Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

'ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΖΕΡΜΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΣ»

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Saint Germain, διοχετευμένη από τον Ngar

' ' Αγαπητοί αδελφοί και αγαπητοί φίλοι ''

Όπως γνωρίζετε, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TRUMP κάνει ό, τι μπορεί για να εφαρμόσει τη ΝΕΣΑΡΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, στις 209 χώρες που υπέγραψαν αυτόν τον νόμο.
Αποκτά επίσης σε μεγάλο βαθμό το ' DRAIN THE SWAMP ' ' που έχει γίνει η Αμερική, με τη διακριτική βοήθεια:
Η Ομοσπονδία Ελεύθερων Γαλαξιών του Κόσμου,
Οι Ανυψωμένοι Αφέντες,
Η συμμαχία - που αποτελείται από χώρες BRICS: (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική).

Τα αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται ήδη σε αρκετές χώρες για να συλλάβουν ελίτ μέλη του '' βαθύ κράτους '' που ζουν σε αυτές τις χώρες.
Ο Αμερικανός στρατός έσωσε επίσης περισσότερα από 500.000 παιδιά υποδουλώνοντας αυτούς τους άρρωστους ανθρώπους από την σατανική ελίτ του κόσμου.
Αποκατέστησε επίσης τη Δημοκρατία στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες παύει να είναι ιδιωτική εταιρεία, στα χέρια λίγων οικογενειών cabal.
Επιδεικνύει επίσης μια επιστροφή στο αρχικό και μη κακομαθημένο Σύνταγμα των ΗΠΑ, μέσω σκαμπανεβάσματος. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, UST, η οποία μπορεί να εκδοθεί μόνο από το Αμερικανικό Δημόσιο.
Ως εκ τούτου, ο TRUMP ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΘΡΗΣΟ, ΜΕ ΡΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΡΕΝΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ FED, η οποία ομοσπονδιακά δεν είχε τίποτα, αφού ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ, ούτε ρεζερβέ, και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣΗΣΗΣ ΟΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΤΣΧΙΛΛΟ, καθώς και εκπέμπει χρήματα στην αρεσκεία τους. Αυτό δεν θα επιτρέπεται πλέον σε καμία περίπτωση. Και το νέο νόμισμα υποστηρίζεται πλήρως από τον πραγματικό πλούτο.
Σύντομα οι άλλες χώρες θα αναπτύξουν τον Ιησού και μετά θα υπάρχει ένα ενιαίο νόμισμα, υποστηριζόμενο από πραγματικό πλούτο. Και θα είναι ψηφιακό, γιατί θα είναι μέρος του Κβαντικού Χρηματοοικονομικού Συστήματος (QFS), που ήδη λειτουργεί, ακόμα κι αν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
Ακόμα κι αν τα σατανικά τους σχέδια αποκαλύπτονται με την πρόθεση να τα φοβάσαι, μην τα σκέφτεσαι.
Οι ποσοτικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούνται ήδη είναι εξοπλισμένοι με ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΓΗ, κινούνται από ενέργεια πλάσματος και ταχυονίων, καθώς και με Τεχνητή Νοημοσύνη.
Η CABALA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ούτε προώθηση επιχειρήσεων ξεπλύματος χρήματος ούτε κλοπή από πολίτες.
ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΩΡΕΑΝ.
Γιατί ο κβαντικός υπολογιστής εντοπίζει αμέσως και σε πραγματικό χρόνο κάθε προσπάθεια απάτης, ληστείας ή όχι και μπλοκάρει αυτομάτως την απαιτούμενη συναλλαγή. Σας ζητώ φίλοι μου να μη φοβάστε.
Σας διαβεβαιώνω ότι εσείς και οι οικογένειές σας είστε ασφαλείς.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΖΕΣ, προσαρμόζοντας μια παγκόσμια πολιτική ′′ ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ' '. Η ΔΕΙΤΕ, ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ. Αλλά η δύναμή τους εξαντλείται και το ξέρουν. Κάθε μέρα υπάρχει μια νέα νίκη του Φωτός. Καθημερινά υπάρχουν περισσότερες συλλήψεις.
Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της πλανητικής ελίτ είναι ήδη πίσω από τα κάγκελα στο Γκουαντάναμο ή σε κατ ' ο Δεν θα τους επιτρέπουμε πλέον να επιτεθούν σε ανθρώπους και έχουμε εξαλείψει κάθε προσπάθεια για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Γαλαξιακός εξουδετέρωσε ολόκληρο το ατομικό οπλοστάσιο στη Γη.
ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Περιλαμβάνει μια διεθνή ανακωχή. Από εδώ και στο εξής όλοι οι λαοί αυτού του πλανήτη θα ζουν ειρηνικά και αρμονικά μεταξύ τους.
Θέλω να πω, δεν θα υπάρξουν άλλοι πόλεμοι. Κάθε πολίτης θα έχει περισσότερα από αρκετά για να έχει στέγη, φαγητό στο τραπέζι και υγεία για όλους. Είτε έχεις δουλειά είτε όχι, πάντα θα υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό σου.
Ο ρόλος των τραπεζών θα είναι εντελώς διαφορετικός. Με το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα συγχωρεθούν όλα τα τραπεζικά χρέη. Έχουν ήδη αρχίσει να ακυρώνουν το χρέος των φτωχότερων χωρών.
Τα χρέη υποθήκης και οι πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες θα εξακολουθούν να συγχωρούνται. Θα είναι ένας τρόπος να δώσεις στους ανθρώπους πίσω τουλάχιστον ένα μέρος από αυτά που τους έκλεβαν για μια ολόκληρη ζωή.
Οι λογαριασμοί νερού, ρεύματος και θέρμανσης θα εξαλειφθούν χάρη στο άνοιγμα των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για την ελεύθερη ενέργεια, όπως η ενέργεια γίνεται δωρεάν και δωρεάν για όλους, ανεξάρτητα από το πού μένετε. Επιπλέον καταργείται ο φόρος εισοδήματος.
Θα υπάρχει επίπεδη φόρος 14 % στα καταναλωτικά αγαθά, εξαιρουμένου του μεταχειρισμένου φαρμάκου, τροφίμων, κατοικιών ή αυτοκινήτων, και πάνω απ ' όλα ό, τι είναι απαραίτητο πρώτα για τη ζωή στη Γη.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΦΑΓΗΤΟ, ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Στην πραγματικότητα, η ζωή θα είναι πολύ διαφορετική από ό, τι έχετε γνωρίσει ποτέ.
Η Γη θα έχει μια γαλαξιακή κοινωνία σε πλήρη τάξη. Δεν θα υπάρχουν πλέον άνθρωποι που πεθαίνουν από πείνα, βίαια ή οτιδήποτε αντιπροσωπεύει μια χαμηλή δόνηση, επειδή ο πλανήτης, που είναι ένα ζωντανό ον, κινείται στην Πέμπτη Διάσταση, και εσύ μαζί του.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ Η ΚΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
Κάθε ανθρώπινο ον θα ανακτήσει την ελευθερία του και θα ζήσει μια ευημερούσα, πλούσια και ευτυχισμένη ζωή. Και όλα είναι στη γωνία.
Οπότε μην δίνετε σημασία στο καταστροφικό όραμα των σχεδίων της Cabal. Δεν θα ικανοποιηθούν σας διαβεβαιώνω.
Ζητώ από όλους να αρχίσουν να γιορτάζουν την ελευθερία του '' ΝΑ ΕΙΣΑΙ '' ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Σας αφήνω με όλη μου την αγάπη για τον καθένα σας. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
ΑΔΑΜΟΥΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters