαράθεσή μας με τους αυταρχικούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς θα είναι κούρσα αντοχής. Συνεχίζουμε τον αγώνα για μαζική αποσυμφόρηση προς την ενδοχώρα, ώστε να εξομαλυνθεί η ζωή των ντόπιων, αλλά και οι πρόσφυγες να ζήσουν ανθρώπινα σε μικρότερες δομές. Και φυσικά δεν αποδεχόμαστε καμία νέα δομή πουθενά στη Λέσβο, γιατί θα πολλαπλασιάσει και θα μονιμοποιήσει τα προβλήματα. Η Λέσβος δεν θα γίνει ούτε φυλακή, ούτε τόπος απομόνωσης εξαθλιωμένων ανθρώπινων ψυχών.» κατέληξε ο κ. Μπουρνούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters