Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Βόμβες που θα παρουσιαστούν και αλλάζουν τα παιχνίδια πριν από το Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου

Στη σημερινή ενημέρωση για την κατάσταση για τις 31 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτουμε το σχέδιο του Τραμπ να εξαπολύσει αποδεικτικά στοιχεία μπροστά στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου, ακριβώς πριν το Κογκρέσο ψηφίσει σε ποια σειρά εκλογών θα αποδεχθούν. Το πλήρες podcast είναι ενσωματωμένο παρακάτω.

Λόγω των διακοπών της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, αυτή η ενημέρωση είναι μικρότερη από τις περισσότερες (μόλις 21 λεπτά), αλλά περιέχει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει:

  • Οι μηχανισμοί Dominion LIVE HACKED κατά τη διάρκεια των ακροάσεων της Γερουσίας της Γεωργίας σχετικά με τις εκλογικές παρατυπίες, αποδεικνύοντας ότι όλες οι εκλογές που διοικούνται από το Dominion ήταν δόλιες και μη πιστοποιήσιμες. (Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dominion είπε ψέματα κατά την πρόσφατη μαρτυρία του.)
  • Όλοι οι αξιωματούχοι (κυβερνήτες, υπουργοί, κ.λπ.) που πιστοποίησαν τις εκλογές που βασίζονται σε μηχανές Dominion είναι τώρα συνεπείς σε μια μαζική επιχείρηση εγκληματικής απάτης και μπορούν να συλληφθούν και να κατηγορηθούν για εξόφληση και απάτη.
  • Η υποεπιτροπή δικαιοσύνης της Γερουσίας της Γεωργίας ψηφίζει ομόφωνα μια πρόταση για τον έλεγχο των ψηφοφόρων που απουσιάζουν από την κομητεία της Fulton, βάσει της διαδήλωσης απάτης Dominion που πραγματοποιήθηκε.
  • Ο Bobby Piton ζητά τη σύλληψη της Stacey Abrams για το ρόλο της στη μαζική, συντονισμένη εκλογική απάτη στη Γεωργία.
  • Ο σύμβουλος Τραμπ Τζέισον Μίλερ αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ σχεδιάζει να εξαπολύσει «συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία» στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου και εξηγεί ότι αυτά τα στοιχεία δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε κανένα δικαστήριο και δεν είναι γνωστά στο κοινό. (Δείτε παρακάτω για περισσότερες σκέψεις σχετικά με το τι μπορεί να είναι αυτό.)
  • Ο γερουσιαστής Josh Hawley ανακοινώνει ότι θα αντιταχθεί σε εκλογείς από δόλιες πολιτείες swing. Δύο άλλοι γερουσιαστές (Tuberville και Duncan) συμμετέχουν, καθιστώντας τους τρεις. (Γνωρίζουμε τώρα ότι περίπου 100 νομοθέτες του GOP αναμένεται να αντιταχθούν από τη Βουλή + τη Γερουσία.)
  • Ο VP Pence ακυρώνει το ταξίδι του στο Ισραήλ. Σκοπεύει ο Pence να λάβει αποφασιστικά μέτρα για να σώσει τη δημοκρατία; Το αμφιβάλλουμε, αλλά η πιθανότητα παραμένει.
  • Ο Τραμπ γράφει ότι η εκλογική απάτη «δεν αντέχει» Σχεδίζει τη γραμμή του στην άμμο.
  • Η δικηγόρος του Τζαμπ Τζένα Έλις θεσπίζει νομικό πλαίσιο που θα επέτρεπε στον Τραμπ να δικαιολογήσει τον Νόμο περί εξέγερσης ή τη στρατιωτική αρχή, εξηγώντας ότι τα δικαστήρια έχουν αποδείξει, «παραίτηση από καθήκον και πιστότητα στο Σύνταγμα των ΗΠΑ αρνούμενοι να αναλάβουν υποθέσεις» και ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αρνήθηκε συστηματικά τις «δέουσες διαδικασίες» προστασίας βάσει του Συντάγματος των ΗΠΑ.
  • Είναι πλέον φανερό ότι η νομική στρατηγική του Τραμπ ήταν πάντα ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ στα δικαστήρια, προκειμένου να συγκεντρώσει δικαιολογία για να δηλώσει ότι ολόκληρο το δικαστικό σύστημα έχει αποτύχει και είναι απελπιστικά διεφθαρμένο, το οποίο παρέχει το άνοιγμα για την έναρξη στρατιωτικών δικαστηρίων και τελικά τη σύλληψη των διεφθαρμένων δικαστών , συμπεριλαμβανομένων των Roberts στο SCOTUS.
  • Η Λάρα Τραμπ εξηγεί πώς κερδίζει ο Τραμπ στις 6 Ιανουαρίου, αλλά λέει ότι το Σώμα ψηφίζει με αντιπροσωπεία (ένα κράτος = μία ψήφος), ενώ είναι σαφές ότι η Πέλοσι πρόκειται να προσπαθήσει να αναγκάσει μια ψηφοφορία στο Σώμα ανά μέλος (το οποίο θα κερδίσουν οι Ντέμερ ). Το Σύνταγμα δεν είναι σαφές για το πώς μειώνεται αυτή η ψηφοφορία, αλλά η 12η τροπολογία περιέχει γλώσσα σχετικά με ενδεχόμενες εκλογές, η οποία υποδεικνύει ότι η ψηφοφορία πρέπει να γίνεται με εξουσιοδότηση , κάτι που σκοπεύει να πιέσει ο εκπρόσωπος Mo Brooks.

Εκτός από όλα αυτά, ο Τραμπ επέκτεινε ήσυχα την Εκτελεστική Εντολή 13818 για ένα έτος. Αυτό που δεν κατάφερα να εξηγήσω πλήρως στο podcast , λόγω χρονικών περιορισμών, είναι ότι αυτή η εκτελεστική εντολή επιτρέπει στην κυβέρνηση να επιβάλει σοβαρές κατηγορίες και ποινές εναντίον ατόμων που εμπλέκονται σε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της παιδεραστίας.

Από σήμερα, με ένα tweet από τον πληρεξούσιο Lin Wood, γνωρίζουμε τώρα ότι ο Jeffrey Epstein είναι ζωντανός . Ο Έπσταϊν έχει όλες τις γνώσεις των παιδεραστών στη Γερουσία των ΗΠΑ και σε θέσεις κυβερνήσεων (καθώς και το SCOTUS, με τον Ρόμπερτς). Εάν ο Έπσταϊν είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ τον προστατεύει από το θάνατό του, και αυτό σημαίνει επίσης ότι ο Τραμπ έχει τη συνεργασία του Έπσταϊν για να καταθέσει ενάντια σε παιδόφιλους βαθιού κράτους.

Τι θα συμβεί αν, στις 6 Ιανουαρίου, ο Τραμπ απευθυνθεί στο Κογκρέσο και αποκαλύψει ότι ο Έπσταιν είναι ζωντανός και πρόκειται να καταθέσει ενάντια σε όλους τους γερουσιαστές και τα μέλη του Σώματος που είναι παιδεραστές και ότι ο Τραμπ πρόκειται να φέρει όλη την ισχύ της Εκτελεστικής Διάταξης 13818 εναντίον εκείνων που ήταν συνενοχή στην παιδεραστία ή στην εμπορία παιδιών; Αυτό θα ήταν ένα παιχνίδι αλλαγής. Θεωρητικά θα μπορούσαμε να δούμε 100+ μέλη του Κογκρέσου να παραιτηθούν εάν αποκαλυφθούν αυτές οι πληροφορίες.

Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι το πραγματικό σχέδιο, αλλά είναι μία πιθανότητα. Γιατί ο Trump επέκτεινε το EO 13818 για ένα ολόκληρο έτος εάν ο Trump σχεδίαζε να φύγει από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου; Είναι σαφές ότι δεν σκοπεύει να φύγει. Στην πραγματικότητα σχεδιάζει να διώξει τους προδότες.

Ο Τραμπ μπορεί επίσης να αποκαλύψει στοιχεία που δείχνουν ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι διεφθαρμένος εγκληματίας που έχει πάρει πολλές δωροδοκίες από την Κίνα και την Ουκρανία. Θα μπορούσε να καταρτίσει τα οικονομικά αρχεία μπροστά από το Κογκρέσο, να δηλώσει ότι ο Μπάιντεν θα συλληφθεί την επόμενη μέρα και να υπενθυμίσει στα μέλη του Κογκρέσου ότι εάν είναι συνεπείς για την εγκληματική απάτη και την καταστολή εναντίον της Αμερικής, θα αντιμετωπίσουν επίσης τη σύλληψη.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει στις 6 Ιανουαρίου, αλλά είναι κάτι μεγάλο.

Ακούστε το πλήρες podcast εδώ:

Brighteon.com/d072f4ab-5835-48e3-8590-07044413974f


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ:  https://www.naturalnews.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters