Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ] • ΠΡΩΤΗ φορά απαγόρεψαν στον στρατό να συμμετεχει σε κατάσβεση!!!


 
-του Ιωάν. Κουντούρη | Αθήνα | 14.14 | 26 Ιουλ. 2018
Ο κ Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε την νύχτα της 23ης τα εξής απίστευτα αναφερόμενος στις ΗΠΑ και τα…UAV τους (μη επανδρωμένα σκάφη, drones) σε σχέση με τις φωτιές. Σύμφωνα λπιπόν με το ProNews.gr, διαβάζουμε τα εξής.,,,
«Ασύμμετρα φαινόμενα», «ύποπτες ενέργειες», «αμερικάνικα UAV»: Κάποιος καίει την χώρα αλλά… δεν σας λέμε ποιος είναι!
Υπονοούμενα για «εμπρησμό» και «απόπειρα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης» μέσω «ασύμμετρης επίθεσης» άφησε τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στις δηλώσεις τους για την πρωτοφανή καταστροφή από τις πυρκαγιές στην Αττική και τους δεκάδες νεκρούς.

Το «κλού» των δηλώσεων Τζανακόπουλου: Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος επικοινώνησε με τις Ηνωμένες Πολιτείες και «θα στείλουν UAV» για να επιτηρεί αύριο (σ.σ.: ή «από αύριο»;) την Αττική προκειμένου «να εντοπιστεί κάθε ύποπτη ενέργεια»!

Λίγο πριν ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας είχε μιλήσει για «ασύμμετρο φαινόμενο»Η ίδια, πάνω-κάτω, δήλωση του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Θοδωρή Ρουσσόπουλου το 2007 που είχε μιλήσει για «ασύμμετρη επίθεση».
ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΨΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ….«θα στείλουν UAV» για να επιτηρεί αύριο. Άρα αυτό σημαίνει ότι, σύμφωνα με τον κ Τζανακόπουλο, τα αμερικανικά UAV (drones) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όμως, ΤΙ ΕΙΝἈΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;;; Μα είναι ένα…DRONE, UAV, ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ….ΦΩΤΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
Στην ακόλουθη εικόνα από το σάιτ orektiko.com, βλέπουμε μια εικόνα ενος…ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ!!! Κι εἴναι εδώ όπου τίθεται το εξής ερώτημα: ΠΟΙΑΝΟΥ είναι αυτό το drone???…της Ελλάδος είναι ή μήπως των….ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ??? Ο κ Τζανακόπουλος μας είπε ότι τα UAV αυτά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ακόμη στην Ελλάδα την ημέρα των φωτιών κι ότι ο κ Πάνος Καμμένος έπρεπε να επικοινωνήσει με την Ουάσινγκτον για να μας τα στείλουν. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ!!!


Δείτε την ακόλουθη εκπομπή μου και θα καταλάβετε ότι τα μη επανδρωμένα σκάφη αυτά, καθώς και άλλων ειδών σκάφη των ΗΠΑ, χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την «επιτήρηση» κάποιας περιοχής, αλλά και για την εκτόξευση μικροκυμάτων….ΛΈΙΖΕΡ για να…ΚΑΤΑΚΑΨΟΥΝ ολόκληρες περιοχές, με απίστευτη ευκολία και ΑΚΡΙΒΕΙΑ, και πάρα πολύ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, αποτελέσματα πολύ….ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις ζημιές που προκαλούνται από τις…ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ πυρκαγιές. Κι ήταν ακριβώς…ΑΥΤΕΣ που είδαμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε στην περίπτωση των φωτιών στην…ΚΙΝΕΤΑ και ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕΤΟ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΣΜΩΝ….ΛΈΙΖΕΡ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΠΕΡΣΙ, ´ΟΠΌΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑ ΡΟΣΑ…!!!….



ΕΠΙΣΗΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!!!…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

Τι λένε ξένοι και Έλληνες ακτιβιστές για τις φονικές φωτιές στην Ελλάδα: ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!


http://greeknewsondemand.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters