Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αστυνομική επιδρομή έφερε στο φως μια φυλακή κάτω από τον κόσμο με θάλαμους βασανιστηρίων! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το συγκρότημα βασανιστηρίων του κάτω κόσμου: "Ακόμα κι αν στέκεστε δίπλα του, δεν ακούτε τίποτα". Αστυνομική επιδρομή έφερε στο φως μια φυλακή κάτω από τον κόσμο με ένα θάλαμο βασανιστηρίων σε ένα υπόστεγο στο Wouwse Plantage της Μπραμπάντ στην Ολλανδία!!
Ο 48χρονος διακινητής ναρκωτικών Roger P., γνωστός ως "Piet Costa", διέταξε την κατασκευή του συγκροτήματος βασανιστηρίων του κάτω κόσμου, το οποίο διαλύθηκε τον Ιούνιο στο Wouwse Plantage, West Brabant, σύμφωνα με ερευνητικές υπηρεσίες.


Με το ψευδώνυμο "Luxury Balloon", το Rotterdammer λέγεται ότι επικοινωνούσε μέσω κρυπτογράφων με τους κατασκευαστές του συγκροτήματος, το οποίο κατασκευάστηκε από θαλάσσια δοχεία, σε μια αποθήκη. Σύμφωνα με την εισαγγελία, η ομάδα κατασκευής καθοδηγείται από τον Ρόμπιν βαν Ο. Από την Ουτρέχτη - "Slempo", στην κίνηση κρυπτογραφημένων μηνυμάτων.

Το "Piet Costa" έχει τη φήμη των λαθρεμπόρων ναρκωτικών ως εξαιρετικά επιτυχημένος διακινητής κοκαΐνης, που κάνει επιχειρήσεις με σχεδόν όλους τους ολλανδούς ηγέτες, πολλοί από τους οποίους λέγεται ότι βοήθησαν στην τύχη. Ασχολήθηκε επίσης με τον Ριντούαν Τάγκι και την υποτιθέμενη εγκληματική του οργάνωση, η οποία συνδέεται με πολλές εκκαθαρίσεις..

Ο Π. Συνελήφθη τον Ιούνιο σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Ρότερνταμ, με την υποψία ηγεσίας μιας εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε χιλιάδες κιλά κοκαΐνης το 2015 και το 2016 και η οποία εκπόνησε και πάλι μεγάλες εισαγωγές κοκαΐνης από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Είχε έρθει στις Κάτω Χώρες ενάντια στη συνήθεια του, αφού ο 25χρονος Ιμπραήμ Αζάιμ εκκαθαρίστηκε στο Ρότερνταμ, ο οποίος θεωρήθηκε ως υιοθετημένος γιος.

Το δικαστήριο του Άμστερνταμ θα πραγματοποιήσει την πρώτη προκαταρκτική ακρόαση την Πέμπτη εναντίον έξι ύποπτων μερών που εμπλέκονται στην κατασκευή του συγκροτήματος βασανιστηρίων, με τον Ρόμπιν βαν Ο. Ο Roger P. δεν έχει ακόμη κατηγορηθεί σε αυτήν την υπόθεση.
Δωμάτιο θεραπείας

Σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των κύριων υπόπτων συνίστανται στην αποκάλυψη μηνυμάτων που, σύμφωνα με την εισαγγελία, έστειλαν ο ένας τον άλλον μέσω της υπηρεσίας τηλεπικοινωνιών EncroChat, χωρίς να υποψιάζεται ότι η κυβέρνηση έλεγξε αυτήν την υπηρεσία μηνυμάτων και μπορούσε να διαβάσει την έρευνα ζωντανά. 

Σύμφωνα με τους δικαστές Roger P. (Luxury Balloon) και Robin van O. (Slempo), για παράδειγμα, συζήτησαν στα αμοιβαία μηνύματά τους ότι η φυλακή του κάτω κόσμου με αίθουσα βασανιστηρίων ήταν πολύ μακριά από την ολοκλήρωση («Τελείωσαν την αίθουσα θεραπείας την Παρασκευή.

Το Luxury Balloon είναι σαφώς το ηγετικό μέρος στο οποίο είναι υπεύθυνος ο Slempo. Λέει ότι ο Slempo πρέπει να διατάξει αυτό που πιστεύει ότι χρειάζεται να απαγάγει τους εγκληματίες για τους οποίους προορίζεται η φυλακή του κάτω κόσμου και οι οποίοι "αργά ή γρήγορα θα έχουν τη σειρά τους". Αστυνομικά ρούχα; Όπλα; "Με ένα αποσβεστήρα είναι πάντα βολικό", λέει ο Slempo. "Αν δεν συνεργαστούν, ακριβώς στο γόνατο."


Η αστυνομία και το δικαστικό σώμα έχουν υποψίες για ποιον προορίζονταν τα εμπορευματοκιβώτια. Πολλές έρευνες γίνονται ακόμη σε αυτό. Οι κύριοι ύποπτοι και οι ομάδες τους συμμετείχαν σε πολλές συγκρούσεις του υπόκοσμου κόσμου στις οποίες οι γνωστοί εγκληματίες, συμπεριλαμβανομένου του εγκληματικού περιβάλλοντος του Άμστερνταμ, διαδραματίζουν ηγετικούς ρόλους.hoofdrollen spelen.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters