Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΘΥΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κάποιος χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει την θυσία να μιλήσει και αυτή είναι η δική μας μάχη.

Δεν μπορώ να μιλήσω στην αστυνομία, στο FBI ή άλλο οργανισμό, δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, το μόνο που έχεις είναι τον εαυτό σου.

Κάνουν στα παιδιά πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε,

......Με ρωτάνε πως γίνεται να έχω ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μου και λαμπερά μάτια, μόνο εγώ ξέρω τι έχω περάσει.

Μετά το βίντεο Ακολουθεί μετάφραση :

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
Κάποιοι δεν πιστεύουν πως το θέμα της διακίνησης παιδιών και των υπογείων πόλεων είναι υπαρκτό, πιστεύουν ακόμα ότι είναι κατασκευασμένα ψέματα από κάποιους που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή απάνω τους.

Κανείς δεν θέλει να ξέρει, κανείς δεν θέλει να ακούσει την ομολογία των παιδιών.

Κανένας δεν μου ζήτησε να κάνω την ανάρτηση για τον Μπάιντεν, ξέρετε τι έκανα; πήραν ένα δευτερόλεπτο για να στηρίξουν και να προστατέψουν τον Τζο Μπαιντεν.

Ακούστε κάποια από τα ονόματα:
Ρον Τζερεμι, Ουασιγκτον, Μπιγιονσε, Ελεν Ντιτζενερες, Γουολπι, Λειντι Γκαγκα, Κρισσι Τιγκερ, Τζον Λετζεν, Τζον Ριβερς μήπως θέλετς να σας πω και άλλους;

Στον υπολογιστή του Μπαιντεν, δείχνει τον Χαντερ να κάνει σεξ με την δεκατετράχρονη ανιψιά του, ξαδέλφια του , με άλλα μέλη της οικογένειας του, με άλλα παιδιά και πολύ πιθανόν να αναφερθεί και το δικό μου όνομα σύντομα.

Αυτή την στιγμή κάποιος στην Γερμανία κάνει επεξεργασία δικού μου βίντεο που αφορά τις υπόγειες πόλεις, το μουσείο Γκρτι στο Λος ΄Αντζελες. Δεν ήθελα να πω κάτι μέχρι σήμερα διότι σκεφτόμουν πως θα με σκοτώσουν. Όμως ξέρετε κάτι; δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να μου κάνουν που δεν το έχω υποστεί.

Ο Ρον Τζερεμι ανακρίνεται τώρα, ξέρω πολλά για τον Ρον (σκηνοθέτης- παραγωγός). Αφήστε με να σας εξηγήσω γιατί ξέρω, ο Μπαιντεν είχε νησί, ο Επστειν είχε νησί, ο Μαρκ ιδιοκτήτης του φβ είχε νησί και όλα αυτά να γειτονεύουν με το water island, ένα νησί για παιδιά.

Ο Τραμπ έχει σταματήσει μεγάλο μέρος της διακίνησης και έχει διαλύσει πολλά κυκλώματα διακινητών. Έχω κάνει πολλές αναρτήσεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Αυτή την στιγμή έχει διαλύσει το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης στην Αυστραλία το οποίο διακινούσε αποκλειστικά αγόρια. Ήταν το μεγαλύτερο κύκλωμα και ο αρχηγός του κάνει αυτή την δουλειά για πολλές δεκαετίες.
Ο στρατός έχει κάνει διαφορετική και εξειδικευμένη εκπαίδευση, γιατί ο στρατός να χρειάζεται να εκπαιδευτή για πόλεμο με υπέρυθρες ακτίνες στα υπόγεια αλλά και σε απόλυτο σκοτάδι;

Επειδή ακριβώς υπάρχουν υπόγειες πόλεις, η πυκνότητα του οξυγόνου είναι διαφορετική,, υπάρχει διαφορετικός φωτισμός, διαφορετικός κόσμος κάτω από το έδαφος που περπατάτε και απλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι υπόγειες σήραγγες επικοινωνούν με τα σπίτια, τους ωκεανούς και με τόσα άλλα μέρη.
Και εγώ ψηφίζω Μπαιντεν αλλά για να πάει φυλακή, εκεί είναι που θέλω να πάει.

Κάποιος λέει στα σχόλια ότι η Τζον Ριβερς έχει πει ότι η Μισελ Ομπαμα είναι τραβεστί, μα φυσικά η Τζον Ριβερς είναι καλύτερες φίλες με την Ομπαμα.

Έχετε προσέξει πως κάποιοι που είναι μέσα στην λίστα του Επστειν συμπεριλαμβανομένων της δικαστή και του γιού της έχουν σκοτωθεί και κανένας δεν ρώτησε τίποτα.

Τι μας λένε τώρα, ότι οι κάμερες για την επίβλεψη του Επστειν στην φυλακή δεν λειτουργούσαν.

« Ο Επστειν δεν αυτοκτόνησε»
Έχουμε προβλήματα με τους διακινητές της, με κάποιους πολιτικούς και χολιγουντιανούς.
Το πιτσαγκειτ και τα όσα καταλογίζονται στον Ποτεστα είναι όλα αλήθεια.

Είχαμε να κάνουμε με άτομα πολύ καλούς γνώστες της μαύρης μαγείας, τελετών, βουντού και άλλα…

Τα χειρότερα δεν τα έχει πει κανείς ακόμα που αφορά στην εμπειρία των παιδιών της διακίνησης.

« Μητέρα «Όταν γύρισε ήταν πολύ κοντά σε σημείο να πεθάνει».

Σε μαστιγώνουν, σε κτυπούν μέχρι θανάτου ή πολύ κοντά, σε χαρακώνουν με μαχαίρια, βάζουν μαχαίρια μέσα σου και κάνουν πράγματα που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί.

Δεν μπορώ ακόμα να σας πω που βρίσκονται θαμμένα τα σώματα του αδελφού μου, της αδελφής μου και άλλων παιδιών που έχω συναντήσει. Τώρα βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση για την ζωή μας.

Με ρωτάνε πως γίνεται να έχω ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μου και λαμπερά μάτια, μόνο εγώ ξέρω τι έχω περάσει.



======================================================================

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΞ.
Ποιο είναι το χειρότερο που έχεις δει;
Κομμένα σώματα βρεφών και η μυρωδιά τους. Έχω ακούσει τα κόκκαλα τους να σπάνε όταν τα κακοποιούσαν. Είναι κάτι που δεν μπορείς να ξεχάσεις και δεν σου επιτρέπεται να αντιδράσεις. Εάν θυμώσεις με συτό που βλέπεις τότε είσαι ο επόμενος.
Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει στο παιδί ο απαγωγέας αφού το έχει στην κατοχή του;
Εξαρτάται. Κάποιες φορές το βιάζουν για να του σπάσουν την ψυχολογία. Εάν είναι παρθένα την κρατάνε για την μπιζνα γιατί για αυτήν μπορούν να χρεώσουν πάρα πολλά χρήματα. Θα είναι τυχερό αν δεν το βιάσουν μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο.
Υπάρχουν υπόγειες πόλεις;
Ναι υπάρχουν. Υπάρχουν πολλά και διάφορα μέσα μεταφοράς κάτω από το έδαφος, αυτοκίνητα, υποβρύχια, υπόγειες προσβάσεις που φθάνουν στα σχολεία των παιδιών. Υπάρχει μια ολόκληρη πόλη κάτω από τα πόδια σας με ζωή.
Έχεις διακινηθεί σε άλλες χώρες;
Ναι! Συμπεριλαμβάνεται και το παλάτι του Μπάκιγχαμ! Τον χώρο της βασίλισσας! Είναι πολύ τρομακτικό. Πίστεψα πως δεν θα γυρνούσα ποτέ πίσω. Με είχαν κάνει παραγγελία για το Σαββατοκύριακο και με κράτησαν για 5-6 μέρες εκεί.
Έχεις πάει στο νησί του Επσταιν;
Δεν είμαι σίγουρη για αυτό, αλλά ναι έχω βρεθεί σε μερικά νησιά, αυτά είναι η προκάλυψη για τους πολύ πλούσιους. Πίσω από τις πόρτες γίνονται πολλά. Μην σας ξεγελούν τα κτίρια, οι είσοδοι είναι υπόγειες.
Ο Τομ Χανκς έχει αναμίξη σε όλο αυτό;
ΝΑΙ
Ο Τζον Τραβόλτα είναι κακός με τα παιδιά;
ΝΑΙ.
Ποιες ηλικίες διακινούν;
Οι περισσότερες παραγγελίες είναι για ηλικίες από 0 -15/16 μηνών. Μετά την ηλικία των 16 χρονών είσαι αρκετά μεγάλη και έτσι σε βάζουν στην γραμμή παραγωγής για να τους γεννάς μωρά. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι νεκροί αλλά παγιδευμένοι και δεν μπορούν να διαφύγουν.
Πόσο καιρό έμενες συνήθως σε μια ξένη χώρα;
Το περισσότερο που έχω μείνει σε μια ξένη χώρα είναι 3 βδομάδες ( Ρωσία). Δεν θα με άφηναν να γυρίσω εκτός και αν έκανα κάτι για το οποίο μισώ τον εαυτό μου… και έπρεπε να το κάνω επειδή φοβήθηκα. Με άφησαν να γυρίσω πίσω στην Καλιφόρνια και αφού μπήκα ξανά στον πλειστηριασμό τους ξέφυγα.
Έχεις δει ποτέ ερπετοειδή;
Ναι! Και δεν είναι αστείο! Επίσης υπάρχουν πειράματα με ανθρώπους, ψάξτε το , είναι κοινή γνώση!
Το έργο «VENOM» ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΊΟ!!!!!!!!!
Οι απαίσιοι διάσημοι σταρ κακοποιούν τα παιδιά τους;
Συνεχώς. Η διακίνηση έχει πολλές γεύσεις, η οικογένεια, γείτονες, ναρκωτικά, όργανα, μαύρη αγορά, σκλάβοι του σεξ, κτηνωδίες, μη κτηνωδίες, κτλ …
Πως τα κατάφερες να βγεις ζωντανή;
Έκανα αυτό που έπρεπε και δεν μπορώ να πω περισσότερα ακόμα, διότι θα ενοχοποιήσω πολύ κόσμο, και μου έχουν σώσει την ζωή.Ρωτήστε την υπηρεσία προστασίας του παιδιού που βρισκόμουν για ένα χρόνο.
Έχεις προσπαθήσει να μιλήσεις στο FBI;
Ναι, έχω επικοινωνήσει και ως αποτέλεσμα έχω πουληθεί σε πολλούς του FBI. Υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί και μετά είναι η αδελφότητα. εκείνοι που είναι στην αδελφότητα δεν έχουν συνείδηση και αλληλοϋποστηρίζονται με τους τοπικούς πατρώνους.
Η εταιρεία WAYFAIR ΚΆΝΕΙ διακίνηση;
Μα και βέβαια κάνει, είναι κοινό μυστικό. Ποιος αγοράζει ένα υπνοδωμάτιο από ένα φθηνό μαγαζί για $ 30,000;
Κρεμάνε τα κορίτσια από το ταβάνι;
Ναι. Κάποιες φορές από μεταλλικά καρφιά, κάποιες φορές τις δένουν με επιδέσμους για σεξ και κάποιες φορές για σατανικές τελετές , αδρενόχρωμα και μαγείρεμα. Όταν δώσουν μια τέτοια παραγγελία υπάρχουν δαίμονες να κρέμονται από το ταβάνι.
Διακινούν άνδρες;
Ναι! Δεν υπάρχει προτίμηση στην ηλικία. Όταν ήμουν εκεί, άνδρες και αγόρια δεν άντεχαν πολύ εξ αιτίας της μεταχείρισης που τους έκαναν. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Έχεις δει διάσημους να κάνουν βασανιστήρια και θυσίες παιδιών;
Ναι, ονόματα πολύ γνωστά σε όλους μας.
Υπάρχουν αθλητές αναμεμιγμένοι σε αυτό;
Ο! ναι, όλοι οι αθλητές του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, είναι όπως η μαύρη Παρασκευή της διακίνησης. Είναι η χειρότερη μέρα για τα θύματα.
Σκέψου το σαν ένα διεθνή μπάτσελορ πάρτι.
Ποιοι διάσημοι σε χρησιμοποίησαν;
Πολλοί. Κάποιες φορές ήμουν ναρκωμένη και δεμένη ώστε να τους βλέπω ή να τους ακούω μόνο.
Ο Ροκ είναι μέσα σε αυτούς;
Ναι είναι, δες το ταττού από την Μοανα.

===========================================

Χρήστες Ανδροχρωμεού  του Χόλιγουντ

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters