Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Η μεγάλη αποκάλυψη ... Πώς ο Τραμπ θα αλλάξει το ιστορικό στις 6 Ιανουαρίου

Η σημερινή ενημέρωση κατάστασης για τις 2 Ιανουαρίου καλύπτει τη «μεγάλη αποκάλυψη» που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Τραμπ για τις 6 Ιανουαρίου. Εκείνη την ημέρα, η ομάδα του Τραμπ θα παρουσιάσει πληροφορίες στο Κογκρέσο προτού ψηφίσει στις αμφισβητούμενες πλάκες των εκλογέων από τις κούνιες χώρες όπου σημειώθηκε μαζική εκλογική απάτη. Σε τι θα αποτελείται αυτή η "μεγάλη αποκάλυψη"; Γνωρίζουμε ότι είναι κάτι που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ προηγουμένως σε δικαστική υπόθεση, ούτε στο κοινό. 

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες: Τζέφρι Έπσταϊν βόμβες; Αποκρυπτογραφημένες πληροφορίες σχετικά με τις χρηματοοικονομικές πληρωμές της Κίνας στην οικογένεια εγκλημάτων Biden; Απόδειξη καπνού ότι τα μηχανήματα Dominion υπέστησαν εκλογές; Υπάρχουν ακόμη φήμες ότι δύο υπηρεσίες πληροφοριών για άλλα έθνη έχουν αποδείξεις για εκλογική απάτη και την παραδίδουν στον Τραμπ. Ό, τι παρουσιάζεται, 

Ο Τραμπ πιστεύει ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις 6 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι πραγματικά ιστορικό, γιατί οι Δημοκρατικοί δεν πρόκειται να ψηφίσουν τον Τραμπ σε αμφισβητούμενες εκλογές, εκτός εάν είναι απολύτως αναγκασμένοι. Έχουμε ακόμη υποθέσει ότι ορισμένα μέλη του Κογκρέσου ενδέχεται να παραιτηθούν επί τόπου αφού δουν αυτά τα στοιχεία. Άλλοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σύλληψη για τη συνενοχή τους στα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εναντίον της Αμερικής. 

Δείτε τι καλύπτεται στο σημερινό podcast Update Situation: Άλλοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σύλληψη για τη συνενοχή τους στα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εναντίον της Αμερικής. Δείτε τι καλύπτεται στο σημερινό podcast Update Situation: Άλλοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σύλληψη για τη συνενοχή τους στα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εναντίον της Αμερικής. Δείτε τι καλύπτεται στο σημερινό podcast Update Situation:

  • Ο Sidney Powell επιβεβαιώνει ότι η VP Pence έχει τη μοναδική δύναμη να επιλέξει ποιο σετ εκλογών θα τιμήσει.
  • Μια νέα στρατηγική θα μπορούσε να ακολουθηθεί από τον Πενς: Ανακοινώστε ότι θα παραιτηθεί από την πολιτική και, στη συνέχεια, θα επιλέξει τους εκλογείς για τον Τραμπ, εξαλείφοντας οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων που θα μπορούσε να επικαλεσθεί εάν παρέμεινε στο αξίωμα. Θα το κάνει αυτό;
  • Ο Giuliani δεσμεύεται να εκθέσει τον γενικό διευθυντή Brian Kemp, ο οποίος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη σύλληψη και τη δίωξη.
  • Ο Ρότζερ Στόουν και ο Γουέιν Άλεν Ρουτ λένε ότι ο Τραμπ έχει κάτι στο μανίκι του ... ακούγεται σαν Τραμπ. Έχει πάντα ένα σχέδιο να ΚΕΡΔΕΙ.
  • Ο Dan Scavino δημοσιεύει το meme "GAME ON", με τον Pence στην πόρτα ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως.
  • Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ απορρίπτει την αγωγή του Gohmert για έλλειψη εκπροσώπησης, αποκαλύπτοντας ότι Κανένα δικαστήριο στην Αμερική δεν θα ακούσει οποιαδήποτε υπόθεση για εκλογική απάτη. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι οποιοδήποτε μέρος μπορεί να διαπράξει απεριόριστη απάτη από εδώ και πέρα, και κανένα δικαστήριο δεν θα παρέμβει.
  • Πιθανή στρατηγική: Ο Pence θα μπορούσε να ζητήσει μια αποδεικτική ακρόαση στις 6 Ιανουαρίου, η οποία θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετές ημέρες και να αναγκάσει το Κογκρέσο και το κοινό να δουν όλες τις αποδείξεις ότι η Big Tech και τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης έχουν καλύψει.
  • Στις 6 Ιανουαρίου, κάθε μέλος του Κογκρέσου που ψηφίζει για την ψευδή εκλογική ομάδα του Μπάιντεν παραδέχεται ότι είναι συνενοχή σε προδοσία και ενδέχεται να αντιμετωπίσει σύλληψη και δίωξη.
  • Ο Λιν Γουντ πηγαίνει στον Μάικ Πενς, ισχυριζόμενος ότι ο Πένες είναι προδότης που ενδέχεται να συλληφθεί τις επόμενες μέρες, προσθέτοντας ότι ο Πένες θα πρέπει να διωχθεί και να εκτελεστεί για προδοσία. Αναρωτιόμαστε από πού προέρχεται ο Γούντ ... ξέρει κάτι που δεν το κάνουμε; Ή κάποιος άλλος χάραξε τον λογαριασμό του και το δημοσίευσε;
  • Νέος κατάλογος προδοτικών πολιτικών ηγετών των ΗΠΑ που αποκαλύφθηκε από το The National Pulse: Αυτοί οι άνθρωποι πήραν χρήματα, ταξίδια, δείπνα ή «πολιτιστικές» προπαγάνδες από το Κ.Κ.Κ. Τεράστια λίστα με μέλη του Κογκρέσου και κρατικούς νομοθέτες και γραφειοκράτες.
  • Ο Πάτρικ Μύρνε πειράζει ένα άλλο μεγάλο κρούσμα εγκληματικής εγκληματικότητας από εκλογικούς απατεώνες στη Γεωργία.
  • Κυβερνήτης της Γεωργίας και Sec. του Κράτους διατάσσει τη μαζική καταστροφή ψεύτικων ψηφοφόρων, προσπαθώντας να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία το συντομότερο δυνατό προτού συλληφθούν και διωχθούν.
  • Υπενθύμιση σε όλους τους ακροατές να κάνουν λίστες με όλους τους προδότες, επειδή όλοι θα προσπαθήσουν να διαγράψουν το ιστορικό τους στο διαδίκτυο και να κρύψουν μόλις εμφανιστεί η νίκη του Trump.
  • Γιατί κάθε CEO της εταιρείας Big Tech πρέπει να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για προδοσία. Εξακολουθούν να λογοκρίνουν και δεν θα σταματήσουν έως ότου η κυβέρνηση τους αναγκάσει να σταματήσουν.
  • 2021 προβλέψεις από τον James Howard Kunstler με πρόσθετα σχόλια σχετικά με το τι έρχεται το 2021.
  • Η Antifa βανδαλίζει το σπίτι της Pelosi, αποδεικνύοντας ότι οι Dems δημιούργησαν ένα ανεξέλεγκτο τέρας που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το Σώμα των ΗΠΑ.
  • Η Καλιφόρνια προσπαθεί να εκδώσει νόμο για πρόστιμο 1.000 $ για ανάρτηση περιεχομένου που διαφωνεί με τους αριστερούς "ελεγκτές γεγονότων", οι οποίοι φυσικά είναι πλήρεις ψεύτες.
Ακούστε το πλήρες podcast εδώ: Brighteon.com/a8181d86-b50a-4b4b-a30f-cb07f5260a40
Ακούστε το νέο podcast κάθε μέρα στη διεύθυνση : https://www.brighteon.com/channels/hrreport




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters