Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Benjamin Fulford: Παγκόσμια γενοκτονία 5G Ξεκινώντας τον Οκτώβριο

Αγαπητέ κύριε Fulford,
Είχα δηλητηριάσει άσχημα σε 2 πρόσφατες ανθρωπιστικές πτήσεις από την Κεντρική Αμερική, μέσω του αεροδρομίου του Χιούστον και στον Καναδά, όπως και ο ταξιδιωτικός μου εταίρος - σχεδόν πεθαίναμε. Οι αεροπορικές εταιρείες ήταν η United και η Air Canada. Προσπαθώντας να αποτοξινώσω και να ερευνήσω τι μας συνέβη, ανακάλυψα ότι χρησιμοποιούν νέες χημικές ουσίες, μέταλλα και αερολύματα «Fogging» σε αεροσκάφη με το πρόσχημα των νέων μέτρων κατά του COVID 19.

Με πολλαπλά ολιστικά μέσα, διαπιστώθηκε ότι είμαστε δηλητηριασμένοι ενεργά με «βενζαλκόνιο χλωρίδιο, βενζυλοχλωρίδιο, χλωρο-ακετο φαινόνη», αμμωνία, ραδιενεργό αλουμίνιο, ραδιενεργό υδράργυρο και τεχνολογία nanobot. Οι πρώτες λίγες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνονται στη λίστα των παραγόντων χημικού πολέμου του WW1 στη Wikipedia εδώ (άλλοι είναι προϊόντα αποδόμησης από το ανθρώπινο σώμα που επεξεργάζονται αυτά τα δηλητήρια):  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_chemical_warfare_agents
Τα δύο νανοχημικά που πιστεύω ότι χρησιμοποιήθηκαν στα αεροσκάφη μας (επιβεβαιώθηκαν από μια ιδιωτική εταιρεία αεριωθούμενων αεροσκαφών ως τα κύρια χημικά που χρησιμοποιούνται για το Fogging):
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ
Η γνωστική εξασθένηση από αυτήν την εμπειρία δεν μπορεί να περιγραφεί (από τέλεια υγεία έως απώλεια όρασης, ναυτία, απώλεια ακοής, απώλεια ισορροπίας, αδυναμία επεξεργασίας πληροφοριών, αδυναμία ομιλίας, ανάγνωσης ή γραφής, επιληπτικές κρίσεις και πολλά άλλα. Είμαι ευλογημένος που εργάζομαι στην υγεία και να ακολουθήσετε ένα άμεσο και αυστηρό πρόγραμμα αποτοξίνωσης που βοήθησε σημαντικά, αν και η μακροχρόνια βλάβη μπορεί να είναι το αποτέλεσμα καθώς αυτά είναι πολύ επιβλαβή δηλητήρια. Άλλοι στην πτήση μας ή σε άλλες πτήσεις μπορεί να μην είναι τόσο τυχεροί.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΝΙΤΖΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ:
Πρώτον, ψεκάζουν ένα φύλλο θετικά φορτισμένου «νανο-γυαλιού» που ονομάζεται ηλεκτροστατικός ψεκασμός (μερικές φορές με χημικές ουσίες και μερικές φορές χωρίς), στη συνέχεια αερολύουν ολόκληρο το επίπεδο με τα ενεργά χημικά νανοσωματίδια (όπως φαίνεται στους ιστότοπους παραπάνω), τα οποία είναι λέγεται ότι αυτοαντιγραφεί για έως και 10 ημέρες μετά την εφαρμογή, μόνο χρησιμοποιούν τα χημικά μεταξύ κάθε πτήσης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, όλη τη νύχτα για 8 ώρες κατ 'ευθείαν. Στη συνέχεια, ο ταξιδιώτης επιβιβάζεται στο αεροπλάνο μόλις 60 λεπτά μετά την εφαρμογή.
Προφανώς η τεχνολογία νανο-υλικών το κάνει έτσι ώστε το προϊόν να μην μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί επανειλημμένα και μόλις επικαλυφθεί, θα απορρίψει περισσότερη επίστρωση για τις επόμενες 10 ημέρες πίσω στον αέρα.
Αυτό διαφημίζεται ότι καθιστά το προϊόν πιο μακριά με λιγότερη χρήση », αλλά όταν εφαρμόζεται επανειλημμένα όπως κάνουν οι αεροπορικές εταιρείες, το αποτέλεσμα είναι ότι αυτά τα φορτισμένα άτομα εκπέμπουν στον αέρα ως ένα ισχυρό θετικά φορτισμένο αεροζόλ που προσελκύεται στο επόμενο ουδέτερο ή αρνητικά φορτισμένο άτομα που εισέρχονται στην πτήση, όπως το σώμα και οι πνεύμονες των ανθρώπων.
Σαν να μην ήταν αρκετό, τερματίζουν τη θεραπεία με έκρηξη υπεριώδους ακτινοβολίας ολόκληρου του αεροσκάφους, χρησιμοποιώντας φώτα υδραργύρου τα οποία όταν ανάβουν, απελευθερώνουν έναν ισχυρό ατμό υδραργύρου στον αέρα, για να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά στους επόμενους επιβάτες.
Εάν το ανακαλύψετε, θα δείτε γρήγορα ότι αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα πρόγραμμα εμβολίων αερολύματος που προορίζεται να δεχθεί υγιείς ανθρώπους με μη εγκεκριμένα, ασυνεπή δηλητήρια και νανο-τεχνολογία.
Το χειρότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει ήδη σε σχολεία, και σε ορισμένους δημόσιους χώρους, και σύντομα θα βρίσκεται σε καταστήματα, εμπορικά κέντρα, κινηματογραφικές αίθουσες, λόμπι και υπόγειες κατασκευές, λεωφορεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο διαγιγνώσκονται με σπάνιες ασθένειες του εγκεφάλου και πιστεύω ότι προέρχεται από έκθεση στα σχολεία.
Έχω PDF γεμάτο πληροφορίες που μπορώ να σας στείλω αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το Fogging, ωστόσο, η δική μου προσωπική δηλητηρίαση, απαίσια όπως είναι, δεν είναι ο λόγος που ήρθα σε επαφή μαζί σας.
Μέσω αυτής της εμπειρίας, τόσο ο ταξιδιωτικός μου εταίρος όσο και εγώ είμαστε τώρα εξαιρετικά ευαίσθητοι στο EMF και όταν επέστρεψα στον Καναδά, ανυπομονούσα μία φορά σε ακτινοβολία 5G. Γνώρισα γρήγορα ότι είμαι τώρα (χάρη στην εγκεφαλική δηλητηρίαση από nanobot) ένας περπατώντας ανθρώπινος μετρητής Geiger. Τα nanobots στον εγκέφαλό μου με επιτρέπουν να αισθάνομαι με απάνθρωπη ακρίβεια κάθε απόκλιση στη συχνότητα μικροκυμάτων και αισθάνομαι κάθε πύργο 5G, μετρητή, φωτεινό δρόμο, δέκτη πολύ πριν το δω.
Αυτό με οδήγησε να σκάψω στην τρύπα του κουνελιού της ατζέντας 5G / nanobot / transhumanism και έπεσα σε αυτό που πιστεύω ότι είναι μια παγκόσμια ατζέντα γενοκτονίας χρησιμοποιώντας συχνότητα 5G. Αυτή η ατζέντα πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα συνεχιστεί από πόλη σε πόλη μέχρι τον επόμενο Αύγουστο και θα οδηγήσει σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους στις ΗΠΑ, τον Καναδά και πιθανώς πολύ περισσότερο παγκοσμίως.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ήρθα σε επαφή μαζί σας:
  • Πιστεύω ότι τα προαναφερόμενα χημικά ομίχλης απορρίπτονται σε εμάς μέσω chemtrails και σε δημόσιους χώρους και θα χρησιμοποιηθούν για την παραποίηση ενός δεύτερου κύματος COVID, καθώς τα νέα συμπτώματα COVID είναι πανομοιότυπα με αυτά του χλωριούχου βενζαλκώνιου και της δηλητηρίασης από ακτινοβολία.
  • Πιστεύω ότι αυτή είναι μια ατζέντα μαζικού εμβολιασμού αερολύματος. Τα επερχόμενα εμβόλια COVID θα περιέχουν επίσης nanobots και νανο-τεχνολογία.
  • Πιστεύω ότι όποιος έχει μολυνθεί όπως εγώ (και σύντομα θα είμαι ο καθένας) θα είναι υπερδραστικός στο 5G και θα γίνει φυσικό μέρος του ηλεκτρικού έξυπνου δικτύου που τραβά τις συχνότητες στον εγκέφαλό τους σαν να ήταν ανθρώπινος πύργος. Αυτό επιτρέπει τον έλεγχο του μυαλού, την εμφύτευση συναισθηματικών αντιδράσεων και σκέψεων μέσω χειρισμού συχνότητας και δημιουργεί υπερανθρωπισμό.
  • Πιστεύω ότι έκλεισαν τους ανθρώπους νωρίτερα φέτος με το ψευδές πρόσχημα ενός ιού, ώστε να μπορούν να κυκλοφορήσουν 5G σε κάθε μέρος του κόσμου σε τρέχουσες υποδομές, ώστε κανείς να μην το προσέξει.
  • Έχω ταξιδέψει εκτενώς τον περασμένο μήνα προσπαθώντας να βρω ένα ασφαλές καταφύγιο χωρίς 5G και δεν υπάρχουν. Ακόμη και οι απομακρυσμένες περιοχές του Καναδά και οι φτωχές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής διαθέτουν ήδη υποδομή 5G και ήδη εκπέμπονται συχνότητες.
  • Το 5G ΔΕΝ είναι ζήτημα WIFI, πρόκειται για ηλεκτρική ατζέντα και τα μικροκύματα παλμούν στο σπίτι και το περιβάλλον μέσω ηλεκτρικών καλωδίων, σημάτων, έξυπνων μετρητών και οικιακών συσκευών και βουλωμάτων, ΟΧΙ VIA WIFI ROUTERS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
  • Οι περιοχές με ισχύ 3G ή λιγότερο WIFI έχουν στην πραγματικότητα υποδομή 5G στα ηλεκτρικά τους συστήματα.
  • Οι περιοχές σε όλο τον κόσμο χωρίς WIFI εξακολουθούν να υφίστανται παλμούς μικροκυμάτων όλη την ημέρα.
  • Η Big Tech χρησιμοποίησε τον όρο 4.5G (4G PLUS) για να κατασκευάσει την υποδομή 5G χωρίς να επιστήσει την προσοχή στην ίδια την 5G η οποία είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενη και δεν είναι ευρέως αποδεκτή από τον πληθυσμό.
  • Πιστεύω ότι το παγκόσμιο σχέδιο είναι ο εμβολιασμός ανθρώπων (τόσο μέσω εμβολιασμού της πρόθυμης και αναγκαστικής δηλητηρίασης αερολύματος των ανθεκτικών) με nanobots και στη συνέχεια για έκρηξη 5G οποτεδήποτε υπάρχει αντίσταση πληθυσμού στους πρώτους ανθρώπους ελέγχου, και στη συνέχεια να τους σκοτώσει.
  • Πιστεύω ότι το 5G, και μόνο το 5G, είναι ο λόγος που οι άνθρωποι πέθαναν στο WUHAN το 2019, τότε η Ιταλία, η Queens NY, τώρα η Σουηδία (εκτοξεύονται καθώς μιλάμε) και τόσες άλλες περιοχές που θα έρθουν. Δόθηκαν, ή εμβολιάστηκαν με νανοτεχνολογία, και στη συνέχεια η συχνότητα αυξήθηκε ως δοκιμή για να δει ποιες συχνότητες είχαν οι άνθρωποι να πέσουν νεκροί και με ποιο ρυθμό.
Εδώ είναι γιατί το 5G ενσωματωμένο στο ηλεκτρικό μας σύστημα είναι τόσο επικίνδυνο:
  • Το 4G είναι 7GHZ ή λιγότερο
  • 4,5G (4G Plus) είναι 7-12 GHZ
  • Το 5G είναι 15-300 GHZ
  • Στα 10 GHZ το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να εξασθενεί, ο ύπνος είναι μειωμένος και η επούλωση ελαχιστοποιείται
  • Στα 10-30 GHZ, ο αποπροσανατολισμός εισέρχεται, αίσθημα κόπωσης, υπνηλία, αδυναμία, προβλήματα ύπνου, ξηροστομία, αφυδάτωση, κακή εναλλαγή κυττάρων και μειωμένη αιμοσφαιρίνη, κατάθλιψη, άγχος και άλλα συμπτώματα δηλητηρίασης από ακτινοβολία / σύνδρομο μικροκυμάτων.
  • Στα 35 GHZ, τα μόρια οξυγόνου στον αέρα και το σώμα μας αρχίζουν να περιστρέφονται, καθιστώντας αδύνατη την πρόσληψη οξυγόνου από την αιμοσφαιρίνη μας προκαλώντας ασφυξία. Το 75% των υγιών ανθρώπων θα πεθάνουν τις πρώτες 2-3 ημέρες που εκτίθενται σε 35 GHZ με συνέπεια. Οι πιο υγιείς θα πεθάνουν μέσα σε μια εβδομάδα.
  • Στα 50 GHZ, τίποτα δεν επιβιώνει, συμπεριλαμβανομένων των πουλιών, των μελισσών, των δέντρων κ.λπ.
  • Στα 60 GHZ όλα ανεβαίνουν στις φλόγες (παρόμοια με τις πυρκαγιές στις ΗΠΑ τώρα - σε περιοχές 5G)
  • Επί του παρόντος πειραματίζονται καθημερινά με αλλαγές συχνότητας (αισθάνομαι κάθε μετατόπιση) για να ομαλοποιήσουν τα συμπτώματα και τις εκθέσεις των ανθρώπων, οπότε κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Πειραματίζονται για να δουν πόσο ψηλά μπορούν να πάνε προτού αρχίσουν να παρατηρούν οι άνθρωποι.
  • Έχω πάει σε περιοχές όπου ο χάρτης δείχνει μόνο 4G ή ακόμα και 3G και όμως έχουν ήδη συχνότητες 5G.
  • Αυξάνουν τις συχνότητες τη νύχτα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να κοιμούνται άσχημα, προκαλώντας μια εξασθενημένη κοινωνία και τη χαμηλώνουν κατά τη διάρκεια του πρωινού, αυξάνοντας ξανά το απόγευμα.
  • Το 5G είναι το πιο επικίνδυνο βιολογικό όπλο μεγάλης κλίμακας και άμεσης δράσης σε όλη την ιστορία.
  • Το 5G είναι το ισοδύναμο με το να έχει ένα φορτωμένο όπλο στραμμένο σε κάθε κεφάλι μας, ανεξάρτητα από το πού ζείτε, όπου εργάζεστε, ποια είναι η φυλή σας, ποια είναι η κοινωνική σας κατάσταση ή πόσα χρήματα ή δεξιότητες έχετε, είστε το έλεος αυτό το καντράν.
  • Εάν έχετε ηλεκτρικό ρεύμα αυτή τη στιγμή, μπορείτε να σκοτωθείτε σε μια στιγμή εάν εκτοξεύσουν τη συχνότητα μέσω του σπιτιού σας σε οτιδήποτε άνω των 35 GHZ.
  • Εδώ είναι μια γυναίκα που μοιράζεται το παγκόσμιο σχέδιο με περισσότερες λεπτομέρειες, με ημερομηνίες, διαδρομές διαφυγής και χρονοδιαγράμματα αν σας ενδιαφέρει: https://www.lindaemmanuel.com/index.html
  • Δείτε έναν χάρτη 5G εδώ (όχι εξαιρετικά ακριβής ή ενημερωμένος, καθώς το κάνουν αυτό με απόρρητο, αλλά δείχνει τις διαφορετικές ταξινομήσεις):  https://www.nperf.com/en/map/5g
Αυτή είναι η ατζέντα γενοκτονίας:
  • Όλες οι υποδομές 5G είναι ήδη σε ισχύ. Κοιτάξτε τους δέκτες που είναι ήδη τοποθετημένοι στους φωτεινούς σηματοδότες σας, τους έξυπνους μετρητές, τις ηλεκτρικές πρίζες και τις συσκευές σας, τους ίδιους τους πύργους, τους δέκτες οροφής κ.λπ.
  • Στη συνέχεια, δηλητηριάζει τους ανθρώπους με αεροζόλ, και τοξικά τρόφιμα και νερό για να παραποιήσουν το δεύτερο κύμα
  • Μόλις οι άνθρωποι είναι κλειδωμένοι, δεν μπορούν να φύγουν από τα σπίτια τους - αυτές οι περιοχές είναι τότε εύκολες ζώνες 5G.
  • Η κυβέρνηση μπορεί να επιλέξει να αυξήσει τη συχνότητα όποτε αποφασίσουν και να εγκαταλείψουν όσα θέλουν, σε οποιαδήποτε επιλεγμένη περιοχή.
  • Εγγυώμαι ότι αν δεν είστε πολύ μακριά από το δίκτυο, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς γείτονες που το έχουν, είστε, όπως είμαστε, αυτή τη στιγμή κάθεστε σε μια πιθανή ζώνη θανάτωσης.
  • Προσπάθησα να επικοινωνήσω με συναδέλφους, πρωτοπόρους στην υγεία και άλλους δημοφιλείς ηγέτες του φυσικού κινήματος, αλλά όλοι φοβούνται να το μοιραστούν καθώς πιστεύουν ότι θα σκοτωθούν αμέσως και λογοκρίνονται για να εμποδίσουν την κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών.
Εδώ είναι αυτό που ελπίζω εσείς ή ορισμένες από τις συνδέσεις σας, να μπορείτε να κάνετε:
  • Απενεργοποιήστε κάπως το έξυπνο πλέγμα
  • Απενεργοποιήστε αυτούς τους έξυπνους μετρητές, φώτα του δρόμου ή απενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε τους δορυφόρους
  • Αποκλείστε ή αποκτήστε πρόσβαση για να ελέγξετε τις συχνότητες για να τις απενεργοποιήσετε ώστε να μην χρησιμοποιούνται σε συχνότητες άνω των 7GHZ
  • Οτιδήποτε για να βοηθήσει το ριζικό ζήτημα από τεχνικής πλευράς, επειδή δεν αρκεί μόνο να λέω στους ανθρώπους όπως έχω κάνει και να προειδοποιώ το κοινό. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι κατεστραμμένα και η αλήθεια λογοκρίνεται, αυτό δεν θα το κάνει ποτέ αρκετά γρήγορο για να δημιουργήσει αλλαγή ή να σώσει την ανθρωπότητα ή τον πλανήτη.
  • Προσεύχομαι να το εξετάσετε και να βρείτε μια βιώσιμη λύση για να μπλοκάρετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν την πιθανή παγκόσμια ατζέντα.
  • Είμαι εδώ για να απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε, θα βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ και θα διαθέσω τον εαυτό μου για να σας παράσχω περαιτέρω πληροφορίες, περιεχόμενο, συνδέσμους, πόρους ή οτιδήποτε άλλο μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τις προσπάθειές σας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters