Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ερχεται το τελειωτικό χτύπημα της ΕΚΤ στην Ελλάδα ......

Η πορεία των διαπραγματεύσεων Ελλάδος με δανειστές, θυμίζει καρδιογράφημα, την μια ημέρα καλό κλίμα και προσδοκία για συμφωνία, την επομένη κακό κλίμα γιατί το ΔΝΤ, διαφωνεί με ορισμένες παραμέτρους που θέτει η Ελλάδα.
Η πραγματικότητα είναι ότι όλες οι πλευρές Ελλάδα και δανειστές έχουν κατανοήσει ότι την νέα εβδομάδα πρέπει να υπάρξει συμφωνία, ολοκληρωμένη, πειστική.

Με βάση ένα χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί στις 16 Ιουνίου μετά από 4 μήνες διαπραγματεύσεων επιτυγχάνεται η συμφωνία που επικυρώνεται από το τακτικό Eurogroup στις 18 Ιουνίου.
Στις 17 Ιουνίου η ΕΚΤ δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια που θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την τελική φάση της διαπραγμάτευσης Ελλάδος με δανειστές.

Η συμφωνία παρά τις απειλές του ΔΝΤ και τις διαφωνίες που διατυπώνονται είναι μονόδρομος και θα επικυρωθεί στις 18 Ιουνίου.
Όμως αν όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο ώστε να πάμε στο plan B δηλαδή πρώτα πιστωτικό γεγονός, capital controls και εν συνεχεία διασυρμός και εξευτελιστική συμφωνία θα φανεί την νέα εβδομάδα.
Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή που μίλησε στο bankingnews.gr «η ΕΚΤ στις 24 Ιουνίου θα τελειώσει την Ελλάδα.
Η ΕΚΤ δεν θα περιμένει την συνεδρίαση της 1ης Ιουλίου για να αποφασίσει για νέα haircuts στα collaterals των ελληνικών τραπεζών.
Η ανάγκη για συμφωνία έχει να κάνει με την επιβίωση της χώρας.

Η τροπή είναι δραματική.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι η στάση του ΔΝΤ να μπλοκάρει την διαδικασία και να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις γιατί δεν βλέπει πρόοδο με την Ελλάδα είναι σκηνοθετημένο είναι άλλοθι.
Στόχος δεν είναι για ορισμένα κέντρα η συμφωνία αλλά η εξαναγκαστική χρεοκοπία της Ελλάδος.

Υπάρχουν σκληροπυρηνικοί θύλακες στην Γερμανία με προεξάρχοντα τον Schaeuble τον γερμανό ΥΠΟΙΚ που θέλουν να ταπεινώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελλάδα.
Θέλουν να οδηγήσουν την χώρα σε εξαναγκαστικό πιστωτικό γεγονός και capital controls ώστε εν συνεχεία ταπεινωμένη η κυβέρνηση να αποδεχθεί εξευτελιστικούς όρους.
Αν δεν υπάρξει συμφωνία στις 18 Ιουνίου στο τακτικό Eurogroup στις 24 Ιουνίου η ΕΚΤ που όντως έχει κρατήσει άψογη στάση έως τώρα προς την Ελλάδα θα αυξήσει τα haircuts στα collaterals των ελληνικών τραπεζών.

Η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει σε capital controls την επομένη ημέρα στις 25 Ιουνίου χωρίς να αποκλείσω capital controls και 20 με 21 Ιουνίου αμέσως μετά το Eurogroup»



http://bankingnews.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/06/blog-post_762.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters