Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Εξαπατήθηκαν οι Έλληνες…»


«Εξαπατήθηκαν οι Έλληνες…»  

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι συγκεντρώσεις στην Ανδρίτσαινα και το Λάλαπου διοργάνωσε η ομάδα Ε4 «Ελεύθεροι Ενωμένοι  Ενεργοί Έλληνες», αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην οικονομική κρίση της χώρας, τον ρόλο του Αρτέμη Σώρρα και το σχέδιο του για την σωτηρία της.

Πολλοί κάτοικοι στις παραπάνω  περιοχές παραβρέθηκαν στις συγκεντρώσεις  στις οποίες βασικοί ομιλητές ήταν οι κ.κ. Γιάννης Καλογερόπουλος, Γιάννης Δάρρας και Χρήστος Μπαλαντίνας. Αναλυτικότερα τα θέματα που αναφέρθηκαν  στις δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις είχαν να κάνουν με  την κατάθεση 600 δισ δολαρίων σε τράπεζα του Καναδά από τον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα ως ο λόγος της μη επίσημης χρεοκοπίας της χώρας, η μεθοδευμένη δημιουργία το 2010 του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας με σκοπό την αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων μέσω του τραπεζικού συστήματος κ.α. Στις ενημερωτικές εκδηλώσεις επίσης  δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν την προοπτική άμεσης ανάπτυξης του δήμου Ολυμπίων με 1,7 δισ δολαρίων μέσω εγκεκριμένων προγραμμάτων της Παγκόσμιας Τράπεζας ανασυγκροτήσεως, καθώς και η αποπληρωμή των χρεών των δημοτών με την εγγύηση του Αρτέμη Σώρρα. Οι προαναφερόμενοι ομιλητές εξάλλου έκαναν λόγο για «εξαπάτηση των Ελλήνων από τους τραπεζίτες» και συγχρόνως αναφέρθηκαν στις δυνατότητες που υπάρχουν –πρωτίστως- για την οικονομική απελευθέρωση της χώρας…
«Αποσιώπηση…»
Να σημειωθεί ότι οι συγκεντρώσεις χαρακτηρίστηκαν επιτυχημένες παρά το γεγονός ότι «από τα περισσότερα ΜΜΕ υπάρχει πλήρης  αποσιώπηση του θέματος, υπάρχει παθητικότητα των πολιτών από την χρόνια παθογένεια που έχει δημιουργήσει το καθεστώς, καθώς και πως είναι  μικρή η σχέση των ηλικιωμένων –κυρίως- κατοίκων με το διαδίκτυο». Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι , σύμφωνα με τους διοργανωτές, «παρότι εκλήθησαν με προσωπικές δημόσιες και προφορικές προσκλήσεις οι δημοτικές αρχές και τα τοπικά συμβούλια των δήμων Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Αρχ. Ολυμπίας, ουδείς εκ των εκλεγμένων δημοσίων προσώπων ως όφειλαν, είχε την τόλμη να παραστεί!» Μοναδική φωτεινή εξαίρεση χαρακτηρίστηκε,  ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πύργου και καθηγητής κ. Παν. Σκαρτσιάρης, ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία στο Λάλα, δείχνοντας ότι έχει μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ζήτησε και έλαβε αντίγραφα των εγγράφων που παρουσιάστηκαν –όπως και πολλοί από τους παρευρισκόμενους- με την υπόσχεση ότι θα δώσει συνέχεια. Εξάλλου παρόμοιες εκδηλώσεις πρόκειται να οργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στον Πύργο, καθώς και σε άλλες πόλεις του νομού. Τέλος οι διοργανωτές απεύθυναν ευχαριστήρια στους υπεύθυνους της αίθουσας της παλιάς εφορίας στην Ανδρίτσαινα, καθώς και στον κ. Κώστα Καραμέρο στο Λάλα, για την παραχώρηση των χώρων των ομιλιών.

http://protinews.gr/ilia/item/9277-eksapatithikan-oi-ellines 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters