Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο διευθυντής του ΠΟΥ λέει ότι ο κόσμος Δεν μπορεί να επιστρέψει όπως ήταν τα πράγματα… η λύση του; Μια νέα παγκόσμια τάξη!

Από τον Carlos Garcia,

Ο διευθυντής της ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας)

είπε ότι ο κόσμος δεν θα επέστρεφε

όπως ήταν πριν από τον κοραναϊό,

ακόμη και αν βρεθεί ένα εμβόλιο για την καταπολέμηση της πανδημίας.
Είπε επίσης τον κοραναϊό μας έδωσε μια ματιά σε έναν καθαρότερο, λιγότερο μολυσμένο κόσμο…


Ο  Γενικός Διευθυντής του  ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus  έκανε τα σχόλια σε ενημέρωση των ΜΜΕ την Παρασκευή.

Σημείωσε ότι αρκετές χώρες είχαν δει περιπτώσεις να πέφτουν μόνο για να δουν ένα  δεύτερο κύμα  χτύπησε μήνες αργότερα.

Πηγή

«Η πρόοδος δεν σημαίνει νίκη», είπε ο Τένδρο.

«Ακόμα κι αν έχουμε εμβόλιο, δεν θα τερματίσει μόνη της την πανδημία.

Όλοι πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και να ελέγχουμε αυτόν τον ιό χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχουμε τώρα και να κάνουμε τις προσαρμογές στην καθημερινή μας ζωή που είναι απαραίτητες για να διατηρήσουμε τον εαυτό μας και τον άλλον ασφαλή », συνέχισε αργότερα στην ομιλία του.

"Οι κλειδαριές δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση"

«Οι αποκαλούμενες  κλειδαριές  επέτρεψαν σε πολλές χώρες να καταστέλλουν τη μετάδοση και να αφαιρέσουν την πίεση από τα συστήματα υγείας τους», δήλωσε ο Τέντρος.

«Αλλά οι κλειδαριές δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση για καμία χώρα. Δεν χρειάζεται να επιλέξουμε μεταξύ ζωών και μέσων διαβίωσης ή μεταξύ υγείας και οικονομίας. Αυτή είναι μια λανθασμένη επιλογή.

Αντιθέτως, η πανδημία είναι μια υπενθύμιση ότι η υγεία και η οικονομία είναι αδιαχώριστα », συνέχισε.

«Ο ΠΟΥ έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί με όλες τις χώρες για να προχωρήσει σε ένα νέο στάδιο ανοίγματος με ασφάλεια τις οικονομίες, τις κοινωνίες, τα σχολεία και τις επιχειρήσεις τους. Για να γίνει αυτό, κάθε άτομο πρέπει να συμμετέχει.

«Κάθε άτομο μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Κάθε άτομο, οικογένεια, κοινότητα και έθνος πρέπει να λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις με βάση το επίπεδο κινδύνου όπου ζουν », πρόσθεσε.


Κλιματική αλλαγή - Αλλά φυσικά…!

Ο Tedros εξήγησε ότι οι τοπικές κυβερνήσεις μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν και ποια μέτρα για τον μετριασμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

«Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε, δεν μπορούμε, να επιστρέψουμε στον τρόπο που ήταν τα πράγματα», συνέχισε.

«Σε όλη την ιστορία, τα κρούσματα και οι πανδημίες έχουν αλλάξει οικονομίες και κοινωνίες, αυτό δεν θα είναι διαφορετικό», πρόσθεσε ο Tedros.

«Ειδικότερα, η πανδημία έδωσε νέα ώθηση στην ανάγκη επιτάχυνσης των προσπαθειών για την αντιμετώπιση  της κλιματικής αλλαγής », είπε.

«Η πανδημία μας έδωσε μια ματιά στον κόσμο μας όπως θα μπορούσε να είναι, καθαρότεροι ουρανοί και ποτάμια.»

Ο ΠΟΥ έχει επικριθεί για στοιχεία που αποδεικνύουν ότι συμμετείχαν στη βοήθεια της  Κίνας να  κρύψει  τον κοροναϊό  κατά τα πρώτα στάδια της πανδημίας.




Ο ίδιος ο Τέντρος κατηγορήθηκε ότι ήταν  πολύ στενά συνδεδεμένος με την Κίνα , με ορισμένους επικριτές να σημειώνουν ότι η χώρα βοήθησε την άνοδο του στη διεύθυνση του ΠΟΥ.

 

Πηγή

Εκτός από όλα αυτά, ο Tedros κατηγορείται επίσης ότι ήταν  μέλος της τρομοκρατικής ομάδας  του Tigray People's Liberation Front ( TPLF ), στην αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας, πράγμα που σημαίνει ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθοδηγείται από έναν τρομοκράτη

βίντεο

Ακολουθεί μέρος των σχολίων του διευθυντή της ΠΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters