Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κλείνουν KAI oi σταθμοί του Μετρό λόγω Σόιμπλε. Απαγορεύεται ΚΑΙ να αναπνέουμε όσο θα είναι εδω

ΦΩΤΟ-Η αφίσα του Κολλάτου για τον Σόιμπλε
Στις 09:30 κλείνουν Σύνταγμα και Ευαγγελισμός – Από τις 9:30 Κατεχάκη και Μέγαρο Μουσικής Μετά την απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων και πορειών αύριο, στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας, λόγω της έλευσης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, κλειστοί θα είναι και σταθμοί του Μετρό, με εντολή της αστυνομίας  προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων του λεκανοπεδίου
Συγκεκριμένα, από τις 9:30 θα κλείσουν οι σταθμοί στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό, ενώ από τις 9:30 έως τις 12:30 και από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα εκτός λειτουργίας θα τεθούν και οι σταθμοί του Μετρό σε Κατεχάκη και Μέγαρο Μουσικής.
Επίσης, τα δρομολόγια του τραμ δεν θα φθάνουν στο Σύνταγμα από τις 9


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/kai-oi-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters